Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nakon ove press konferencije jasno je k'o dan da Rooney ne zeli da ostane u Unitedu, niti Moyes kao ni Vidic nisu zeljeli da potvrde da ce naredne sezone biti u timu, jedino sto je Moyes izjavio jeste da nije na prodaju, sto je logicno u zelji izvuku sto vise para!

Evo još slika

Zadnja izmjena: beka23, dana/u 05 jul 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Moyes: "I will try get some signings done before we go on tour, but I can't say for sure. We are always after the best young players!"Patrice_Evra_3 je napisao/la:Malo me link zez'o, pa ne upratih sve... Jesu l' ga išta pitali za transfere? Uglavnom, presica je prošla kako sam i očekiv'o.
Ovo sto sam ja upratio sa svojim laickim engleskim je manje vise ocekivano, za Runija isto ocekivano, ove rijeci da nije na prodaju mogu imat dvostruko znacenje, da podignu cijenu ili da produzi ugovor. Nadam se ovom drugom jer nemamo para za kvalitetnu zamjenu, a nema vala ni nekih igraca dostupnih po normalnoj cijeni.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ti vidovita Džemila pa znaš nešto što ni Rooney a ni Moyes ne znaju, idi i trolaj negdje drugo dijete drago, jer svaki tvoj naredni komentar će biti prijavljen moderacijiOzren je napisao/la:Nakon ove press konferencije jasno je k'o dan da Rooney ne zeli da ostane u Unitedu, niti Moyes kao ni Vidic nisu zeljeli da potvrde da ce naredne sezone biti u timu, jedino sto je Moyes izjavio jeste da nije na prodaju, sto je logicno u zelji izvuku sto vise para!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nakon 10 sekundi protiv ovih iz Tajlanda cemo znat je li Nemanja u pravu ili je rano udario po rakiji ovog vikenda.Gusar1995 je napisao/la:k'o naručeno za Cartmanadr.van nostrand je napisao/la:Kapiten lijepo pohvali Waynea

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da je tačno jer je Moyes nekoliko puta ponovio kako fantastično trenira,kao i ostali igrači, i plus još Vidićeva izjava da je u najboljoj formi u posljednjih 5 godina 

Ja nisam rekao da je bilo sta Rooney izjavio, vec govorim o Moyesu i Vidicu i njihovim izjavama,a tice se Man. Uniteda, tako da ne vidim u cemu je problem?rio_Ferdy88 je napisao/la:To ti vidovita Džemila pa znaš nešto što ni Rooney a ni Moyes ne znaju, idi i trolaj negdje drugo dijete drago, jer svaki tvoj naredni komentar će biti prijavljen moderacijiOzren je napisao/la:Nakon ove press konferencije jasno je k'o dan da Rooney ne zeli da ostane u Unitedu, niti Moyes kao ni Vidic nisu zeljeli da potvrde da ce naredne sezone biti u timu, jedino sto je Moyes izjavio jeste da nije na prodaju, sto je logicno u zelji izvuku sto vise para!

Licno mislim da Rooney ostaje jer jednostavno nema neke alternative za njega. Real, Barca, Bayern i PSG ga nece, United ga nece pustit u Chelsea ili City i gdje onda moze? Sumnjam nesto da zeli u Monaco, a ni Arsenal nije realna opcija. Nema on gdje.
Treba ga vratit u fizicku formu i onda ponovo imamo igraca Svjetskog klase, a ne sporog i debelog Scousera od kojeg nikad ne znas sta mozes ocekivat kao sto smo imali vecim dijelom prosle sezone gdje je doslo do toga da najplaceniji igrac kluba nije bio dovoljno dobar za prvih 11.
Treba ga vratit u fizicku formu i onda ponovo imamo igraca Svjetskog klase, a ne sporog i debelog Scousera od kojeg nikad ne znas sta mozes ocekivat kao sto smo imali vecim dijelom prosle sezone gdje je doslo do toga da najplaceniji igrac kluba nije bio dovoljno dobar za prvih 11.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 jul 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Villa + 25 mil za Rooneya ?
@Cartman moglo bi biti nesto ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta si ti neki tumač za njihove izjave, i United se ne tiče tebe, tako da slobodno možeš ovu temu zaobići u širokom luku sa svojim jeftinim pokušajima trolanja i provokacijeOzren je napisao/la: Ja nisam rekao da je bilo sta Rooney izjavio, vec govorim o Moyesu i Vidicu i njihovim izjavama,a tice se Man. Uniteda, tako da ne vidim u cemu je problem?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je ok, ali odakle ti to da je jasno k'o dan da ce otic??? U najgorem slucaju ga mozemo zadrzat 2 godine, situacija ista onoj Ronaldovoj u Madridu, ili Riberijevoj od prije par sezona. Ne mora United prodat Runija da bi imao novac za ostala pojacanja, a s obzirom na nove sponzore ni u buducnosti mu novac nece bit problem.Ozren je napisao/la:Ja nisam rekao da je bilo sta Rooney izjavio, vec govorim o Moyesu i Vidicu i njihovim izjavama,a tice se Man. Uniteda, tako da ne vidim u cemu je problem?rio_Ferdy88 je napisao/la:To ti vidovita Džemila pa znaš nešto što ni Rooney a ni Moyes ne znaju, idi i trolaj negdje drugo dijete drago, jer svaki tvoj naredni komentar će biti prijavljen moderacijiOzren je napisao/la:Nakon ove press konferencije jasno je k'o dan da Rooney ne zeli da ostane u Unitedu, niti Moyes kao ni Vidic nisu zeljeli da potvrde da ce naredne sezone biti u timu, jedino sto je Moyes izjavio jeste da nije na prodaju, sto je logicno u zelji izvuku sto vise para!
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Thiago + Song za Rooneya.M4kaveli je napisao/la:Villa + 25 mil za Rooneya ?

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da ne bi, a vi sa svojim pokušajima uvaljivanja Ville postajete ofirniM4kaveli je napisao/la: @Cartman moglo bi biti nesto ..

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 jul 2013, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije Messi hebem ga ja.Cartman je napisao/la:Thiago + Song za Rooneya.M4kaveli je napisao/la:Villa + 25 mil za Rooneya ?

Bil' Fabregas odgovarao sistemu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A sta si ti neki expert za forume pa znas sta je trolanje,a sta nije, ako ti se ne svidja nemoj ni citati, prosto ko pasulj djecacerio_Ferdy88 je napisao/la:Šta si ti neki tumač za njihove izjave, i United se ne tiče tebe, tako da slobodno možeš ovu temu zaobići u širokom luku sa svojim jeftinim pokušajima trolanja i provokacijeOzren je napisao/la: Ja nisam rekao da je bilo sta Rooney izjavio, vec govorim o Moyesu i Vidicu i njihovim izjavama,a tice se Man. Uniteda, tako da ne vidim u cemu je problem?

sad' sam ovo upravo htio da kažem. Ovo isto može da znači da ga neće prodati pa gdje puklo da puklo, ali ipak mislim da Rooney neće otićimotty je napisao/la: To je ok, ali odakle ti to da je jasno k'o dan da ce otic??? U najgorem slucaju ga mozemo zadrzat 2 godine, situacija ista onoj Ronaldovoj u Madridu, ili Riberijevoj od prije par sezona. Ne mora United prodat Runija da bi imao novac za ostala pojacanja, a s obzirom na nove sponzore ni u buducnosti mu novac nece bit problem.

Naravno da bi. Za njega bi dao i Rooneya i 10 miliona funti uz to. Ili Rooneya, Bebea i 12 miliona funti.M4kaveli je napisao/la:Nije Messi hebem ga ja.Cartman je napisao/la:Thiago + Song za Rooneya.M4kaveli je napisao/la:Villa + 25 mil za Rooneya ?
@Cartman moglo bi biti nesto ..![]()
Bil' Fabregas odgovarao sistemu ?

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 jul 2013, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tvoji postovi govore o tebi i tvom načinu razmišljanja, koje je i više nego djetinjasto, jer na svakoj temi pokušavaš isprovocirati i trolati i nigdje nisi dobrodošao osim na temi Chelsea, jer ovo nije prvi put da te neko tjera sa teme, umjesto da pokušaš biti kostruktivan ti sa namjerom dolaziš, provociraš i vrijeđašOzren je napisao/la: A sta si ti neki expert za forume pa znas sta je trolanje,a sta nije, ako ti se ne svidja nemoj ni citati, prosto ko pasulj djecace

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kojeg je to igraca United drzao protiv svoje volje u klubu?Gusar1995 je napisao/la:sad' sam ovo upravo htio da kažem. Ovo isto može da znači da ga neće prodati pa gdje puklo da puklo, ali ipak mislim da Rooney neće otićimotty je napisao/la: To je ok, ali odakle ti to da je jasno k'o dan da ce otic??? U najgorem slucaju ga mozemo zadrzat 2 godine, situacija ista onoj Ronaldovoj u Madridu, ili Riberijevoj od prije par sezona. Ne mora United prodat Runija da bi imao novac za ostala pojacanja, a s obzirom na nove sponzore ni u buducnosti mu novac nece bit problem.
Ronalda jednu pa mozda cak i dvije sezone, zar ne?Ozren je napisao/la:Kojeg je to igraca United drzao protiv svoje volje u klubu?Gusar1995 je napisao/la:sad' sam ovo upravo htio da kažem. Ovo isto može da znači da ga neće prodati pa gdje puklo da puklo, ali ipak mislim da Rooney neće otićimotty je napisao/la: To je ok, ali odakle ti to da je jasno k'o dan da ce otic??? U najgorem slucaju ga mozemo zadrzat 2 godine, situacija ista onoj Ronaldovoj u Madridu, ili Riberijevoj od prije par sezona. Ne mora United prodat Runija da bi imao novac za ostala pojacanja, a s obzirom na nove sponzore ni u buducnosti mu novac nece bit problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.