Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2013, 00:52

Ja sam siguran da i u Liverpoolu mogu dobiti tih 5 minuta, i mislim da je bolje da se posude negdje gdje će igrati puno više od toga. Ako bi se još 'nafatao' neki premierligaš bilo bi super. :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jul 2013, 00:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam siguran da i u Liverpoolu mogu dobiti tih 5 minuta, i mislim da je bolje da se posude negdje gdje će igrati puno više od toga. Ako bi se još 'nafatao' neki premierligaš bilo bi super. :)
Pa za Liverpool i kažem :mrgreen: Bolje im je da ostanu ako im bude ponuđen odlazak u C'ship ili SPL.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2013, 00:57

Bolje je da Toure, Alberto i Aspas sjede na klupi Liverpoola nego Sterling, Suso i Wisdom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jul 2013, 01:04

Možda upravo i bude tako.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 jul 2013, 01:26

Rijetke su posudbe iz EPL-a u EPL i jedino se može očekivat od Raheema i Susa takva posudba, ko god još bude poslan na posudbu bit će Championship zato što se s njima može uvijek baciti deal o povratku igrča pri nuždi :)
Walk on, with hope in your hearts.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jul 2013, 01:38

Sta fali championshipu??? igra se odlican fudbal i sigurno nebi bio los izbor za bilo kojeg navedenog igraca,SPL je vec druga prica tamo imas 6-7 jacih utakmica u sezoni i to je to dok u Championshipu svaka utakmica je borba za nesto,za dokazivanje do zadnjeg kola je liga zanimljiva kao i EPL...
Ince kako je otisao u Blackpool dosta je toga naucio i postao odgovorniji igrac,popravio se u svakom segmentu itd.... Bolje da tamo budu Key Player nego da presjede sezonu i ubiru zadnje 3-4 minute...
Ipak treba imati siri roster puno utakmica ce se igrati,racunati na povrede(Nedaj boze :mrgreen: ) ganjati sve kupove i ligu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jul 2013, 12:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Wisdomu, Sterlingu i Susou bi sasvim sigurno prijala posudba u tim gdje bi imali prostora da igraju. Po meni bi se napravio odličan posao kada bi se izganjalo takvo nešto.
fakat se ne mogu sjetiti, al me zanima koji igrac je postao standardan i dobar igrac u ovim jacim klubovima, a da je sezonu/dvije/tri provodio na posudbama. Onaj Welbeck iz manchestera mi pada na pamet, mada se ni za njega ne može reci da je standardan, al et razvio se je kao igrac. Hocu da kažem ako je neko klasa za najvece domete što je liverpulu cilj onda nema potrebe za tim posudbama. Konkretno u vezi te trojice, Wisdoma ostaviti u prvom timu još ove sezone i skontati jel za liverpula ili ne, Sterlingu dati još sezonu/dvije, a taj Suso je isfuro i nema hljeba od njega.

Ne znam jel tako rade, al dobro bi bilo problizno uskladiti takticku igru prvog i rezernog tima, pa da ovi što se kale u rezervama znaju bar malo šta ih ceka ako zaigraju u prvom timu, bolje to nego da se posudi igrac npr u stouk koji igra klasicni bunker i onda ocekivati da se igrac razvije u takav profil koji odgovara liverpulovom pas stilu
nema potpisa

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 jul 2013, 12:21

slika
objavljeno na RAWK
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jul 2013, 12:43

Admir_Sa je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Wisdomu, Sterlingu i Susou bi sasvim sigurno prijala posudba u tim gdje bi imali prostora da igraju. Po meni bi se napravio odličan posao kada bi se izganjalo takvo nešto.
fakat se ne mogu sjetiti, al me zanima koji igrac je postao standardan i dobar igrac u ovim jacim klubovima, a da je sezonu/dvije/tri provodio na posudbama. Onaj Welbeck iz manchestera mi pada na pamet, mada se ni za njega ne može reci da je standardan, al et razvio se je kao igrac.
Terry, Lampard, A.Cole, J. Hart, Wilshere...

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jul 2013, 12:50

the scouser je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
fakat se ne mogu sjetiti, al me zanima koji igrac je postao standardan i dobar igrac u ovim jacim klubovima, a da je sezonu/dvije/tri provodio na posudbama. Onaj Welbeck iz manchestera mi pada na pamet, mada se ni za njega ne može reci da je standardan, al et razvio se je kao igrac.
Terry, Lampard, A.Cole, J. Hart, Wilshere...
Terry odigrao 6 utakmica na posudbi, Lampard 9, a Cole 14 :roll:
nema potpisa

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jul 2013, 14:44

Nije to poenta, poenta je da se posudba desila, što znači da se na njih u tom momentu nije računalo u matičnom timu, pa su opet kasnije postali svjetska klasa. Znači da posudba nije po automatizmu sinonim za propalog talenta ili šta si već ovim gore htio reći.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jul 2013, 14:49

the scouser je napisao/la:Nije to poenta, poenta je da se posudba desila, što znači da se na njih u tom momentu nije računalo u matičnom timu, pa su opet kasnije postali svjetska klasa. Znači da posudba nije po automatizmu sinonim za propalog talenta ili šta si već ovim gore htio reći.
Svjez primjer onaj mladi Chelseaov golman sto je na posudbi u Atleticu vec 3 sezone . Momak je predobar golman vec sad , a nema mjesta u CFC-u .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jul 2013, 14:54

the scouser je napisao/la:Nije to poenta, poenta je da se posudba desila, što znači da se na njih u tom momentu nije računalo u matičnom timu, pa su opet kasnije postali svjetska klasa. Znači da posudba nije po automatizmu sinonim za propalog talenta ili šta si već ovim gore htio reći.
niti je ikakva garancija da ce neko tako postati bolji igrac
nema potpisa

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 jul 2013, 14:58

Nije garancija, i ne kažem to, ali u slučaju da posudba bude u neki tim iz EPL-a i ako budu u prvoj postavi ili rotaciji, to im je sigurno korisnije od kusura koji bi skupili da ostanu.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jul 2013, 15:23

Watzke, CEO Dortmunda potvrdio da nece pokusavati da dovedu Mkhitaryana.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jul 2013, 15:34

Jay_Riley ‏@Jay_78_ Protected account 1m

#LFC still working hard to bring Henrikh Mkhitaryan to the club. His potential signing has nothing to do with the possible Suarez sale.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2013, 15:51

Liverpool have given Luis Suarez until July 22 to sort out his future before he is ordered back to report for the club’s pre-season tour of the Far East and Australia.
Otprilike Suarez ima još 2 sedmice da podnese zahtjev, ukolio ne podnese zahtjev za transfer, ostaje sa nama i ovu sezonu.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 05 jul 2013, 16:07

Ja bi lično volio da suarez ostane kao i većina ovde forumaša

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 jul 2013, 17:28

Sky sport Germany: Dortmund dogovorio transfer Hene, hvala Bogu da je i to gotovo.

Sada krenuti po Eriksena i Tobyija. 8-)

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 jul 2013, 17:33

Henderson je napisao/la:Sky sport Germany: Dortmund dogovorio transfer Hene, hvala Bogu da je i to gotovo.
E jbg . :? :roll:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.