DzanaAgresivnoDjubre je napisao/la:@OTNYS,imam ja za tebe jednu malu.Visoka je negdje 1,90-1,95 sigurno.Al je riba ipo.Samo sto vec duze vrijeme nema momka,tesko joj naci ebi ga.Jos stikle obuce.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DzanaAgresivnoDjubre je napisao/la:@OTNYS,imam ja za tebe jednu malu.Visoka je negdje 1,90-1,95 sigurno.Al je riba ipo.Samo sto vec duze vrijeme nema momka,tesko joj naci ebi ga.Jos stikle obuce.
Ima l' link profila?samozeljeznicar je napisao/la:
Joj sapunice mame mi .Neutral je napisao/la:gio10 je napisao/la:Ovo je po meni namontiran razgovor od strane Azre Najs Najs, poznate kurave. Gdje je slika koja vrijedi 1000 riječi?
Tko je sada ta
Neutral je napisao/la:Vjeruj mi da i ja na ovo gledam kao na sapunicu. Nemam nikako fb, pa mi je zanimljivije ovako upitati dotične poznavaoce glavnih uloga
samozeljeznicar je napisao/la:
vidis da ih je ova digla koliko je mogla.LenBias je napisao/la:sve samo sto je postalo punoljetno a sisa ko kaciga
Joj sviju mi .gio10 je napisao/la:Meni jarani pričali da su je odrobijali,ali nećemo o tome. Uglavnom, bilo joj je krivo što ova Selma ima preko hiljadu lajkova pa je izmislila ovu konverzaciju
kada sam pisao post gledao sam sliku one u kupacemConsigliere je napisao/la:vidis da ih je ova digla koliko je mogla.LenBias je napisao/la:sve samo sto je postalo punoljetno a sisa ko kaciga
do mene jeLenBias je napisao/la:kada sam pisao post gledao sam sliku one u kupacemConsigliere je napisao/la:vidis da ih je ova digla koliko je mogla.LenBias je napisao/la:sve samo sto je postalo punoljetno a sisa ko kaciga
A koljena u ove jbt..ne znas jel vise lici na pichke il masonske ocivopi je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sasvim je normalno da se meni ne sviđaju te male cure jer sam baš visok, a i mišljena sam da takve cure ne zaslužuju epitet 'zgodna'
Ljubav ne poznaje granice,nisi valjda visok kao shaquille o'neal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.