NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
... i Semir Music je potpisao na 3 godine
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ezdino-ime" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... ezdino-ime" onclick="window.open(this.href);return false;
Semiru Musicu ce otac kupit igranje u prvih 11 za to se ne brinite.
Kod nas je igrao dok nisu dosli novi ljudi u klub nakon toga je otjeran.

mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ha astra jel se to opet nazire Evropa iz tvojih postovaastra1922 je napisao/la:mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.
Pa ako je toliko los što mu babo nije kupio klupu u Želji,Sarajevu....ha ja,ako plaća valjda bi platio u nekom velikom klubu ili klubu gdje je finanacijsaka situacija loša pa da igra.Skojevski je napisao/la:Semiru Musicu ce otac kupit igranje u prvih 11 za to se ne brinite.![]()
naravno, evropo mi dolazimoTkanton je napisao/la:Ha astra jel se to opet nazire Evropa iz tvojih postovaastra1922 je napisao/la:mogli bi imati dobru ekipu.par iskusnijih starijih igraca i dosta mladih koji puno obecavaju.music je mlad igrac vec igrao za mlade selekcije bih,kod nas ce imati sve uslove da napreduje jos vise..vjerujem u trenera ocekujem borbenu ekipu i kod kuce i na strani.yebes nadigravanje kao kod odovica a celik i sarajevo nam za 20 minuta po 4 gola zabije.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ove godine smo blize nego ikad...........
jesmo bogamiTkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kad bi smo jos samo doveli Maletica i Kajkuta ili nekog slicnih kvaliteta, smijem se okladit sa bilo kim da bi s takvom ekipom igrali evropu.
nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni 

mora i nas nekad sunce ogrijatastra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone

-
- Kontakt:
Od 5 ekipa koje imaju licence treba biti bolji samo od jedne, jer 4 idu u Evropu.Ali nema potrebe da dizemo euforiju kao pred pocetak svake sezone, treba spustiti loptu na zemlju, igracima i treneru dati da u miru rade bez velikih ocekivanja, i mozda upravo tada i dodje i rezultat.Igracki jos uvijek nismo toliko jaki da bi se borili za Evropu, jer nam je za to potrebno jos dobrih igraca u vezi i napadu.Kapetan je napisao/la:mora i nas nekad sunce ogrijatastra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezoneu biti treba od 5 ekipa koje pored nas imaju licencu za evropska takmicenja treba bit bolji od 3 ekipe.
pa eto ako racunas kup, al to je vise kao faktor srece sto nama svakako nedostajeBosanski zmaj je napisao/la:Od 5 ekipa koje imaju licence treba biti bolji samo od jedne, jer 4 idu u Evropu.Ali nema potrebe da dizemo euforiju kao pred pocetak svake sezone, treba spustiti loptu na zemlju, igracima i treneru dati da u miru rade bez velikih ocekivanja, i mozda upravo tada i dodje i rezultat.Igracki jos uvijek nismo toliko jaki da bi se borili za Evropu, jer nam je za to potrebno jos dobrih igraca u vezi i napadu.Kapetan je napisao/la:mora i nas nekad sunce ogrijatastra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezoneu biti treba od 5 ekipa koje pored nas imaju licencu za evropska takmicenja treba bit bolji od 3 ekipe.

ordagic je vrhunski igrac nema sta 

Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠKvatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni

Na godine sam mislio,spika govori o njemu......taj bi žedna preko vode,Oda svoje znanje niti verbalno a ni praktično nije znao primjeniti.Zmajjj je napisao/la:Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠKvatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni
Po meni je Gacinovic bolji trener od Odovica narucito kada se uzme u obzir da je uspjesno vodio Leotar koji je u to vrijeme bio bez uprave i bez redovnih placa igracima,i nije vodio skolu fudbala nego juniore Vojvodine sto je veca stvar nego nekog naseg premijerligasa.Pogledaj samo nase trenere isponizenja im trenirati juniore,kadete,ili pionire.Zmajjj je napisao/la:Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠKvatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni
Kakva su pojačanja sad ja sam zabrinut pravoastra1922 je napisao/la:nemoj stari lozit raju ispast ces ko ja,evo ja prvi put nemam velika ocekivanja i valjda me iznenade ove sezone

Oda je uveo Borac BL u PL , sa Slavijom bio u KUP UEFA a to nije mala stvar.vatreni je napisao/la:Na godine sam mislio,spika govori o njemu......taj bi žedna preko vode,Oda svoje znanje niti verbalno a ni praktično nije znao primjeniti.Zmajjj je napisao/la:Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠKvatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.