Momak voli da se probava, nove izazove, nove sanse... Steta sto ne mice iz Celika.terabajt je napisao/la:Ma on je u par godina promijenio 5 klubova,nema gdje ga nije bilo na probi.Zakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Taj bi ti izdrzo kod Amara jedno 13 minutaZakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 jul 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
bas ste nedokazniZakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...
Ima li jos neki igrac da nam ne bi valjao: Trivunovic
Maletic
Travancic
i ne sjecam se jos koje ostao bez kluba i otisao iz kluba ali bilo ih je dosta

Maletic
Travancic
i ne sjecam se jos koje ostao bez kluba i otisao iz kluba ali bilo ih je dosta

Bio je u Zvezdi ali nije prosao probu, a Vlado Jagodic je rekao da ne racunaju na njega jer nije nikome rekao iz kluba da ide na tu probu u Zvezdi pa sad nema kluba pa nez koju poziciju igra ja msm da igra dole ofanzivno nesto a takav nam treba pa nez....invincible1921 je napisao/la:pa meni iskreno dobar sasvim dovoljno da igra za nas,al zar nije u zvezdi ili tako nestoZakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Ovo je onaj sto je prodao Adilovica za 10 dana i koji je doveo KajkutZakletva je napisao/la:Bio je u Zvezdi ali nije prosao probu, a Vlado Jagodic je rekao da ne racunaju na njega jer nije nikome rekao iz kluba da ide na tu probu u Zvezdi pa sad nema kluba pa nez koju poziciju igra ja msm da igra dole ofanzivno nesto a takav nam treba pa nez....invincible1921 je napisao/la:pa meni iskreno dobar sasvim dovoljno da igra za nas,al zar nije u zvezdi ili tako nestoZakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...

Joj Vule i Maleta bi bili baš k'o budali šamar
Maleta da igra desnog beka ili desno krilo
Vule stopera ili desnog beka..ajuh 

Maleta da igra desnog beka ili desno krilo

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Travancic potpisuje amaterske ugovore jer moras platiti maticnom klubu odstetu, znaci ne da moze igrati protiv sarajeva u ovom libertasu nego ima ugovor koji moze raskinuti kad hoce ako ne platis za njega bruku para a to nece niko uraditi.Zakletva je napisao/la: Bio je u Zvezdi ali nije prosao probu, a Vlado Jagodic je rekao da ne racunaju na njega jer nije nikome rekao iz kluba da ide na tu probu u Zvezdi pa sad nema kluba pa nez koju poziciju igra ja msm da igra dole ofanzivno nesto a takav nam treba pa nez....
i jos dovedemo Kajkuta, pa Travancica u sredini ajojiVar je napisao/la:Joj Vule i Maleta bi bili baš k'o budali šamar![]()
Maleta da igra desnog beka ili desno kriloVule stopera ili desnog beka..ajuh

Sta ce nam pitarska drtinaZakletva je napisao/la:A mi smo trebali ganjti Torlaka
PA bas da ga pitarima suknemo d aim uzmemo kapitena....pile87 je napisao/la:Sta ce nam pitarska drtinaZakletva je napisao/la:A mi smo trebali ganjti Torlaka
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
i Comora treba...Zakletva je napisao/la:PA bas da ga pitarima suknemo d aim uzmemo kapitena....pile87 je napisao/la:Sta ce nam pitarska drtinaZakletva je napisao/la:A mi smo trebali ganjti Torlaka
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Joj jesu meni pojedini smijesni kada pocnu sa ovim polovnim igracima od Vuleta (pitara), do Maletica (Lesinara), pa od ovog iz Zenice... Dajte ljudi, bolje nam je ovu nasu djecu gurati, koja ce ginuti za svoj dres, nego dovoditi neka ajmo reci, imena po nekim u BIH.
Moja je najveca Zelja da vidim samo nasu djecu u nasim redovima. Oni koji su odrasli uz Zelju. Sa sa ovakvim momcima, mozemo ocekivati cudo...
Moja je najveca Zelja da vidim samo nasu djecu u nasim redovima. Oni koji su odrasli uz Zelju. Sa sa ovakvim momcima, mozemo ocekivati cudo...

Pa da je valjao oni bi bili sampioni a ne mi.Neka ga u olimpic kod pabiza da zajedno voze taxi i prave pize u autraliju i to sve na ekavici gdje mu je realno i mjesto.Zakletva je napisao/la:PA bas da ga pitarima suknemo d aim uzmemo kapitena....
Maletic kari.na, Torlak truba, Vule ki.ta, Travancic bi bio bijen svaki vikend i vi bi te levate u najveci BH klub
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 05 jul 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
dzetseterZakletva je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Travancic sad nema kluba pa mozda da nas pojaca i zanima me ima li neko ko zna kakv je i to...
-
- Kontakt:
Travančić što dalje od Želje ...ne trebaju nam otpaci 

- corleone87
- Kontakt:
Grohotom se smijem na ovo,grohotomBuu je napisao/la:Maletic kari.na, Torlak truba, Vule ki.ta, Travancic bi bio bijen svaku vikend i vi bi te levate u najveci BH klub

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.