AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Paradajz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Paradajz » 04 jul 2013, 20:31

francobaresi je napisao/la: Što se tiče Oggbone , on je dobar stoper ali Astori je bolji od njega.
Ma kakav Astori, ok stoper, bolji Ogbonna daleko po svim elementima igre i raznovrsniji. Pozivanje u repku nije presudjujuci faktor, jedan Giaccherini igra tamo, a u Juveu je role igrac. Eksperimentisanje Prandelija ne treba uzimati sa obzirom...

Srecan rodjendan slavljeniku... ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2013, 21:02

Ambro ipak na kraju zavrsi medju violama. Ajde sretno mu bilo. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 04 jul 2013, 21:05

UrbyEmanuelson je napisao/la:Hvala vam drugovi na cestitkama ;)
evo momak da se pridruzim cestitkama. sretan rodendan i sve najbolje. puno srece, zdravlja, ljubavi, para, djece, ma sve sto ti srce pozeli i naravno puno proslavljenih pobjeda sa nasim ACM :)

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 04 jul 2013, 22:05

e gdje ode ovaj fudbal u pm....evo izgleda cavani prelazi u psg za 63 mil eura....eh sad zamisli scene,ibra se vrati kod nas...:D :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jul 2013, 22:28

Tanti Auguri @Urby :mrgreen:

Sretno kapitenu u Violama. FORZA MASSIMO !!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 jul 2013, 22:51

@nesta13 @ahmad_tz hvala vam drugovi
daBogda mi svi uzivali uz Milan u narednim sezonama :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jul 2013, 23:09

Za sve to sto se desava Milanu, samo rukovodstvo je krivo.
Nemojte me shvatiti pogresno, ali Milan je utemeljitelj tih otrcanih frazetina "svi smo mi 1 velika porodica", "znamo da cenimo lojalnost" i sl.
To su gluposti. Igraci u Milanu i generalno u velikim klubovima primaju veliki novac, svi do jednoga. A ako su ispusene lule, has beens ili 30-40% onoga sto su nekada bili - to je samo gomila para koja se baca na 1 beskorisnost kao takvu.
Da je to geruzijsko udruzenje s.p.a model koji "vrsi posao", prvo bi Bayern, Barca, Real, BvB i ovi ponajbolji u Evropi klubovi bili puni starkelja koji sede na klupi i uzimaju masnu paru u rosterima od 30+igraca.
Umesto toga, top klubovi imaju po 3-4 iskusnija igraca u rosteru od 25-28 igraca - i to po 1 golmana, i po 1-2 igraca plafon u liniji tima.

Ambrosini, Flamini i slicni samo koriste to sto uprava nema viziju.
Ambrosini nije dostojan da igra u Milanu vec 3-4 godine. Flamini se od dolaska nije snasao, a nabio je 5 sezona u dupe. Isto vazi i za mnoge druge (Favalli, Kakhladze...). Jednostavno, Milan od 2007e je bio kao omadjijan onim trijumfom u LS i od onda nije napravio 5 postenih transfera kojima je cilj bio da se stvori kicma tima za buducnost. A to je u tom momentu bila najstarija ekipa koja je osvojila LS ikada. ;)

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 04 jul 2013, 23:26

Ballo u ekipi zeli Ibruu za iskorak u Ligi Prvaka....Hajmo celo i Mino Raiola uzvratite Juventusu,i podarite nam najjaci napadacki dvojac u Svijetu.....

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 04 jul 2013, 23:45

adi25 je napisao/la:Ballo u ekipi zeli Ibruu za iskorak u Ligi Prvaka....Hajmo celo i Mino Raiola uzvratite Juventusu,i podarite nam najjaci napadacki dvojac u Svijetu.....
uzalud se nadas. ibra ima prevelika primanja za nas, a i popunjeni smo u napadu.vise su nam potrebni stoper, LMF i kreativac (hondu ne smatram pretjerano kvalitetnim za milan). da se mene pita nebi ga dovodio cisto zbog troskova i godina, a i nemozemo samo napadace kupovati...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 jul 2013, 23:49

Ma niko sretniji od mene da se Ibra vrati al nema sanse. Prodali ga radi plate, a sad da ga vracaju nikakvog smisla nema. Jest da mi imali najjaci napad na svijetu, al misljenja sam da ce on u Real. A nama je dosta i Honda vjerujte. Igracina je to. Nagledao sam se njegovih tekmi u CSKA, vise voli asistirat neg zabit, nije nesto brz al je tehnicar kakvih malo ima. Ima FENOMENALAN sut. Mogao bi biti pravo pojacanje. Ovom slobodnjaku sam se uvijek divio:

[youtube][/youtube]

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 jul 2013, 23:51

Kad bi Ibra doso nebi se trijeznio 3 dana :lol:

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 05 jul 2013, 00:04

nesta13 je napisao/la:
adi25 je napisao/la:Ballo u ekipi zeli Ibruu za iskorak u Ligi Prvaka....Hajmo celo i Mino Raiola uzvratite Juventusu,i podarite nam najjaci napadacki dvojac u Svijetu.....
uzalud se nadas. ibra ima prevelika primanja za nas, a i popunjeni smo u napadu.vise su nam potrebni stoper, LMF i kreativac (hondu ne smatram pretjerano kvalitetnim za milan). da se mene pita nebi ga dovodio cisto zbog troskova i godina, a i nemozemo samo napadace kupovati...
hahahaa pa druze moj sjeti se sta je galliani radio dok je isao u Barcu po Ibru....Ibra je tad kostao 70 ak mil Barcelonu....A ako se Ibra nije "nagrabio" para za sve ove godine koje igra u velikanima,onda stvarno ne znam...Pa bolje i njemu dati 10 mil eura,nego Robinhu 6 mil eura sto sjedi na klupi,pa i Mexesu....Tako da...Cisto sumnjam u dolazak Ibre ali kada su Mino Raiola i Galliani u pitanju vjeruj da je sve moguce...a od kud znas da smo popunjeni u napadu...Zasto ne bi prodali El sHarawya...pa pretprosle sezone su govorilo isto za ibru i silvu pojedinacno da ostaju,pa odose u paketu...sto taj paket sad ne bi mogli ciniti faraon i boateng....Jeste da Ibra ima 32 godine,ali lik sa onom snagom,konstitucijom moze igrati u calciu bar jos 5 godina,kada moze jedan Ambro,Totti,pa i do neki dan Inzagi,zasto ne bi i Zlatan....

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 jul 2013, 00:05

UrbyEmanuelson je napisao/la:@nesta13 @ahmad_tz hvala vam drugovi
Nek je sretan i od mene, sve najbolje drug.. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 05 jul 2013, 00:15

muha milanez je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:@nesta13 @ahmad_tz hvala vam drugovi
Nek je sretan i od mene, sve najbolje drug.. ;)
I od mene, sa malim zakašnjenjem :D

Evo čitam na fb-u da je Abate među 10 najbržih fudbalera na svijetu :mrgreen:
Il club piu titolato al mondo!

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 05 jul 2013, 00:34

adi25 je napisao/la:
nesta13 je napisao/la:
hahahaa pa druze moj sjeti se sta je galliani radio dok je isao u Barcu po Ibru....Ibra je tad kostao 70 ak mil Barcelonu....A ako se Ibra nije "nagrabio" para za sve ove godine koje igra u velikanima,onda stvarno ne znam...Pa bolje i njemu dati 10 mil eura,nego Robinhu 6 mil eura sto sjedi na klupi,pa i Mexesu....Tako da...Cisto sumnjam u dolazak Ibre ali kada su Mino Raiola i Galliani u pitanju vjeruj da je sve moguce...a od kud znas da smo popunjeni u napadu...Zasto ne bi prodali El sHarawya...pa pretprosle sezone su govorilo isto za ibru i silvu pojedinacno da ostaju,pa odose u paketu...sto taj paket sad ne bi mogli ciniti faraon i boateng....Jeste da Ibra ima 32 godine,ali lik sa onom snagom,konstitucijom moze igrati u calciu bar jos 5 godina,kada moze jedan Ambro,Totti,pa i do neki dan Inzagi,zasto ne bi i Zlatan....
sto se tice njegove fizicke konstrukcije i snage tu se slazem moze jos igrati 4-5 sezona na visokom nivou. Takoder se slazem sa cinjenicom da je bolje dati njemu 10m nego robinju i mexesu po 5-6m godisnje. medutim ima jedan veliki ALI! Taj ali je sto tako NE misli galiani jer da je htio ibru u timu nebi ga prodavao prije godinu dana. sad ga vracati nazad nema nikakvog smisla, a i ibra je igrač koji igra prvenstveno za novac sto je jednom prilikom i sam priznao. prodaja el shaarawya je otpala. osim sto ne vidim ozbiljnog kandidata za njegovu kupovinu malo nije igrač kojem su pare sve. to sve odmah vidi odbio anzijevih 7.5 miljuna godisnje da bi ostao u milanu gdje zaraduje 1.2m godisnje.

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 05 jul 2013, 00:55

ali Ibra i T Silva su otisli da bi nas izvadili iz navodnih "minusa" koji su fkt i postojali (bar po prilozenom) a da nije bilo minusa,vjeruj da ni jedan ni dr ne bi otisli...Ista situacija je bila i sa Kakom,pa jutros citam da je sve bilo dogovoreno da se vrati u Januaru u AC Milan ali se isprijecio Mourinho,koji nije htio da ga pusti u AC Milan zbog Intera....Znaci da bi ga Galliani vratio kao vjerujem i Ibrahimovica...Pa prije mjesec do dva je kruzila sad ne znam koliko tacna informacija,da je Ibra bio blizu Juventusa cak bi i smanjio platu na 8 mil eura...Opet ponavljam sve je moguce,a ako ce nam odogovor Juventusu biti dovodjenje Polija i Honda a oni Teveza i Lorentea,onda stvarno nemamo sta traziti...Ne samo sa njima vec i sa Napolijem...Jer odlaskom Cavanija itekako ce se pojacati tim novcem....Previse u ekipi imamo otpadaka koji i nisu dostojni dresa kluba,tako da njihovim odlascina bi se moglo skupiti tih 10 ak mil eura za Ibrinu plata,eh sad jedino u svemu tome bi mogao predstavljati POREZ problem....Ali sta bi bilo kad bi bilo...Samo mi najzalivije nas navijaca sto nas ovako "potpale" i na kraju izvisimo sa nekim polovnjakom ( u moru koje imamo u ekipi,koje na kraju niko nece) i nazovu ga ŠAMPIONOM

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jul 2013, 00:56

UrbyEmanuelson@ sretan rodjendan druze sve naj..... :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2013, 07:08

Neka, hvala njemu za sve, ali ja ga ne bih vise gledao ovdje. Uostalom, to je za nas naucna fantastika, a i doveli smo Balu koja je njegova mladja i jeftinija verzija tako da se slobodno mozete prestati nadati.
I dajte molim vas, kako bi vi sparili dvije persone poput Balotellija i Ibrahimovica ? :mrgreen: Po meni nema sanse, obojica su dominantni, nastao bi pokolj vjerovatno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jul 2013, 07:30

Ako cemo vec pričati o vracanju onda bi radije da se vrati Silva

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jul 2013, 10:11

Video našeg Jhersona Vergare .. ovo će bit zvijer od štopera 8-)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.