HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Šta tebe boli **** koga smo dobili
i ja se pitam..sve postove dosad je ovdje napisao. pacenikrexxona je napisao/la:Šta tebe boli **** koga smo dobili

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ma znam astra zezam se, s tobom se uvijek moglo normalno komunicirat..
risha imam dojam da ti je 8 godina, a sigurno i jeste..
Usput uspio si fuliti ekipu protiv koje smo igrali..
risha imam dojam da ti je 8 godina, a sigurno i jeste..
Usput uspio si fuliti ekipu protiv koje smo igrali..

-
- Kontakt:
Ko god da je igrao i kakav god da mu je kvalitet NAŠ klub je pobjedio.Nije Zrinjski kriv što je izvukao takvog protivnika.Hoćemo li se večeras smijati Sarajevu kada pobjedi klub sa najmanjim koeficijentom u kvalifikacijama.Nije Sarajevo krivo što je njih izvuklo.Postavlja se drugo pitanje.Jesmo li mi svi zajedno smješna liga kada igramo u ovoj fazi sa klubovima ovoga ranga.To pitanje mozda i ima mjesta.Svi koji nekoga ismijavamo trebamo znati i da je klub za koji navijamo izborio plasman igrao bi sa sličnim ili istim protivnicima.Da li bi se onda smijali.
Iskreno Zrinjskom čestitam kao što ću i večeras timu sa Koševa i nadam se još i Širokom i Zelji ako bude sreće.Svaka pobjeda u situaciji u kojoj se nalazi naš klupski nogomet treba nas radovati.
Još jednom bez uvrede bilo kome,ova ismijavanja su sramota pa neka misli ko god šta hoće.I ko to radi ne zeli dobro našem nogometu .To je sigurno.Hajde da jednom budemo BOSANCI I HERCEGOVCI i da se radujemo svakom NAŠEM uspjehu.
Iskreno Zrinjskom čestitam kao što ću i večeras timu sa Koševa i nadam se još i Širokom i Zelji ako bude sreće.Svaka pobjeda u situaciji u kojoj se nalazi naš klupski nogomet treba nas radovati.
Još jednom bez uvrede bilo kome,ova ismijavanja su sramota pa neka misli ko god šta hoće.I ko to radi ne zeli dobro našem nogometu .To je sigurno.Hajde da jednom budemo BOSANCI I HERCEGOVCI i da se radujemo svakom NAŠEM uspjehu.
Pa sta hoces iskusna ekipa gdje su vecinom igrali u velikim evropskim klubovima pa onda se vratili tu da zavrse karijeru ccc.risha1988 je napisao/la:eVO KOGA JE ZMIJSKI POBIJEDIOFC SANTA COLOMA
Urbani, Norberto Striker , 37 Years
Romero, Alejandro Striker , 36 Years
Sanchez, Javier Midfield , 37 Years
Garcia, Genis Midfield , 35 Years
Xinos, Christian Midfield , 36 Years
Javier Urbani, Marian Midfield , 34 Years
Rodríguez, Alex Defence , 32 Years
Fernández, Juli Defence , 38 Years
Txema Defence (LB), 38 Years
Nastri, Luciano Defence , 33 Years
Pérez-Serrano, Israel Goalkeeper (GK), 38 Years
PENZIONERSKI DOM POBIJEDILI

Ipak cestitke na pobjedi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobro je Zrinjski ovo odigrao,digli su ogromnu lovu namjestanjem tekme-odlican prelaz iz 1/2 prvo poluvrijeme i slicne stvari....
svi su dobro prosli a i zaradili...

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 04 jul 2013, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odličan post a onaj risha može malog da ispiša i na spavanjeslobodnjak je napisao/la:Ko god da je igrao i kakav god da mu je kvalitet NAŠ klub je pobjedio.Nije Zrinjski kriv što je izvukao takvog protivnika.Hoćemo li se večeras smijati Sarajevu kada pobjedi klub sa najmanjim koeficijentom u kvalifikacijama.Nije Sarajevo krivo što je njih izvuklo.Postavlja se drugo pitanje.Jesmo li mi svi zajedno smješna liga kada igramo u ovoj fazi sa klubovima ovoga ranga.To pitanje mozda i ima mjesta.Svi koji nekoga ismijavamo trebamo znati i da je klub za koji navijamo izborio plasman igrao bi sa sličnim ili istim protivnicima.Da li bi se onda smijali.
Ovo gore je FC S.C, a mi smo igrali protiv UE S.C..Nebitno, ali toliko o vasem znaju..@starmo vec gore objasnio.terabajt je napisao/la:Pa sta hoces iskusna ekipa gdje su vecinom igrali u velikim evropskim klubovima pa onda se vratili tu da zavrse karijeru ccc.risha1988 je napisao/la:eVO KOGA JE ZMIJSKI POBIJEDIOFC SANTA COLOMA
Ipak cestitke na pobjedi.
RIP CITY!
Opet nam sramotite grad 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
koliki si zapravo ti imbecil pokazujes ovim postom. Ti nisi u stanju na tipkovnici upisati tocno ime kluba s kojim je Zrinjski igrao. Znaci majmune pokusaj ponovno, ovo je jedan drugi klubrisha1988 je napisao/la:eVO KOGA JE ZMIJSKI POBIJEDIOFC SANTA COLOMA

Cestitke Zrinjskom na veoma dobrom rezultatu...
Grad je definitivno onaj manji dio pao skroz poslije utakmice Leotar Velez, 10-0. Pa sad idemo dalje.Bliss je napisao/la:Opet nam sramotite grad
- badblueboylivno
- Kontakt:
Primanje gola je bilo za pokidati se od smijeha, ali dobro je na kraju, odrađen posao, natrpat ih na domaćem terenu i spremati se za Bugare.
Hayley <3
Jeste domacini u prvoj utakmici 2.pretkola?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da.Android je napisao/la:Jeste domacini u prvoj utakmici 2.pretkola?
Ne dajte se momci, i vi cete kad-tad u EuropuBliss je napisao/la:Opet nam sramotite grad

RIP CITY!
http://herce" onclick="window.open(this.href);return false; govina.info/vijesti/sport/nogomet/europska-liga-ue-santa-coloma-hsk-zrinjski-1-3#news_view
Nekoliko slika, simpatican im stadion
Nekoliko slika, simpatican im stadion

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.