Ma jok, Starkove samo respektujem, i mnogo mi ih je zao, i ako je iko zasluziju **** osvetu, to su oni, i nadam se da ce je dobiti
Najdrazi su mi Greyjoys, pa Lannisteri i Martells.
Jaime mi je najdrazi lik Samo me strah za njega kako je njegov chapter zavrsio
I meni je Jaime najdraži lik, al dohakaće mu onaj gabor
Greyjoyi su super porodica kao i Dornjani, al meni nešto Lannisteri dragi. Šteta što je izdajica među njima, još mi nije jasno kako je mogao Tywina ubiti.
Inače ima teorija da je i Tyrion zmaj, odnosno da je Aegon silovao Tywinovu ženu
[/quote]
Shiiit nisam za tu znao, jbt ima smisla
Meni kad je Tywina ubio, porastao mi je u ocima drama
Taman je bio omlohavio. I onu kurvicu Shae, nije mi mrzeg lika od nje bilo.
A Red Viper mi je bio maksimalno badass, steta sto je umro. Jedva cekam da ga vidim u seriji. I one picke iz Dorna
Her name was Elia Martell. You raped her. You killed her. You murdered her son. I onda ga onaj mrdzo kehne brutalno
A Greyjoye najvise gotivim zbog Eurona i Ashe, Crow's Eye mi je mrzak, al je lud. I onaj Aeron opicen do picke materne A Theon Picka mala zasluzio je sve sto ga je snaslo Jos kad ga Mellissandre spali
@ Nail
Ja ne mislim da je Theon glup lik, kao lik je odlican, i nebi serijal bio isti bez njega. Pa njega kad oduzmes, mnogo stvari se nebi odigrale kako jesu, i ne mislim bas da je glup, kao osoba, al jest malo glup Ne znam tacno kojom rjeci da ga opisem. Znas oni likovi sto hoce da su cool al bas nikako ne mogu bit Tipa M4kaveli ili Cautinho
I s obzirom kako su ga Starkovi tretirali kao zarobljenika, u odnosu kako su se druge kuce odnosile prema tim "wardovima" koju su ustvari bili nista vise od kaucije, i s obzirom da je i on sam Robba gledao kao brata, zasluzuje da najebe Mozda ne bas u ovolikoj mjeri
Tywin mi je bio najbolji lik serijala do smrti. Između 3. i 4. knjige sam zbog toga napravio najveću pauzu, znao sam da će se raspasti bez njega Lannisteri
A Tyrion bi mogao biti zmaj ima tu zanimljivih stvari, opsjednut je zmajevima od rođenja bio ako ništa drugo.
Red Viper kralj, šteta što se malo pojavljuje u knjigama Taj lik se mogao više iskoristiti
Ramiz Bolton je adekvatna kazna za Theona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Zna se ko je adekvatna kazna za Ramiza i Ruza .
Onaj što je zatrpan u snijegu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
So.. with Jon apparently dead at end of book 5, here's how it'll go:
- Jon has warged into Ghost's body upon his murder (last words he says is 'Ghost')
- The men of the Wall have to burn Jon's body so he doesn't rise again as a white walker
- As Jon's body is set alight, to their surprise it won't burn/isn't harmed - some Targaryen's are not harmed by fire. This could be the potential 'reveal' moment that Jon has the 'blood of the dragon'.
- Melisandre (askin to Thoros the red priest & Beric Dondarrion's revival) has realised/or now realises that Jon is Azor Ahai, and calls upon Lord of Light to brings life back to Jon's body in the flames
- Jon wargs back into his revived body, and gets up, born of 'smoke and salt' to the shock of the onlookers
- Jon = Azor Ahai reborn
- Jon fulfils the prophecy to defend the world against the Others
Ovako ce bit na kraju:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slazem se al sam naletio na poster.Nisam ga ja pravio.
De nek netko od ovih sto su citali knjige kaze hocel biti kakvih bitaka u narednim sezonama (bez spoila,samo odg. sa da il ne)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najviše se govori o Daninom seksualnom životu,Margaery,Cersei i Sansa ponekad ulete.
Posvećeno je više pažnje Jaimeu koji je najbolji lik.
Kako ja nisam znao za ovu temu??? Pa ja sam najveći stručnjak za ovaj serijal..... Znate da ima teorija da nije Tirion Erisov, već blizanci.... I onako kada razmišlja čovjek
-Vole incest ala Targovi
-Kosa i oči slice
- dzofri je lud ko eris, viseris, megor, deron mladi zmaj...
Donnie Darko je napisao/la:Meni se pravo svidja teorija u kojoj je Jon Snow ustvari sin Lyanne Stark i Rhaegara. Nekako mi se uklapa bas, a i popularna je medju fanovima
Sto bi znacilo da ga Ned nije meco dje ne treba, vec postaje i veci svetac .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Donnie Darko je napisao/la:Meni se pravo svidja teorija u kojoj je Jon Snow ustvari sin Lyanne Stark i Rhaegara. Nekako mi se uklapa bas, a i popularna je medju fanovima
Sto bi znacilo da ga Ned nije meco dje ne treba, vec postaje i veci svetac .
Zato i ima logike, jer mi se Ned stvarno ne cini kao neko ko bi se kurvao okolo. Covjek bi umro za svoju cast, ali se ide **** okolo. Ovako, stitio sestrica cijeli zivot