14.40h F.Mayer-Del Bonis F. h -2.5 1 1.45
16.20h Ignatik U.-Olaso G. h -4.5 2 1.55
17.10h Veger F.-Al.Bedene h +3.5 2 1.55
5.39
Kazakhstanac Andrey Golubev 172.igrač svijeta igra jako dobar tenis i ne bi me iznenadilo da pobjedi vrlo dobrog čeha Jiri-a Vesely 109.igrača svijeta. Imali su sličan put do ovog četvrtfinalnog dvoboja na turniru u njemačkom Braunschweigu, prvi meč 2-0 a drugi 2-1 tako da trebao bi ovo biti vrlo neizvjestan meč po meni u tri seta i nije loša opcija ni više od 21.5 gema 1.85. Handicap od -4.5 je mislim prevelik i Golubev će to pokriti ako ne i pobjediti.
Florian Mayer glavni je favorit za osvajanje turnira u Braunschweigu pa tako i protiv solidnog argentinca Del Bonisa koji mu ne bi smio pružiti veći otpor. Handicap od -2.5 će Mayer pokriti a vjerujem da će pokriti i onaj veći -3.5 1.75 no kao osigurač igram manji.
Nakon dva susreta u Njemačkoj idemo na dva susreta u slovenskom Portorožu, a prvi od njih je između 7.nositelja bjelorusa Ignatika i španjolca Olasa koji igra vrlo dobar tenis na ovom turniru pa vjerujem kako će odigrati dobar meč i pokriti handicap od -4.5 a može vrlo lako i do pobjede.
Drugi meč je dvoboj 3.nositelja domaćeg tenisača Aljaža Bedenea i hrvatskog kvalifikanta Filipa Vegera 764.tenisača svijeta.
Iako je odigrao dobar turnir, ovo je već lijepi uspjeh za Vegera i ne vjerujem da može napraviti probleme Bedeneu pa vjerujem da će domaći tenisač pokriti handicap od 3.5.
Sretno ako bude pratitelja, valjda će ovaj proći