Nek vam je sa srecom i hairli da i ove iduce prodjetestarmo94 je napisao/la:Mi smo bili dobri pa smo ih pustili..
Next: Botev Plovdiv
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
GLUPANE, ljudi vode istrage za namještanje kompletnih liga, utakmica u Bundesligi, Seriji A, Ligi Prvaka i neko će baš da troši vrijeme na Zrinjski 1/2, koji dobija 3:1England je napisao/la:@HellerJedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
						Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
a tako je. mada je Makabi napravio za 30 minuta ono sto bi pojedini najradije zaboravili ali kraj priče zaboraviti neće nikadaKrajPrice je napisao/la:Kada su sa vama igrali nisu nikoga u historiji pobjedili.delko je napisao/la:Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
evo danas izgubili jedva 1:0 u moldaviji pa imaju otvoren rezultat za kuci
100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
Hvala također 
S Bugarima cemo malo njeznije, 0:1 i 0:0

Dal´ da uplatimstarmo94 je napisao/la:Hvala također
Nullius in verba
mislim da je povećano na 120 000 eura po pretkolu19UM94 je napisao/la:100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
#SuningOUT
Čestitam što si došao izraziti sumnju, ako ti tako kažeš, nema se tu što govoriti, sveprisutan...?Heller je napisao/la:GLUPANE, ljudi vode istrage za namještanje kompletnih liga, utakmica u Bundesligi, Seriji A, Ligi Prvaka i neko će baš da troši vrijeme na Zrinjski 1/2, koji dobija 3:1England je napisao/la:@HellerJedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ovi iz Andore da redovno treniraju pljusnuli bi ZMIJSKI 2-0... Kondicija ih **** 
 mOGU ODIGRAT PRVO poluvrijeme i 10 minuta drugog onda dolazi do pada kondicije  

cestitke na pobjedi.drago mi je zbog vas ali i koeficijenta

per      aspera        ad      astra   ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
Priznaj astra da je samo zbog koeficijenta 

ustvarii znam nego nisam bio siguran pa stavio 100 jer je dosta i toJericho je napisao/la:mislim da je povećano na 120 000 eura po pretkolu19UM94 je napisao/la:100 000 eura po pretkolu u EL neznam za LPdelko je napisao/la:imal ko tacne informacije kakav je nagradni fond LE i LP za ova pretkola pa grupna i to ?
ajde možete sada početi čestitati na pobjedi !
nisam ja takav,veselim se vasoj pobjedi.vjeruj da zamisljam svoju zvijezdu na ovakvom gostovanju i da predstavlja bih u evropi.starmo94 je napisao/la:Priznaj astra da je samo zbog koeficijenta
per      aspera        ad      astra   ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
Haj, kad sam vidio onih 1:0  

Pa sjedio sam uz txt dok se rezultat nije promijenio. Ali ajde dobro je na kraju. Sada ih jos vise napunit kod kuce i kraj price.
Al' sta jest jest, ovi se znaju postavit u obrani

koliko zaleđa  

kad se stotine njih okupi kad gubimo, a kad dobivamo nema ih nigdje. cast izuzecima. hvala na cestitkama.

Pa sjedio sam uz txt dok se rezultat nije promijenio. Ali ajde dobro je na kraju. Sada ih jos vise napunit kod kuce i kraj price.
Al' sta jest jest, ovi se znaju postavit u obrani
kad se stotine njih okupi kad gubimo, a kad dobivamo nema ih nigdje. cast izuzecima. hvala na cestitkama.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ma de ba djeco,ko da su pobijedili Lecce a ne Santa KOLONU  
 ne znam ni kako se zove klub 
 Sad će doći Bugari u 2 kolu i odigrat gluho Glamočko pod Bijelim brijegom i hajd zdravo 
 Doviđenja Europo 

Čestitke na eurima 

Aj dobro i pozdravi sve. Malo si ljut sli doćes ti na svoje.risha1988 je napisao/la:Ma de ba djeco,ko da su pobijedili Lecce a ne Santa KOLONUne znam ni kako se zove klub
Sad će doći Bugari u 2 kolu i odigrat gluho Glamočko pod Bijelim brijegom i hajd zdravo
Doviđenja Europo
Mozel moderator ocistit temu od ovih malo..Kakvi ste vi pacenici.

RIP CITY!
eVO KOGA JE ZMIJSKI POBIJEDIO 
 FC SANTA COLOMA 
Urbani, Norberto Striker , 37 Years
Romero, Alejandro Striker , 36 Years
Sanchez, Javier Midfield , 37 Years
Garcia, Genis Midfield , 35 Years
Xinos, Christian Midfield , 36 Years
Javier Urbani, Marian Midfield , 34 Years
Rodríguez, Alex Defence , 32 Years
Fernández, Juli Defence , 38 Years
Txema Defence (LB), 38 Years
Nastri, Luciano Defence , 33 Years
Pérez-Serrano, Israel Goalkeeper (GK), 38 Years
PENZIONERSKI DOM POBIJEDILI

Urbani, Norberto Striker , 37 Years
Romero, Alejandro Striker , 36 Years
Sanchez, Javier Midfield , 37 Years
Garcia, Genis Midfield , 35 Years
Xinos, Christian Midfield , 36 Years
Javier Urbani, Marian Midfield , 34 Years
Rodríguez, Alex Defence , 32 Years
Fernández, Juli Defence , 38 Years
Txema Defence (LB), 38 Years
Nastri, Luciano Defence , 33 Years
Pérez-Serrano, Israel Goalkeeper (GK), 38 Years
PENZIONERSKI DOM POBIJEDILI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.