Da se složimo19UM94 je napisao/la:ajde još 1 da upadne hendikep

Da se složimo19UM94 je napisao/la:ajde još 1 da upadne hendikep
Ako fali malo objektivnosti, ekipa sa kojom mi igramo je svemirski brod za ove. Nisam neko ko se raduje tudjoj muci pa mi je iskreno drago sto vodite i nadam se da cete proci ove hadalje.zrinjke je napisao/la:Aj fanu najdosadnije ekipe na balkanu razligu, neka vam ivice i amara, zahvalite bogu na njimaKeenan.- je napisao/la:A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone.
Andora je velika nogometna sila.Na zadnjoj ljestvici iza sebe su ostavili Butan,San Marino ,Angvilu te nekakva otocja.Sve velike i respektabilne nogometne sile.Evo naprimjer ova Angvila je tako jaka da nema podataka o njihovim mecevima.harishp je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom tako se brane boje svoje drzave....i lige iz koje dolaze.
Jest da je gutavo,jer ipak Andora je zayebana u fudbalskom svijetu.
Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volioRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
ma kakva je naprije liga pa onda i mi , nije namještenoRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
hahaha grohotom se smijem.risha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
Da i?Glodar je napisao/la:Vodite 1:2 protiv ekipe iz Andore sastavljenu od turističkih vodiča, ribara i kelnere. Kakav uspjeh, jeeeeeeeeee19UM94 je napisao/la:vodimo![]()
![]()
ŠTA JE SAD !? gdje ste vi a gdje smo MI ? miševi na forum upali
Kada su sa vama igrali nisu nikoga u historiji pobjedili.delko je napisao/la:Dudelange koji je usput prosle godine uzeo Tre Penne 11:0 pa potom izbacio Red Bull Salzburgrisha1988 je napisao/la:Lako vam je igrat s ovim iz Andore,vidjet cemo kad se sastanete s ekipama iz LuksemburgaKako se zvao onaj klub što vas je šubekno u Mostaru i izbacio iz europe,znam da je bio iz Luxemburga,mozda Gravenmacher,tako nešto,znam da je bio jedan Afrikanac kod njih i da je valjao cijelu odbranu Zmijskog
evo danas izgubili jedva 1:0 u moldaviji pa imaju otvoren rezultat za kuci
Jedna od glupljih u top par izjavnih rečenica u BiH, al' ti se nema zamjeriti, zli jeziče. A ako bi volio probati, dođi dok padne mrak...tiho.Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.