PoveliHeller je napisao/la:Boli vas **** glavni ste, izjednačili protiv Santa Colomezrinjke je napisao/la:Sisajteee gaaa 1:1 ajdeeee do krajaaaa
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ispricavam se ali vasa tema je kat nižeHeller je napisao/la:Boli vas **** glavni ste, izjednačili protiv Santa Colomezrinjke je napisao/la:Sisajteee gaaa 1:1 ajdeeee do krajaaaa
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
1:2
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 04 jul 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
Evo 2-1 dušmani. POZZZZZZZ
vodimo
ŠTA JE SAD !? gdje ste vi a gdje smo MI ? miševi na forum upali
Eto preokreta,zabija Zrinjski jos 2-3 komada
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Haj jos jedan ako ste facekrmak je napisao/la:ispricavam se ali vasa tema je kat nižeHeller je napisao/la:Boli vas **** glavni ste, izjednačili protiv Santa Colomezrinjke je napisao/la:Sisajteee gaaa 1:1 ajdeeee do krajaaaa
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bravo !
Dovrsit posao..
Dovrsit posao..
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Misevi sad u rupu..ljudi napravili prelaz..hajmo Zrinje jos koji..igro sam 4 gola
Sta sam ti rekao samo treba igratistarmo94 je napisao/la:Ocemo plakat onda ?LloriS je napisao/la:Pazi sad dragosti nakon gola protiv amatera![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vodite 1:2 protiv ekipe iz Andore sastavljenu od turističkih vodiča, ribara i kelnere. Kakav uspjeh, jeeeeeeeeee19UM94 je napisao/la:vodimo![]()
![]()
Svaka cast Zrinjskom tako se brane boje svoje drzave....i lige iz koje dolaze
.
Jest da je gutavo,jer ipak Andora je zayebana u fudbalskom svijetu.
Jest da je gutavo,jer ipak Andora je zayebana u fudbalskom svijetu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Glodar je napisao/la:Vodite 1:2 protiv ekipe iz Andore sastavljenu od turističkih vodiča, ribara i kelnere. Kakav uspjeh, jeeeeeeeeee19UM94 je napisao/la:vodimo![]()
![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma znam, nisam ni sumnjao..pile87 je napisao/la:Sta sam ti rekao samo treba igratistarmo94 je napisao/la:Ocemo plakat onda ?LloriS je napisao/la:Pazi sad dragosti nakon gola protiv amatera![]()
![]()
Ali sam rekao 1:3, dakle jos jedan
A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vidjet cemo vas silu u europi, bit će te uspješni kao svake sezone. Nema babo Osim tu utjecaja jbga ..
hajde još jedan. Igao sam 4+
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Aj fanu najdosadnije ekipe na balkanu razligu, neka vam ivice i amara, zahvalite bogu na njimaKeenan.- je napisao/la:A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone.
ajde još 1 da upadne hendikep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.