FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GunnerS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 21:14

Hehe, e svašta, isto da je do mene hočel oni kupiti... Čuj ove rečenice
omerbavarac je napisao/la:Pa ako imate toliko novca, sto se svake godine stisnete. Hajde platite jednom za igraca 30-tak miliona, a ne trazite djecu da igraju za vas.
To se ti pitaš u Bayern-u ?! Jarane, ne znam pitaš li se kući svojoj kamoli negdje drugo... Tako i ja, niti u đep niti iz đepa sa Arsenalom al vjeruj mi, bogatiji smo ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:14

GunnerS je napisao/la:Kako tako, al Arsenal je u većem plusu od Bayern-a... U to nema sumnje...
Pa to je normalno zato što Bayern troši daleko više novca od Arsenala.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:15

omerbavarac je napisao/la:Pa ako imate toliko novca, sto se svake godine stisnete. Hajde platite jednom za igraca 30-tak miliona, a ne trazite djecu da igraju za vas.
Vrlo dobro se zna da je Bayern dobio dodatnu injekciju u vidu Audija, pa jos i Telekoma. ;) ;) ;) Tako da smo u plusu i to ogromnom plusu.
A uostalom zaboli me neka stvar ko je bogatiji, sve dok trose ja sam zadovoljan. Jos znamo kakve su Svabe, stipse sto se tice novca.... 8-) 8-) 8-)
Pa jarane moj ta djecu su opet bolja od svih vaših igrača na koje bacate pare :lol: :mrgreen:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 dec 2009, 21:15

Pipita je napisao/la:Hoce meni neko reci gdje je onaj Robben? :shock:
Igr'o je sinoć malo, ja se nadam da će počet u utorak

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 05 dec 2009, 21:16

fabregas nemas ti pojma o zivotu samo cu ti to rec :geek: :geek: :geek:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2009, 21:18

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Vrlo dobro se zna da je Bayern dobio dodatnu injekciju u vidu Audija, pa jos i Telekoma. ;) ;) ;) Tako da smo u plusu i to ogromnom plusu.
A uostalom zaboli me neka stvar ko je bogatiji, sve dok trose ja sam zadovoljan. Jos znamo kakve su Svabe, stipse sto se tice novca.... 8-) 8-) 8-)
Pa jarane moj ta djecu su opet bolja od svih vaših igrača na koje bacate pare :lol: :mrgreen:
Vidim........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koliko su dobri, nekoliko zadnjih sezona nisu vidjeli niti jednog trofeja, a kako stoje stvari nece ni ove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:19

@FRANK RIBERY
Evo ti hrvatski izvor(tako da nemože biti problema u prijevođenju).Jest da je ovdje 25 najbogatijih klubova,al nema veze ;)
http://www.24sata.info/sport/fudbal/469 ... ubova.html

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:20

Robben je spreman za Juve.Protiv Gladbacha je ušao u 58 minuti.Što se Riberya tiče to se drži u tajnosti hoće li biti na klupi protiv Juveta ili ne.Moguće da će igrati 20 minuta ako bude trebalo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:22

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@FRANK RIBERY
Evo ti hrvatski izvor(tako da nemože biti problema u prijevođenju).Jest da je ovdje 25 najbogatijih klubova,al nema veze ;)
http://www.24sata.info/sport/fudbal/469 ... ubova.html
Dobro mi je dešao ovaj izvor.Ako obratiš pažnju na tekst naći ćeš na sljedeće
Forbes vjeruje da Crveni vragovi prema nekim procjenama vrijede 1, 42 milijarde funti, dok Real vrijedi gotovo 400 miliona funti manje. Arsenal je, pomalo iznenađujuće, na trećem mjestu, a čudi da je Barcelona pala na sedmo mjesto iako je povećala svoju vrijednost za čak 22 posto, piše Index.
Riječ vrijede je ključna.Nigdje ne piše da imaju u bankama 1.42 milijarde eura.Ako neko kaže da C.Ronaldo vrijedi 94 mil eura.Da li to znači da on ima 94 mil eura u svom džepu?Kad čitaš nešto sve dobro pročitaj, a ne samo naslov teksta.Jer autor naslovom prodaje novine.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 05 dec 2009, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:23

omerbavarac je napisao/la:
Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Vidim........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koliko su dobri, nekoliko zadnjih sezona nisu vidjeli niti jednog trofeja, a kako stoje stvari nece ni ove.
Pa oni bi u Njemačkoj ligi bili garant prvi,al da nebi raspravljali koja je bolja liga najbolji pokazatelj je LP,pa pogledaj malo rezultate klubova i obavijesti me o tvom zaključku :lol:

Sretno protiv Juvea,mi ćemo malo dati djeci šansu protiv Olympiakosa,znaš mi smo vec kvalifikovani :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 dec 2009, 21:27

Dajite šansu i djeci i unucima, a sad bih vas molio da razgulite ako nemate nešto pametno napisati, a vidim da nemate, pošto je ta lista kopirana 100 puta na više tema i nema potrebe više da se gleda.
Hvala na kopiranju i doviđenja

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:29

The Game je napisao/la:Dajite šansu i djeci i unucima, a sad bih vas molio da razgulite ako nemate nešto pametno napisati, a vidim da nemate, pošto je ta lista kopirana 100 puta na više tema i nema potrebe više da se gleda.
Hvala na kopiranju i doviđenja
Eto Fabregas The GAme ti je rekao da razguliš.Poslušaj savjet starijeg forumaša.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2009, 21:29

@Fabregas: Tu sansu dobro iskoristite, jer ste u EPL taraba..... :D :D :D
A usput imate i najtezu grupu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da ne spamam vise o vama, tema se zna koja je, tako da ako imas sta napisati za Bayern pisi, a za Arsenal cemo nastaviti na odgovarajucoj temi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 dec 2009, 21:33

Elber u Argentini i svojoj domovini Brazilu traži golmana i desnog beka za Bayern.Jedini njegov prijedlog do sad je bio Breno i znamo kako se završio.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... diger.html

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:37

Nije problem,samo vi pišite o Bayernu.Ja bi samo da se izvinem ako sam koga uvrijedio.Nisam se nisakim htio zavaditi.Vidim da ovdje cim neko napiše nešto protiv Bayerna odma je donji.To su navijači,nema veze što imate jadan tim i jadnog trenera,al vi opet branite svoj klub,respect. :lol:

Sretno protiv Juventusa,trebat će vam...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 dec 2009, 21:43

slika
Hahah mocnog slavlja!

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 05 dec 2009, 21:44

Evo da se iskupim,vijest vezana za Bayern.Neko je pitao šta je sa Robbenom
Hrvatskoga 30-godišnjeg napadača Ivicu Olića naveo je trener nogometaša Bayerna Louis van Gaal kao uzor svom sunarodnjaku Arjenu Robbenu (25)...
Nakon sedmog studenog i domaćeg remija protiv Schalkea (1-1 na Allianz Areni) nizozemska je zvijezda sklona ozljedama spremna upisati prve minute u dresu bavarskog kluba. Očekuje se da će Robben biti Van Gaalov džoker već u današnjemu, prvom dvoboju 15. bundesligaškog kola kod Borussije u Mönchengladbachu. Pitanje je samo koliko će igrati.
- Može igrati 30 minuta, čak i dulje. Baš kao što je igrao Olić - rekao je nizozemski 57-godišnji stručnjak nastavivši:
- Olić je izvan travnjaka bio sedam tjedana. Arjen nije tako dugo. Već u drugom nastupu nakon povratka počeo je od početka i izdržao 80 minuta. Sljedećeg dana imao je strahovite bolove u mišićima, ali ih je podnio. Takve stvari ovise o osobnosti sportaša.
Bild piše da Van Gaal stoga i od Robbena očekuje "partizansku" požrtvovnost za klub, jednaku Olićevoj.
Pobjedom kod Borussije, ponajvećeg rivala minhenskog kluba u Bundesligi tijekom 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, Bavarci bi se probili na treće mjesto bundesligaške ljestvice. Prvi put otkad je Nizozemac trener bili bi u "zoni Lige prvaka".

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 05 dec 2009, 22:28

bayern ........ evo skupit cemo pare samo da ne prenose bayern(EUROSPORT) ocajno igraju RUZNIJEG FUDBALA nisam vidio
van bomel komican ja se tom covijeku uvijek nasmijem kad on krene u akciju, stvarno pojma nema
olic je jedina svijetla tacka bayerna al bas jedina

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 dec 2009, 22:36

bavarian_bk je napisao/la:slika
Hahah mocnog slavlja!
Vidi Pranjica k'o da je pobjeg'o s casa:D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 dec 2009, 01:02

FRANK RIBERY je napisao/la:Elber u Argentini i svojoj domovini Brazilu traži golmana i desnog beka za Bayern.Jedini njegov prijedlog do sad je bio Breno i znamo kako se završio.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... diger.html
st se tice brena ,,decko nije dobio priliku ama bash nikako vjerujem da je imao visu minutaze da bi igrao na visokom nivou,,pa samo njegovih 15 minuta u petak protiv mgladbaha je pokazalo,ko je imalo pozorno gledao njegove sprintove i borbu za loptom moze potvrditi da je momak jako dobar bek,,naravno svatko ima svoje misljenje,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.