Ovo je sedmičnoEdoM je napisao/la:Kad bi nam samo dali jednu mjesečnu platu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klubovi sa najvećim izdacima za plate igrača u Engleskoj:
1. Manchester City £2,417,000
2. Chelsea £2,064,000
3. Manchester United £1,629,000
4. Arsenal £1,476,000
5. Liverpool £1,400,000
6. Queens Park Rangers £1,226,000
7. Tottenham £1,176,000
8. Newcastle £758,000
9. Sunderland £754,000
10. Everton £732,000
11. Southampton £693,000
12. Aston Villa £677,000
13. Stoke City £647,000
14. West Ham £607,000
15. Fulham £589,000
16. West Bromwich £538,000
17. Reading £392,000
18. Wigan £353,000
19. Swansea £324,000
20. Norwich £312,000
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
dobro se zamislite pametnjakovićiNe idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hoces ti ukljuciti mozak ? Mi imamo 22 igraca sa FIKSNOM platom od 1500 - 2500, imas radnike koji isto imaju fisknu platu pa sigurno 600 + KM. Imas dugove razlicitim firmama i igracima koje MORAS platiti da bi igrao Evropu. Imas pripreme gdje ide do 26 igraca + strucni stab od + 7 ljudi. Imao si 2 gostovanja u Tel Aviv i 1 u Tiraspol gdje za jednog igraca kosta avionska karta vise nego plata u Rudaru i Velezu zajedno KM. To sve pomnozi sa 26. I tu su jos kazne navijaca. Pa jedan jedan reflektor te kosta skoro 10000 KM, a u sezoni odigramo 20 utakmica u nocnom terminu. I sta je rezultat toga 5 titula u 4 godine dok ti sto potrose 200000 KM bore se za opstanak i jedno drugo tjese da nam se citavu sezonu steli.gOlijat je napisao/la:A hoces li ti ukljuciti mozak malo molim te ? Velez, Rudar idu na Bjelasnicu a kroz klub proslo 200.00KM u 4 godine, a kroz Zelju proslo 6 milion. Nisi bio na priprema u SAD-u, pusti mi se te price!
Ni kroz jedan klub u BH Premijer ligi nije proslo para ko kroz Zelju za 4 godine a mi smo na nivou svih ti ostalih klubova, vjecno nemamo marke da dovedemo igraca.
I odakle tebi da je kroz Želju prošlo 6 miliona ? Pa znas li ti da smo potrosili vise para sto smo otisli u Tiraspol nego sto smo dobili od UEFE za ucesce u tom jednom kolu?
@zenica kad ih vidimo na djelu onda cemo pricati o igri
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Odavno kraće a pametnije objašnjenje nisam čuo.fedeltafrotta je napisao/la:dobro se zamislite pametnjakovićiNe idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ja stvarno nezz zasto se raspravljate liga prvaka i liga evrope su dva razlicita takmicenja u jednom igraju prvaci a u drugom haman prvaciHordas Doboj je napisao/la:Pricam o prihodimabagrcavi je napisao/la:Mi igramo 2. pretkolo za ozbiljnom ekipom, a vi do 3. pretkola igrate sa kuharima.U tome je razlika.
Živio i sretno vam danas.Pa i da igramo sa cobanima isto ti ga dođe

Malog Zolotica izostavi do nove godine. Bio sa nama na prijateljskoj protiv Slavije u subotu na Otoci. Fino se druzili pricali...kaze da oporavak ide dobro ali da ne smije sekunde rizikovati. Plus na sve treba mu samo mjesec kondicionih priprema da se nabije snagom. Ovo su ti njegove rijeci. Pocinje sa pravim treninzima tek pocetkom oktobra....CARSON je napisao/la:Stvarno kako Vas vise nije stid u 4 sezone 5 pehara smo osvojili za sve je potrebno vrijeme Amar to radi perfektno samo se strpite nas klub je na pravom putu pogledajte kako ce to biti sljedece godine jedan jak mladi tim u to sam siguran samo da uspijemo osvojiti Titulu
Kvesic,benjo,zolotic,bajic,alibasic,sadikovic,kjosevski
ZA SVE TI HVALA AMARE
Srecom mlad je pa neka sve ide kako treba, ne treba zuriti polako mu davati sansu kad god bude spreman da igra i vjerujem da ce on opet biti onaj stari!stadion je napisao/la:Malog Zolotica izostavi do nove godine. Bio sa nama na prijateljskoj protiv Slavije u subotu na Otoci. Fino se druzili pricali...kaze da oporavak ide dobro ali da ne smije sekunde rizikovati. Plus na sve treba mu samo mjesec kondicionih priprema da se nabije snagom. Ovo su ti njegove rijeci. Pocinje sa pravim treninzima tek pocetkom oktobra....CARSON je napisao/la:Stvarno kako Vas vise nije stid u 4 sezone 5 pehara smo osvojili za sve je potrebno vrijeme Amar to radi perfektno samo se strpite nas klub je na pravom putu pogledajte kako ce to biti sljedece godine jedan jak mladi tim u to sam siguran samo da uspijemo osvojiti Titulu
ZA SVE TI HVALA AMARE
-
- Kontakt:
ne bi bilo loše da čitaš. Frajer napisao sljedeće godine.stadion je napisao/la:Malog Zolotica izostavi do nove godine. Bio sa nama na prijateljskoj protiv Slavije u subotu na Otoci. Fino se druzili pricali...kaze da oporavak ide dobro ali da ne smije sekunde rizikovati. Plus na sve treba mu samo mjesec kondicionih priprema da se nabije snagom. Ovo su ti njegove rijeci. Pocinje sa pravim treninzima tek pocetkom oktobra....CARSON je napisao/la:Stvarno kako Vas vise nije stid u 4 sezone 5 pehara smo osvojili za sve je potrebno vrijeme Amar to radi perfektno samo se strpite nas klub je na pravom putu pogledajte kako ce to biti sljedece godine jedan jak mladi tim u to sam siguran samo da uspijemo osvojiti Titulu
ZA SVE TI HVALA AMARE
igraju ljudi puno football manager-aPL BiH -1 je napisao/la:Momak iz Zenice je 100% upravu. **** finansije. Ja a vjerujem da i vecina ljudi prije rata pojma nije imala koliko su klubovi imali para i koliki su im budzeti. Jedino oni sto su radili u klubu.
De malo gledajte fudbal kakve veze vi sa parama imate. Necete ih ocima vidjeti.

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Za sve druge smo veliki klub, samo ovi "naši" nikako da se pomire sa tim.Šuker o Mamiću
Zdravko Mamić je izvršni predsjednik osmerostrukog prvaka Hrvatske, član Izvršnog odbora HNS-a i osoba koja dugi niz godina obnaša važne funkcije u hrvatskom nogometu. Radi se o daleko najsposobnijem nogometnom manageru u regiji, što dokazuju i Dinamovi sportski i Dinamovi financijski rezultati o kojima, nažalost, mogu samo sanjati i Partizan i Olimpija i Rapid Beč i Ferencvaros i Hajduk i Levski i Željezničar i brojni drugi veliki klubovi iz ovog dijela Europe, iz kojeg ne možemo pobjeći jer to je naše gospodarsko okruženje. Zar bih trebao skrivati da se radi o partneru od kojeg mogu puno naučiti i čije je znanje korisno za poslovanje i funkcioniranje Saveza?

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ove koje finansije muce il interesuju nek zvanicne informacije potraze , prosle god. kad je bila skupstina kluba i kad su objavili prihode rashode za navedeu godinu , prepostavljam da ce i krajem ove godine tako nesto biti pa eto sacekajte da vidite, joj ova tema dan za danom sve gora i gora a tri nica dominiraju sa glupostima ccc
Ovo doba godine je omiljeno za klokosare i besposlicare koji su se sakrili cijelu godinu, a sada ide njihovih 5 minuta slave u kojoj ce oni da omalovazvaju ligu, prvaka, da odvagaju koje su titule bolje ove ili one prije rata.Napisace ako nista par rijeci o stadionu kako je nuslovan i nadovezace se na to gdje su pare
ta je omiljena. Po mogucnosti ce pronaci nekog igraca za kojeg ce tvrditi da nije kalibar za Zelju.
Negdje na drugim temema ce ukivati u zvijzde CETVRTO MJESTO u " ovako losoj ligi " i furati pricu kako imaju ekipu za velike domete i sanjati o tome da njihov trener bude drugi Amar. I da naprave sve sto je Zeljo napravio, ali tako ce forumlirati sve da samo ako njihova ekipa napravi barem dio onoga sto Zeljo napravi bice dernek da hala gori.Najbolji primjer je proslava cetvrtog mjesta koja je trajala cijelu noc. Oni su tu jer ocekuju debakl Zelje u ligi sampiona, a oni hudnici nisu igrali ligu sampiona toliko dugo da su neka djeca koja navijaju za te klubove krenuli u skolu a ne sjecaju se kad im je klub bio prvak. Nemoze ih zapasti od nas, mi smo u nasoj avliji broj jedan i tako ce biti jos dugo.
Siguran sam jer Amar sebi pravi ekipu za buducnost i to od nase djece, niti jedan drugi klub nema svojih igraca u ekipi kao mi i tu je nasa snaga. Mladi i perspetivni a vezani dugogodisnjim ugovorima jedini i to imamo u ligi.I onda se neko pita sto smo mi prvaci godinama.
U evropskim okvirima jesmo mali ali za nase uslove imamo i viziju i plan i nemoze nam niko nista. Ocigledno da i za ove evropske tekme ima plan a to je nagurati koeficijent da bi bio nositelj i probati onda nesto napraviti sto je puno realnije nego u ovim uslovima. Mislim da je cilj za ovu tekmu protiv Viktorije prodati kozu sto skuplje i da smo skoncetrisani na prvensto.
A onda ce ponovo misevi da se sakriju u svoje rupe i nece ih biti haman godinu dana a onda ce da se opet nadaju i da slave Zeljin neuspjeh vise nego uspjeh svojih klubova, opet ce se praviti lazni nickovi na forumu i lazno se predstvaljati navijcem Zelje s nadam da bi mogli doziviti katastrofu.Ali to ce biti trenutak na koji smo se mi spremali i koji smo cekali tada ce misevi da se zavuku u rupe i ostanu do kraja njihovih malih zivota.Jer tada cemo da napravimo nesto vise u evropi i da zaradimo nesto vise, toliko da jaz izmedju nas i ostalih postane tako ocigledan da ce im ovih par godina Zeljine dominacije izgledati kao lijepa prica e tolika ce razlika da bude.Jedni smo klub na ispravnom putu, u komplet ligi.Kapu cu uvijek skinuti sirokom jer znaju sta rade ovo ostalo su amateri koji neznaju gdje su suplji.Zato se hladno zavalimo, slusajmo sta seru opet se nasmijemo jer znamo da tata ima sve konce u rukama, i novi stari sampion je opet tu. S nestrpljenjem ocekjuemo LP iduce godine i nadamo se boljem rezultatu.

Negdje na drugim temema ce ukivati u zvijzde CETVRTO MJESTO u " ovako losoj ligi " i furati pricu kako imaju ekipu za velike domete i sanjati o tome da njihov trener bude drugi Amar. I da naprave sve sto je Zeljo napravio, ali tako ce forumlirati sve da samo ako njihova ekipa napravi barem dio onoga sto Zeljo napravi bice dernek da hala gori.Najbolji primjer je proslava cetvrtog mjesta koja je trajala cijelu noc. Oni su tu jer ocekuju debakl Zelje u ligi sampiona, a oni hudnici nisu igrali ligu sampiona toliko dugo da su neka djeca koja navijaju za te klubove krenuli u skolu a ne sjecaju se kad im je klub bio prvak. Nemoze ih zapasti od nas, mi smo u nasoj avliji broj jedan i tako ce biti jos dugo.
Siguran sam jer Amar sebi pravi ekipu za buducnost i to od nase djece, niti jedan drugi klub nema svojih igraca u ekipi kao mi i tu je nasa snaga. Mladi i perspetivni a vezani dugogodisnjim ugovorima jedini i to imamo u ligi.I onda se neko pita sto smo mi prvaci godinama.
U evropskim okvirima jesmo mali ali za nase uslove imamo i viziju i plan i nemoze nam niko nista. Ocigledno da i za ove evropske tekme ima plan a to je nagurati koeficijent da bi bio nositelj i probati onda nesto napraviti sto je puno realnije nego u ovim uslovima. Mislim da je cilj za ovu tekmu protiv Viktorije prodati kozu sto skuplje i da smo skoncetrisani na prvensto.
A onda ce ponovo misevi da se sakriju u svoje rupe i nece ih biti haman godinu dana a onda ce da se opet nadaju i da slave Zeljin neuspjeh vise nego uspjeh svojih klubova, opet ce se praviti lazni nickovi na forumu i lazno se predstvaljati navijcem Zelje s nadam da bi mogli doziviti katastrofu.Ali to ce biti trenutak na koji smo se mi spremali i koji smo cekali tada ce misevi da se zavuku u rupe i ostanu do kraja njihovih malih zivota.Jer tada cemo da napravimo nesto vise u evropi i da zaradimo nesto vise, toliko da jaz izmedju nas i ostalih postane tako ocigledan da ce im ovih par godina Zeljine dominacije izgledati kao lijepa prica e tolika ce razlika da bude.Jedni smo klub na ispravnom putu, u komplet ligi.Kapu cu uvijek skinuti sirokom jer znaju sta rade ovo ostalo su amateri koji neznaju gdje su suplji.Zato se hladno zavalimo, slusajmo sta seru opet se nasmijemo jer znamo da tata ima sve konce u rukama, i novi stari sampion je opet tu. S nestrpljenjem ocekjuemo LP iduce godine i nadamo se boljem rezultatu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@pile
Svaka cast...vec dugo od tebe ocekujem malo duzi post
...u zadnje vrijeme stidljivo napises u dvije tri recenice.Vratio se stari Pile
...hocemo jos
....jos da se pojave malo i oni ostali od Stoleta,Seye,krvotoka,camca,barbareza...ih,gdje bi nam kraj bio
...nastavi pile ovako!
Svaka cast...vec dugo od tebe ocekujem malo duzi post

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Farmaceute u petak testira Željezničar
Suparnik će mu biti bosansko-hercegovački prvoligaš i aktualni prvak, sarajevski Željezničar koji se nalazi na pripremama u Sloveniji.
Utakmica se neće igrati u Lendavi, kako je ranije bilo najavljeno, već u Stojnci kod Ptuja s početkom u 18 sati.
Trener farmaceuta Ivan Katalinić u susretu sa Željezničarom isprobat će sve raspoložive snage, a veći dio susreta najvjerojatnije će odigrati momčad koja će istrčati u prvom prvenstvenom kolu u gostima kod Splita.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 04 jul 2013, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Tu sam ja boccaccio druze pratim sve,dodjem da procitam sta pametno od tebe,pileta I stare raje,a uglavnom procitam sranja o provjerenim informacijama.nema vise ni zdrave diskusije u kojoj ne smijes reci da ti neki igrac ne valja jer si odmah nezahvalan I pljuvac.ja ocekujem novog zelju I bolju igru I rezultate sa ovom talentovanom djecom ,koju treba forsirat I istrpit,jer su klase za ove sminkere polovne I kao igrace I kao frajere oni izmislili I fudbal I sve sto ide uz njega.takodjer se nafam punijim stadionima I povratku starih navijaca kako na tekme tako I ovdije na forum.pozz I izvini malo na neurednom postu sa mobitela saljem
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Učestvujte u aukciji
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -u-aukciji" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -u-aukciji" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Uskoro u prodaji će se naći godišnje karte za utakmice našeg Kluba. Isto tako uskoro očekujemo i početak prodaje članskih karata.
U narednim danima u prodaji će se naći godišnje karte za utakmice u organizaciji FK Željezničar. Cijene će najvjerovatnije ostati na prošlogodišnjem nivou. U prodaji će se naći jug, sjever, zapad (natkriveni dio) i zapad (otkriveni dio).
U prodaji će se naći i članske karte našeg Kluba. Članske karte će biti prilagođene skoro svima, a navijači s članskim kartama će imati razne popuste i pogodnosti u Fan shopu ali i kod naših sponzora.
U narednim danima će biti objavljeni detalji oko prodaje članskih i godišnjih karata.
U narednim danima u prodaji će se naći godišnje karte za utakmice u organizaciji FK Željezničar. Cijene će najvjerovatnije ostati na prošlogodišnjem nivou. U prodaji će se naći jug, sjever, zapad (natkriveni dio) i zapad (otkriveni dio).
U prodaji će se naći i članske karte našeg Kluba. Članske karte će biti prilagođene skoro svima, a navijači s članskim kartama će imati razne popuste i pogodnosti u Fan shopu ali i kod naših sponzora.
U narednim danima će biti objavljeni detalji oko prodaje članskih i godišnjih karata.
Željeznicar za život cijeli !
Ipak bi moglo nesto biti u vezi clanskih karti pise na zvanicnoj . Mozda su citali forum pa to vidjeli svaka cast za taj potez ako urade moce se fine pare skupiti.
Godišnje i članske uskoro u prodaji
http://fkzeljeznicar.ba/godisnje-i-clan ... daji/5725/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/godisnje-i-clan ... daji/5725/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovdje smo trubili i za Fan Shop godinama pa se neko sjetio, kao što vidimo isti je bio pun pogodak. Pa onda mogućnost narudžbe preko e-kupi, također pun pogodak.
O članskim se bruji i duže od toga, evo konačno se i na tom planu uradilo nešto, daću sebi za pravo da i taj potez ocijenim punim pogotkom. Ili to možda neće biti pun pogodak, ipak je to "već viđeno", "isfurano", "pitarska furka"
Dječurlija.
O članskim se bruji i duže od toga, evo konačno se i na tom planu uradilo nešto, daću sebi za pravo da i taj potez ocijenim punim pogotkom. Ili to možda neće biti pun pogodak, ipak je to "već viđeno", "isfurano", "pitarska furka"

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, mavi, ZeljeznicarUberAlles i 32 gosta.