aS_Roma je napisao/la:hoce li dvica danas biti ?? jeste li kompletni , pravim jedan tiket na veliki ulog pa se misim da li vas da stavim
Pa sramota je ako ovo ne dobiju minimalno 3 razlike.
aS_Roma je napisao/la:hoce li dvica danas biti ?? jeste li kompletni , pravim jedan tiket na veliki ulog pa se misim da li vas da stavim
Osijek je tad bio pred gašenjem... a ta utakmica je išla u prijenosu na andorskoj televiziji na internetu, no danas nema ništa.Damian je napisao/la:Osijek je igrao s njima prosle sezone. Tamo je bilo "samo" 0-1 za Osijek, a kod kuce Osijek je pobijedio 3-1
u 17:30Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
slazem se. danas ni na ovom portalu ni slova o nama, a utakmica za 2 sata..Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
Hoce li bii prenos gdje? Kako god, sretno momci...19UM94 je napisao/la:u 17:30Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
1.05KenoRob je napisao/la:stavio sam $100 dvica 1.2...stvarno ako ne dobijete amatere treci u amaterskoj andori onda se necu vise kladit. ako dobijete odmah $120 stavljam na sarajevo....znali iko koliko je kvota na rajvosa? kod mene jos nema na americkoj kladari
haha obogatit cu se, haj valjda ce na vikoriju plzen biti bar 1.15starmo94 je napisao/la:1.05KenoRob je napisao/la:stavio sam $100 dvica 1.2...stvarno ako ne dobijete amatere treci u amaterskoj andori onda se necu vise kladit. ako dobijete odmah $120 stavljam na sarajevo....znali iko koliko je kvota na rajvosa? kod mene jos nema na americkoj kladari
Ajmo Kojasevicu, ajmo Kazahstan !19UM94 je napisao/la:ljudi gledajte sad malo Astana - Botev . taman počelo , pogledajte našeg budućeg protivnika
19UM94 je napisao/la:živim za stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.