Pa niko ne poredit bugare sa Man.utd, vec vi velicate utakmicu u drugom kolu sa polufinalom. To je poenta price? Kako moze biti veca biko koja tekma u drugom kolu od polufinalne, pa kakva god bila? Evo sada je i Zeljo mogao naletiti na Celtic (teoretski), pa bi mi sada trebali velicati jer smo igrali protiv Celtica.Batistuta je napisao/la:Dzoki to su ti argumenti...ko su ti klubovi Sliven i Minsk, gdje oni sad igrajuDzoleZeljo je napisao/la:@batistuta - Smijas si covjek. Velicas igranje protiv tadasnjeg Man.utd u nekom drugom predkolu, a minimaliziras polufinale. Vidis da se sa tobom ne moze voditi normalna diskusija, vec pokusavas ispasti pametan, a ispadas glup.veliki Machester je igrao na Koševu, sir Bobby, a dodao bih i utakmicu protiv Hamburga i tijesno ispadanje koji su tada predvođeni velikim Horstom Hrubesom gostovali na Koševu, raspitaj se malo ne možeš doći i sletiti padobranom, mlatiti po temi a da nemaš činjenice...on poredi Bugare i Bjeloruse sa velikim Manchesterom
![]()
Smijesno ali fakat....
Daj mi navedi najveci uspijeh FK Sarajeva? Mozda utakmica u drugom kolu protiv Man.utd?
ili polufinale UEFA LIGE?
@stadion - Koliko ja znam, nije bilo predkola vec ste naletiti na njih u drugom kolu!
Za Hamburg nisam siguran, ali mislim da je bilo u pitanju trece kola UEFA lige..
EDIT:
Evo ga, ovo je ujedno bio vas prvi nastup na EURO SCENI.
Tacno, da je Man.Utd tada bio sampion evrope (takmicenje: danasnja liga prvaka), ali opet u drugom kolu ste igrali sa njima...

Hamburg je dosao u sezoni 80/81, prvo kolo danasnje evropa lige.