FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2013, 13:08

Batistuta je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@batistuta - Smijas si covjek. Velicas igranje protiv tadasnjeg Man.utd u nekom drugom predkolu, a minimaliziras polufinale. Vidis da se sa tobom ne moze voditi normalna diskusija, vec pokusavas ispasti pametan, a ispadas glup.
Dzoki to su ti argumenti...ko su ti klubovi Sliven i Minsk, gdje oni sad igraju :lol: veliki Machester je igrao na Koševu, sir Bobby, a dodao bih i utakmicu protiv Hamburga i tijesno ispadanje koji su tada predvođeni velikim Horstom Hrubesom gostovali na Koševu, raspitaj se malo ne možeš doći i sletiti padobranom, mlatiti po temi a da nemaš činjenice...on poredi Bugare i Bjeloruse sa velikim Manchesterom :roll: :roll:
Pa niko ne poredit bugare sa Man.utd, vec vi velicate utakmicu u drugom kolu sa polufinalom. To je poenta price? Kako moze biti veca biko koja tekma u drugom kolu od polufinalne, pa kakva god bila? Evo sada je i Zeljo mogao naletiti na Celtic (teoretski), pa bi mi sada trebali velicati jer smo igrali protiv Celtica.

Smijesno ali fakat....

Daj mi navedi najveci uspijeh FK Sarajeva? Mozda utakmica u drugom kolu protiv Man.utd?
ili polufinale UEFA LIGE?

@stadion - Koliko ja znam, nije bilo predkola vec ste naletiti na njih u drugom kolu!
Za Hamburg nisam siguran, ali mislim da je bilo u pitanju trece kola UEFA lige..

EDIT:
Evo ga, ovo je ujedno bio vas prvi nastup na EURO SCENI.
Tacno, da je Man.Utd tada bio sampion evrope (takmicenje: danasnja liga prvaka), ali opet u drugom kolu ste igrali sa njima...

slika

Hamburg je dosao u sezoni 80/81, prvo kolo danasnje evropa lige.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 04 jul 2013, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 jul 2013, 13:11

Siguran sam da je Husref jedan od najvecih pitara,a s druge strane Ammar jedan od najvecih zeljovaca.Cinjenica je i da su oni jako dobri prijatelji i vjerujem da jedan drugom zele da doguraju sto dalje u evropi i na sto bolji nacin predstave nasu zemlju,klubove i donesu sto vise bodova zbog boljeg koeficijenta.Ti ljudi razmisljaju svojom glavom i znaju da neupjeh Sarajeva nije nikakav uspjeh Zelje kao i neuspjeh Zelje nikakav uspjeh za radovati se Sarajevu.

Oni koji prizeljkuju blamazu Sarajeva ili Zelje,koji istinski zele da nam se liga jos vise srozava su mi stvarno nejasni, jer je u interesu cijele lige da i jedni i drugi pisaju krv na terenu za bolji koeficijent lige i bolji ugled iste u svijetu.Rivalitet treba ostaviti za medjusobne utakmice,ligu i slicno.Sarajevu od srca zelim da dobaci do grupne faze Eurolige isto kao sto zelim i Zelji da prodje u grupnu fazu Lige sampiona.U koliko Sarajevo prodje a Zeljo ne,bit cu sretan zbog Sarajeva a zao ce mi biti zbog Zelje i obrnuto.

Sve najbolje i natrpajte tu ekipicu iz San Marina,i da dogurate sto dalje i zaradite sto vise,jer sto je Sarajevo jace i Zeljo postaje sve jaci i obrnuto.Ta dva kluba ce vjecito biti nesto sto ce vuci jedni druge,u pitanju je prestiz u gradu i u drzavi izmedju dva najveca kluba.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jul 2013, 13:12

Batistuta je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@batistuta - Smijas si covjek. Velicas igranje protiv tadasnjeg Man.utd u nekom drugom predkolu, a minimaliziras polufinale. Vidis da se sa tobom ne moze voditi normalna diskusija, vec pokusavas ispasti pametan, a ispadas glup.
Dzoki to su ti argumenti...ko su ti klubovi Sliven i Minsk, gdje oni sad igraju :lol: veliki Machester je igrao na Koševu, sir Bobby, a dodao bih i utakmicu protiv Hamburga i tijesno ispadanje koji su tada predvođeni velikim Horstom Hrubesom gostovali na Koševu, raspitaj se malo ne možeš doći i sletiti padobranom, mlatiti po temi a da nemaš činjenice...on poredi Bugare i Bjeloruse sa velikim Manchesterom :roll: :roll:
Videton je za Mancester tada bio Mancester :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 04 jul 2013, 13:15

U pravu si Dzole...ali da ste izvukli Celtic imali biste pravo da velicate tu tekmu jer je to euro GIGANT sa nevjerovatnom tradicijom. Ovako , igrate sa ekipom koja je bljessnula prosle godine i vidjeces , nikad vise. takav ti je i Cluj..dvije god grupna faza , celzi ovo-ono...i kraj price. A zamisli da ste one 84-85 naletili na MU...bil dosli do polufinala....realnosti malo majstore

cuj ovog inzinjera..videoton je za manchester tada bio manchester....eee , da i ovo cujem..Boze sacuvaj

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2013, 13:16

pile87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
Videton je za Mancester tada bio Mancester :mrgreen:
Đoki je upao u mašinu iz koje mu nema izlaza...čovjek smatra da su Videoton, Sliven, Dinamo Minsk bolji klubovi od velikog Manchestera, a posebno od poznatih Busbijevih beba :lol: :lol: pa Đole gdje će ti duša, mada sam se sjetio da postoji i dalje Dinamo Minsk tamo igra ovaj naš reprezezntativac Adnan Zahirović, ipak ima nade za teoriju o Minsku kao velikom klubu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 04 jul 2013, 13:17

arhimed89 je napisao/la:Siguran sam da je Husref jedan od najvecih pitara,a s druge strane Ammar jedan od najvecih zeljovaca.Cinjenica je i da su oni jako dobri prijatelji i vjerujem da jedan drugom zele da doguraju sto dalje u evropi i na sto bolji nacin predstave nasu zemlju,klubove i donesu sto vise bodova zbog boljeg koeficijenta.Ti ljudi razmisljaju svojom glavom i znaju da neupjeh Sarajeva nije nikakav uspjeh Zelje kao i neuspjeh Zelje nikakav uspjeh za radovati se Sarajevu.

Oni koji prizeljkuju blamazu Sarajeva ili Zelje,koji istinski zele da nam se liga jos vise srozava su mi stvarno nejasni, jer je u interesu cijele lige da i jedni i drugi pisaju krv na terenu za bolji koeficijent lige i bolji ugled iste u svijetu.Rivalitet treba ostaviti za medjusobne utakmice,ligu i slicno.Sarajevu od srca zelim da dobaci do grupne faze Eurolige isto kao sto zelim i Zelji da prodje u grupnu fazu Lige sampiona.U koliko Sarajevo prodje a Zeljo ne,bit cu sretan zbog Sarajeva a zao ce mi biti zbog Zelje i obrnuto.

Sve najbolje i natrpajte tu ekipicu iz San Marina,i da dogurate sto dalje i zaradite sto vise,jer sto je Sarajevo jace i Zeljo postaje sve jaci i obrnuto.Ta dva kluba ce vjecito biti nesto sto ce vuci jedni druge,u pitanju je prestiz u gradu i u drzavi izmedju dva najveca kluba.

OBJASNIO ;) Slazem se!!!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jul 2013, 13:39

Molio bih nekog da napiše sve prijateljske utakmice koje je FKS odigralo ovog ljeta.

I pitanje, koji je sajt službeni klupski, fksinfo ili fcsarajevo? :D
Hayley <3

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 jul 2013, 13:41

Da Bog mili sacuva.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jul 2013, 13:44

badblueboylivno je napisao/la: I pitanje, koji je sajt službeni klupski, fksinfo ili fcsarajevo? :D
Ovaj drugi. ;)
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2013, 13:45

Porediti onaj vakat, i ondasnje takmicenje, i ovo sad je vise nego smijesno.Onda je izvlacenje bilo na fer-pley osnovi, pa recimo odmah u prvom kolu su se mogli sastati klubovi recimo Manchester J-Juventus ,sto je danas nemoguce, uopste igrati sa tim klubovima.Pa ako si imao srece u zdrijebanju prođes 4 kola, i eto te u osmini finala .Kao recimo da je Sarajevo nekim slucajem izbacilo Cluja,to je taj uspjeh Zelje kad je igrao sa Videotonom.I samo jedan info kad je Sarajevo ispalo od FC Kuusysi, tad je za onadasnju Jugu to bio sok, da jedan klub iz Finske izbaci jedan tadasnji jugoslovenski.Tek kad je FC Kuusysi izbacio posle Sarajeva, ruski cini mi se St Petersburg poceli su ih ozbiljno svatati.Taj isti FC Kuusysi kasnije igra sa FC Steaua te ispada uz pomoc sudija, kazu da je to bila jedna od najveci sudiskih krađa.Kasnije ta FC Steaua glatko izbacuje Reala, te te godine postaje prvak Evrope.Eto samo malo da se zna.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jul 2013, 13:50

badblueboylivno je napisao/la:Molio bih nekog da napiše sve prijateljske utakmice koje je FKS odigralo ovog ljeta.

I pitanje, koji je sajt službeni klupski, fksinfo ili fcsarajevo? :D
http://www.fcsarajevo.ba/prijateljske-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2013, 13:50

amypitar je napisao/la:Porediti onaj vakat, i ondasnje takmicenje, i ovo sad je vise nego smijesno.Onda je izvlacenje bilo na fer-pley osnovi, pa recimo odmah u prvom kolu su se mogli sastati klubovi recimo Manchester J-Juventus ,sto je danas nemoguce, uopste igrati sa tim klubovima.Pa ako si imao srece u zdrijebanju prođes 4 kola, i eto te u osmini finala .Kao recimo da je Sarajevo nekim slucajem izbacilo Cluja,to je taj uspjeh Zelje kad je igrao sa Videotonom.I samo jedan info kad je Sarajevo ispalo od FC Kuusysi, tad je za onadasnju Jugu to bio sok, da jedan klub iz Finske izbaci jedan tadasnji jugoslovenski.Tek kad je FC Kuusysi izbacio posle Sarajeva, ruski cini mi se St Petersburg poceli su ih ozbiljno svatati.Taj isti FC Kuusysi kasnije igra sa FC Steaua te ispada uz pomoc sudija, kazu da je to bila jedna od najveci sudiskih krađa.Kasnije ta FC Steaua glatko izbacuje Reala, te te godine postaje prvak Evrope.Eto samo malo da se zna.
Igrati kvalifikacije i nastupati u redovnim kolima isto? Ne bih se bas slozio sa tim, jer druga je stvar je liga lose kotira pa klubovi igraju kvalifikacije, pa onda se neko zajebe pa poredi takve stvari, a totalno je druga stvar krenuti od prvog kola, a ne iz kvalifikacija.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jul 2013, 13:51

Hvala obojici.

Valjda danas zabijete štagod, 1,60 u Premieru na 4+ je value samo takav.

A bolje mi izgleda ovaj neslužbeni sajt pa sam mislio da je to službeni, a da je ovaj drugi navijački.
Hayley <3

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jul 2013, 13:56

badblueboylivno je napisao/la:Hvala obojici.

A bolje mi izgleda ovaj neslužbeni sajt pa sam mislio da je to službeni, a da je ovaj drugi navijački.
nnc :)

Trebalo bi da uleti opusteno 4+ :) Mada sam ja igrao 7+, kv 5 :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2013, 13:59

Hordas Doboj je napisao/la:

U kojoj je to kladionici 7+, kv 5 .

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 jul 2013, 14:05

amypitar je napisao/la:Porediti onaj vakat, i ondasnje takmicenje, i ovo sad je vise nego smijesno.Onda je izvlacenje bilo na fer-pley osnovi, pa recimo odmah u prvom kolu su se mogli sastati klubovi recimo Manchester J-Juventus ,sto je danas nemoguce, uopste igrati sa tim klubovima.Pa ako si imao srece u zdrijebanju prođes 4 kola, i eto te u osmini finala .Kao recimo da je Sarajevo nekim slucajem izbacilo Cluja,to je taj uspjeh Zelje kad je igrao sa Videotonom.I samo jedan info kad je Sarajevo ispalo od FC Kuusysi, tad je za onadasnju Jugu to bio sok, da jedan klub iz Finske izbaci jedan tadasnji jugoslovenski.Tek kad je FC Kuusysi izbacio posle Sarajeva, ruski cini mi se St Petersburg poceli su ih ozbiljno svatati.Taj isti FC Kuusysi kasnije igra sa FC Steaua te ispada uz pomoc sudija, kazu da je to bila jedna od najveci sudiskih krađa.Kasnije ta FC Steaua glatko izbacuje Reala, te te godine postaje prvak Evrope.Eto samo malo da se zna.
Kup UEFA je tradicionalno bio izuzetno jako takmičenje. U sezoni 1984/1985 su tu naatupali timovi kao što su Real Madrid, Ajax, Atlético Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur, Nottingham Forest, Inter Milano, Fiorentina, PSV, Hamburg, Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen, Köln, Monaco, PSG, Real Betis, Anderlecht, Spartak Moskva, Sporting, Olympiakós, Auxerre i drugi.
Tvoj dio posta napisan velikim slovima je u potpunosti tačan. Poređenje je više nego smiješno. Primjer: Prvak Španije Valensija, a u Kup Uefa idu: Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid: Prvak Engleske Aston Vila, a u Kup Uefa idu. Mančester Utd., Arsenal, Totenhem, Notingem forest, Njemačke prvak Bajern, a u Kup Uefa idu 2., 3., 4., Italije prvak Juventus, a drugi Inter, Milan, Roma u Kupa uefa....itd...itd..
Sada se takve ekipe ne mogu naći u Kupu uefa jer igraju Ligu prvaka. Ondašnji Kup Uefa je bio mnogo jači, od današnje El, jer su osim prvaka koji igra u Kupu šampiona, drugi, treći, četvrti išli u Kup Uefa.
Pogledaj tabele Lige petice i vidio bi ko bi sve danas igrao u Kupu Uefa: BVB, Milan, Real M. Atletiko M, Čelzi, Napoli, M. City...
Eto samo malo da se zna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 jul 2013, 14:11

Postedite nas bespotrebnog poredjenja ovdje...imate temu pa izvolite:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2300" onclick="window.open(this.href);return false;

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jul 2013, 14:11

amypitar je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:

U kojoj je to kladionici 7+, kv 5 .
williams ;)

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 04 jul 2013, 14:41

Sretan rodjendan šefe slika
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 jul 2013, 14:50

Evo dosla je evropa, sad su svi "navijaci".
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: relativizam, zagorski i 8 gostiju.