FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:16

@htcxone

Sve je to super,bajno al mislis da raju privlace amateri iz san marina il levski npr. kao prosle godine ? veceras 5-8 hiljada ,a prosle godine ? Pogotovo poslije hladnog tusa od Zeta,raja se ohladi..nisu svi bolesnici (nazalost)

@Hordas Doboj - zaboravljas cinjenicu da ste i protiv zete bili favoriti pa sta bi,ne leti pred rudu ;)
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jul 2013, 12:23

bistrikboy je napisao/la:Sazetak Furth-Plzen

[youtube][/youtube]
Ljudi udaraju iz svake moguce pozicije
NO PYRO NO PARTY

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 jul 2013, 12:25

likusa je napisao/la:@htcxone

Sve je to super,bajno al mislis da raju privlace amateri iz san marina il levski npr. kao prosle godine ? veceras 5-8 hiljada ,a prosle godine ? Pogotovo poslije hladnog tusa od Zeta,raja se ohladi..nisu svi bolesnici (nazalost)

@Hordas Doboj - zaboravljas cinjenicu da ste i protiv zete bili favoriti pa sta bi,ne leti pred rudu ;)
Nekako mi Husref ulijeva ogrmonu dozu samouvjerenosti :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:27

Hordas Doboj je napisao/la:
likusa je napisao/la:@htcxone

Nekako mi Husref ulijeva ogrmonu dozu samouvjerenosti :)
to je vec druga prica ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jul 2013, 12:29

@likusa,idi bona na vaser,sta diskutujes o nebitnim stvarima. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jul 2013, 12:31

Hordas Doboj je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@zijadp & @@Hordas Doboj - Saberite vas dvojica jos jednom pa onda dobro pogledajte jesu li prihodi isti odmah u startu, ili se neko mora namuciti za iste. Izgleda da se zaboravili jos jedan "X" nepoznatu.

Zeljo od UEFA za prvaka drzave dobija 200.000 eura. Za ucesce u drugom predkolu 175.000 eura. Saldo = 375.000 €
Za eventualno ucesce u trecem predkolu dobijamo jos 200.000 €. Uz Ispadanje iz treceg predkola lige prvaka, direkno idemo u play-off lige evrope, gdje bi dobili uz eliminaciju 150.000 €.

Dakle neki ukupan zbir moguce komplete zarade bio iznosio samo od UEFE: 725.000 €

Sarajevo od UEFA za prvo predkolo dobija (koje ce sigurno proci) 120.000 eura, za drugo koje je vec upitno 130.000 eura. Saldo = 250.000 €

Trece je vec daleko, ali eto opet racunaj sa trecim. Saldo = 390.000 €

Sta vam ovo govori? Dakle vi morate doci do treceg predkola da bi nas prestigli sa prihodima. Kako god da okrenes, mi vec imamo sigurnih 375.000 € od UEFE prosli ili ispali, a vi svoje pare morate tek zaraditi. ;) Vidis da je razlika ogromna...
Na samom startu diskusije sam naveo bas to. Problem je sto vi idete na Plzen a mi smo realno favoriti u oba pretkola. Tako da je bas taj ishod najrealniji...
Bili ste favoriti i protiv Zete. Dabogda vi do grupne dogurali i milione zaradili, uzdravlje.
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:36

samo_lijevo je napisao/la:@likusa,idi bona na vaser,sta diskutujes o nebitnim stvarima. :lol:
kakav vaser ? Nisam ja iz Ilijasa,ne znam odkud ti to ?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 jul 2013, 12:38

likusa je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:@likusa,idi bona na vaser,sta diskutujes o nebitnim stvarima. :lol:
Nisam ni mislio na Ilijas nego na Visoko.
Ako sam i to pogrijesio izvinjvam se. :)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:41

samo_lijevo je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Nisam ni mislio na Ilijas nego na Visoko.
Ako sam i to pogrijesio izvinjvam se. :)
nisam,nema veze ;) daj Boze da sam blize Sa :) nego izbace iz cipela neka poredjenja :roll: jedino sto im zavidim sto je tekma veceras,a mi se jos moramo nacekati ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 jul 2013, 12:47

gledam ovaj sazetak utakmica furt-viktoria i davno sam rekao da cesi pucaju iz svake mouce pozicije, cim im se malo prostora ostavi, vjerujem da je i Amar primjetio to, a jos sam primjetio da im je odbrana losa i spora, tako da tu ocekujem da Bučan ili Bajić istrce jednu-dvije fine kontre, a Adil zabija i dosta :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jul 2013, 12:49

nime_tm87 je napisao/la:gledam ovaj sazetak utakmica furt-viktoria i davno sam rekao da cesi pucaju iz svake mouce pozicije, cim im se malo prostora ostavi, vjerujem da je i Amar primjetio to, a jos sam primjetio da im je odbrana losa i spora, tako da tu ocekujem da Bučan ili Bajić istrce jednu-dvije fine kontre, a Adil zabija i dosta :mrgreen:
Nadam se da im je Amar skrenuo paznju da nisu Barselona i da se ne znaju usetati u gol nego da i on pocnu malo sutati van 16.
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jul 2013, 12:52

Alibašić: Čast je nositi plavi dres

http://fkzeljeznicar.ba/alibasic-cast-j ... dres/5720/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 12:55

Buu je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:gledam ovaj sazetak utakmica furt-viktoria i davno sam rekao da cesi pucaju iz svake mouce pozicije, cim im se malo prostora ostavi, vjerujem da je i Amar primjetio to, a jos sam primjetio da im je odbrana losa i spora, tako da tu ocekujem da Bučan ili Bajić istrce jednu-dvije fine kontre, a Adil zabija i dosta :mrgreen:
Nadam se da im je Amar skrenuo paznju da nisu Barselona i da se ne znaju usetati u gol nego da i on pocnu malo sutati van 16.
joj jest ove sezone :lol: dodju pred sesnest pa ja tebi,ti meni i niko da opuca na gol ...a raja ludi znaci :mrgreen:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jul 2013, 13:01

Buu je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Kad vidim ove suteve sa distance sve se samo kaze. Nasi momci za citavu polusezonu nisu imali takvih 5 suteva.
Opet sve je moguce lopta je okrugla, mnogo zavisi od trenutne inspiracije, momentuma, da li ce oni nas ozbiljno shvatiti, hocemo li Amar probati ili ce ici tek tako .....
U biti ima 1000 faktora i mi kao navijaci treba da se nadamo dok god postoji mogucnost prolaza.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jul 2013, 13:46

Hoce,shvatice oni nas potpuno ozbiljno.Ne spadaju oni u takve ekipe koje su unaprijed obezbijedile prolaz i da na protivnika gledaju neozbiljno.Oni ce dati sve od sebe da u prvoj utakmici rijese svoj mir za prolaz dalje,cisto iz cinjenice da oni ne znaju ili nisu sigurni i bojazljivi su na varijantu gdje dolaze u goste.Mi nismo evropska elita i kao takvi smo nepoznanica i nezgodni za svaku ekipu koja gostuje,iz razloga sto oni nemaju pravo vidjenje o tome kakva je situacija ovde,kakvi su ljudi ovde,bio je rat,nategnuti odnosi itd.Svi su malo bojazljivi kada treba gostovati u BiH i pri tome su oprezni.U to budite sigurni.Zato ce svakako i na sve moguce nacine da probaju da obezbijede prolaz dalje vec u prvoj utakmici kako bi bili rastereceniji.
Zato mi moramo poginuti dole kako bi uspijeli da se sto bolje odupremo njihovim napadima.Oni ce igrati napadacki,a mi moramo u svakom trenutku biti blizu njihovim igracima i probati anulirati sto vise njihovih suteva prema golu,jer se vidi da oni sajbaju iz bilo koje pozicije odakle lopta moze ici prema golu.Imaju brzu transformaciju prema napadu,a u odbrani se vidi da pokusavaju igrati u liniji i da prave sto vise ofsajd zamki.Vjerovatno zato sto su sporiji,pa im onda linija igra na te varijante.Mi ni u snu ne smijemo pokusati da igramo tako u odbrani i na ofsajd zamku.Ni u snu.A probati kontrama,to je ono sto mozemo,malo ih iznenaditi ponekom kontrom,ako se na trenutak opuste.Bitno je da moramo izgurati trkom svih 90 minuta,kao da nam je zivot u pitanju.
Cujem da se odlicno radi na ovim pripremama i to mi ulijeva nadu,da cemo snagom biti na nivou i da cemo moci trcati 90 minuta.Samo borba,rovovska,nas moze dovesti u poziciju da ostanemo solidni poslije prve utakmice.A onda u uzvratu,sa pritiskom publike,mozda eventualno i iznenaditi.No za ovakav scenario ce nam trebati 150% pravog pristupa,isto toliko posto srece,i da imamo bas svoj dan kada je igra u pitanju.Nerealno i zvuci nadljudski,ali sa ekipama koje imaju vec ozbiljne evropske rezultate,samo pod tim uslovima se moze uraditi nesto,bar da ih propisno namucimo.Nadam se da ce se desiti bas ovakav scenario.To bi nase diglo u svakom smislu u odnosu na nasu ligu i na neke druge moguce domete,vec dogodine.Samo hrabro i borbeno i nema tu neke visoke filozofije.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 jul 2013, 13:56

propuh je napisao/la:
Buu je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Kad vidim ove suteve sa distance sve se samo kaze. Nasi momci za citavu polusezonu nisu imali takvih 5 suteva.
Opet sve je moguce lopta je okrugla, mnogo zavisi od trenutne inspiracije, momentuma, da li ce oni nas ozbiljno shvatiti, hocemo li Amar probati ili ce ici tek tako .....
U biti ima 1000 faktora i mi kao navijaci treba da se nadamo dok god postoji mogucnost prolaza.
Vole ovi visoko u odbrani izaci.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 jul 2013, 13:57

Kad sam pogledao ovaj video sa prijateljske utakmice Plzena uopšte mi ne izgledaju kao neki veliki znalci. Možda smo ih ipak digli u nebo bez ikakvih razloga. Nije ni Željo nešto specijalno, to svi znamo ali mislim da bi ako ništa onda na Hadisonu bi trebali odgirati dobru utakmicu sa njima. Ako nas sudije ne budu zayebale, ko zna, možda bi se i mogli nadati nekom čudu. Kad sve to sagledam, možda su ove naše "optimiste" ipak sa pravom takvi. Daj bože...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jul 2013, 14:04

Anonimac je napisao/la:Kad sam pogledao ovaj video sa prijateljske utakmice Plzena uopšte mi ne izgledaju kao neki veliki znalci. Možda smo ih ipak digli u nebo bez ikakvih razloga. Nije ni Željo nešto specijalno, to svi znamo ali mislim da bi ako ništa onda na Hadisonu bi trebali odgirati dobru utakmicu sa njima. Ako nas sudije ne budu zayebale, ko zna, možda bi se i mogli nadati nekom čudu. Kad sve to sagledam, možda su ove naše "optimiste" ipak sa pravom takvi. Daj bože...
Furt je prosle godine igro bundes ligu i sa njima je plzen igro a ne sa nekim nizerazrednim.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 jul 2013, 14:06

terabajt je napisao/la: Furt je prosle godine igro bundes ligu i sa njima je plzen igro a ne sa nekim nizerazrednim.
Ma znam, ne govorim to, nego govorim da nisu ništa pokazali tj. doimaju se kao prosječna ekipa a ne kao neka "velika" Evropska ekipa kako smo je predstavljali.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 jul 2013, 14:08

Anonimac je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Furt je prosle godine igro bundes ligu i sa njima je plzen igro a ne sa nekim nizerazrednim.
Ma znam, ne govorim to, nego govorim da nisu ništa pokazali tj. doimaju se kao prosječna ekipa a ne kao neka "velika" Evropska ekipa kako smo je predstavljali.
Razlika izmedju prijateljske utakmice i takmicarske je velika..Pa da li se je Zeljo pokazao kroz prijateljske ista bolje ?
Oni igraju prijateljske s pola snage..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 60 gostiju.