Kvota na Libertas skočila sa 13 na 51

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
povriejdio im se umedjuvremenu najbolji igrac posjekao prst dok je sjekao krompir za slatu.Neutral je napisao/la:Sretno danas i da aBd pobijedite.
Jel to kuhar ?terabajt je napisao/la:povriejdio im se umedjuvremenu najbolji igrac posjekao prst dok je sjekao krompir za slatu.Neutral je napisao/la:Sretno danas i da aBd pobijedite.
Bit ce nesto od ovog HaadaFCS je napisao/la:Grb je zašiven
Batistuta je napisao/la:Ako komšije ispadnu protiv Viktorije,a mi što je realno uđemo u 3 pretkolo sa ovom zaradom od UEFE i kartama zaradit ćemo više novca, skoro 400.000 eura je samo od UEFE, plus karte, tv prava i sve što ide uz to
Sta se ti mjeris s komsija boga ti ? Prati svoj klub, pusti se komsija koliko ce zaraditi. Ne igramo mi s Zetom.Batistuta je napisao/la:Ako komšije ispadnu protiv Viktorije,a mi što je realno uđemo u 3 pretkolo sa ovom zaradom od UEFE i kartama zaradit ćemo više novca, skoro 400.000 eura je samo od UEFE, plus karte, tv prava i sve što ide uz to
Eno tamo oni su postavili kolika je zarada od uefe. Znaci ako se nekako proguramo u 3. pretkolo dobit cemo 390.000€. Bez ulaznica, sponzora i tv prava.stadion je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Ako komšije ispadnu protiv Viktorije,a mi što je realno uđemo u 3 pretkolo sa ovom zaradom od UEFE i kartama zaradit ćemo više novca, skoro 400.000 eura je samo od UEFE, plus karte, tv prava i sve što ide uz to
Malo manje od uefe. Od uefe dobijamo 270 000 eura za 3 pretkola (po 90 milja po kolu)...e na to dodati karte i ostalo. Da nam je doci do 3 predkola i tu izvuci nekog giganta pa napuniti kosevo i zaraditi extra cifru od karata i tv prava
U Evropa ligi UEFA je na učesnike prvog pretkola odlučila potrošiti po 120.000 eura (iz naše regije zagarantiranu zaradu imaju Sarajevo, Zrinjski Mostar, Vojvodina, Rudar Pljevlja, Teteks, Horizont Turnovo, Mladost Podgorica, Metalurg Skoplje, Domžale, Celje, Čelik Nikšić). Klubovi koji budu igrali drugo pretkolo dobit će po 130.000 eura (Široki Brijeg, Hajduk, Rijeka, Olimpija, Lokomotiva Zagreb, Crvena zvezda, Jagodina), a kvalifikanti u treći takmičarski krug naplatit će po 140.000 eura. Svaka ekipa eliminirana u play - offu Evropa lige zaradit će po dodatnih 150.000 eura iz "fonda solidarnosti".stadion je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Ako komšije ispadnu protiv Viktorije,a mi što je realno uđemo u 3 pretkolo sa ovom zaradom od UEFE i kartama zaradit ćemo više novca, skoro 400.000 eura je samo od UEFE, plus karte, tv prava i sve što ide uz to
Malo manje od uefe. Od uefe dobijamo 270 000 eura za 3 pretkola (po 90 milja po kolu)...e na to dodati karte i ostalo. Da nam je doci do 3 predkola i tu izvuci nekog giganta pa napuniti kosevo i zaraditi extra cifru od karata i tv prava
stadion je napisao/la:Cinjenica je da komsije imaju skoro pa nevjerovatnu misiju. Izbaciti Viktoriju koja je prosle godine ubila veliki Napoli u dvije tekme sa 5-0. Ali i komsije su slavile pobjede protiv ribara sa Islanda i nakih norvezana...sto i mi ne bi slavili veceras protiv ovih iz San Marina.
NIKO NE OSPORAVA,I NORMALNO DA CETE SLAVITI !!stadion je napisao/la:stadion je napisao/la:Cinjenica je da komsije imaju skoro pa nevjerovatnu misiju. Izbaciti Viktoriju koja je prosle godine ubila veliki Napoli u dvije tekme sa 5-0. Ali i komsije su slavile pobjede protiv ribara sa Islanda i nakih norvezana...sto i mi ne bi slavili veceras protiv ovih iz San Marina.
...a da dodam da je Cluj godinu prije tekme sa nama odigrao sa Chelsea...2-2 u Londonu i usao i u sljedec prvenstvo (kad su igrali sa nama) sa identicnom ekipom...Yusuf Cone i raja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.