Monolog je napisao/la: Pa nemoj biti glup.![]()

Haj kad prestaneš lizat šećerove tabane jav'se da nastavimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Monolog je napisao/la: Pa nemoj biti glup.![]()
Isco je uzeo broj 23 radi rođendana svoga brata, koji je veliki navijač Real Madrida. A igrači koji dolaze iz Castille, teško dobiju broj ispod 20.dadnan je napisao/la:Isco je izjavio da uzima 23 jer je br 11 zauzet. Ko ga dobiva? Ibra ili Jese?
Nevezano gdje ce i sta ce, interesuje me sta pokusavas s ovom slikom !? Status s ronaldovog oficijalnog profila, dok je odgovor s nekog žnj profila...Papastathopoulos je napisao/la:A nu onog "you come to islam"KapioFootball je napisao/la:[img]http://s10.pćććostimg.org/f9hg6th3d/dgs.png[/img]
neo je napisao/la:Nevezano gdje ce i sta ce, interesuje me sta pokusavas s ovom slikom !? Status s ronaldovog oficijalnog profila, dok je odgovor s nekog žnj profila...Papastathopoulos je napisao/la:A nu onog "you come to islam"KapioFootball je napisao/la:
+1emir18 je napisao/la:Kakav ce samo tandem biti Ozil i Isco bem ti,koji ce nam Bale preskup je,dovesti Suleta ili Cavania,a ako to propadne Ibru i to je to.
Cista sprdnja, kao sto sam njega krenuo sprdati dok se ti nisi javioanonymousHD je napisao/la:Pa pita te što ovu glupost stavljaš, šta hoćeš s ovim da kažeš?
Razumijem tebparena je napisao/la:E ybga taman vas covjek ostavi na miru a vi pocnete prozivat.Hocemol dalje ?
Kako god m87 zvali - mi slavimo titule a vi sanjajte proslo stoljece i krpenjace.
Ah da i zizu volej pocetkom ovog stoljeca.
E moje djete kad se samo sjetim kako je to nekad bilo. (prica djed svom unuku)
vidi buraza - ovo je forum i ne treba nesto mnogo sve ozbiljno shvatati. eto skontam da kako kazes smaram i ne zezam vise, a onda ovi pocnu kanta, rerna i ostalo. I naravno da se svi vrate. Moje zadnje greske su bile i vidu zezancija sa slikom penala i jos neka bezze pitanja a onda vi sve to preozbiljno....LenBias je napisao/la:smaras vise covjece boziji, smaras, kako ne kontas to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.