Bila je juce slika gdje se vidi da je Tomicu jedna noga u zavoju, ali vjerujem da nije nista opasno...
Evo malo dobrih vijesti za Zolotica iako nikad necu prezaliti njega i Kvesica, najperspektivnije momke koji bi bili najvece pojacanje za Evropu, odlicni kandidati za prodaju, povrijedili su se...
- Doktor Edin Kulenović kaže da je prezadovoljan, kost je potpuno zarasla. Počinjem polako da trčim na mekšim podlogama, do sada sam išao na terapije, radio vježbe tijela, a sada moram lagano vratiti snagu u nožne mišiće - govori izvrsni fudbaler Željezničara.
Iako kaže da ne želi žuriti sa povratkom na teren dok ne bude potpuno spreman, planira narednog mjeseca početi sa treninzima.
- U avgustu bih trebao početi trenirati punim intenzitetom s ekipom tako da se nadam da ću u septembru moći ponovo igrati za Želju - kaže Zolotić, koji je želio zahvaliti na podršci.
- Veliku zahvalnost dugujem doktoru Kulenoviću, kao i mom kondicionom treneru Nedimu Čoviću. Hvala svima koji su me podržavali u ovim teškim vremenima, mnogo mi je značilo - rekao je Zolotić.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM