Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nije to do foruma, nego do browsera, isključite da vam prevodi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
bravo pametnice moja. Ovaj momak misli glavom! GornjomDex je napisao/la:Nije to do foruma, nego do browsera, isključite da vam prevodi

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma skontala sam ja to i bez vas, nego me uhvatilo nespremnu. Nisam nista carkala, samo od sebe pomahnitalo. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
kad ćeš ti sama od sebe pomahnitat'uschtipak je napisao/la:Ma skontala sam ja to i bez vas, nego me uhvatilo nespremnu. Nisam nista carkala, samo od sebe pomahnitalo.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Molicu bez pitanja koja su previse licne prirode.

LANET OLSUN!
Jel' buranija zelenija od graška? 

Gdje je nestao onaj dečko sa čudnim nickom?
@iVar, kako hoćeš, prijatelju, ja ne bih da budem dosadan, ali nemaš razloga da se ljutiš. Moje mišljenje o tebi ostalo je apsolutno isto, jako visoko, a to što sam tebe(i još mnoge) izbrisao iz prijatelja na prokletom fb, nije iz nikakvih ličnih razloga.
@iVar, kako hoćeš, prijatelju, ja ne bih da budem dosadan, ali nemaš razloga da se ljutiš. Moje mišljenje o tebi ostalo je apsolutno isto, jako visoko, a to što sam tebe(i još mnoge) izbrisao iz prijatelja na prokletom fb, nije iz nikakvih ličnih razloga.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
Ako hoces pravo, trava je najzelenija.

LANET OLSUN!
" onclick="window.open(this.href);return false;Bukowski je napisao/la:Gdje je nestao onaj dečko sa čudnim nickom?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Inače ovo nikad ne bih slušao, ali večeras...fsdghdsfs je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Bukowski je napisao/la:Gdje je nestao onaj dečko sa čudnim nickom?

...ma ne mogu, kada nije tu...džaba što me pjesmom prate, umrijeću ti, mili brate...
To nisu suze, to je znoj, taj čovjek nikad nije plak'o. I njenu pjesmu ponovo, da čujem, svirajte što jače...
aaaaaaaj...
[youtube][/youtube]
Lažu, lažu me, da vrijeme liječi sve...možda sidu i tumore, al' nju nikad ne !
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
" onclick="window.open(this.href);return false; 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Što lahko, kad može teško.
#ŠtoLahkoKadMožeLakoNeutral je napisao/la:Što lahko, kad može teško.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Može biti.
H!

LANET OLSUN!
Doviđenja 

Dobro jutro.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Sind des Glückes Unterpfand;
|: Blüh' im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland.
Ajmooooooooooooo Sabine. Danas aBd polufinale Wimbledona
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Sind des Glückes Unterpfand;
|: Blüh' im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland.
Ajmooooooooooooo Sabine. Danas aBd polufinale Wimbledona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.