Jesi, mojeOtelo je napisao/la:Nisam ja nicije pile i ode da spavam.
Pa-pa

Laku noć.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi, mojeOtelo je napisao/la:Nisam ja nicije pile i ode da spavam.
Pa-pa
uschtipak je napisao/la:Je l' i vama forum pomahnitao ili je to samo kod mene?
Odakle si jarane ? Jesi iz Saraj'va ? Brata mi ako jesi daj broj u pp idemo zajedno pit' odma' .Bukowski je napisao/la:
Kako se čovjek može prevariti u osobi, čovječe. A Bog, opasno dobar režiser, sa strašno morbidnim smislom za humor, uvijek udesi da je ta osoba najsvetija koju imaš. E, Bože, Bože...
Jbg jarane ,yebeno je to znam po sebi .Bukowski je napisao/la:@Car s čudnim nickom
Ja baš ne smijem, ni pod razno...jednom sam to uradio i bilo je...pa svašta je bilo. Tako da...kad sam tužan, uglavnom pišem.
[youtube][/youtube]
Neutral je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Je l' i vama forum pomahnitao ili je to samo kod mene?
Ko je to pokupio virus
Jah, al' negdje sam ovdje pročitao da ti ne daju novi nick, dok je stari u funkciji...Neutral je napisao/la:Napraviš potpuno novi nick.
A ako ćeš taj koristiti lahko je promijeniti password.
Prijatelju, nisam te zbog tebe obrisao i nisi obrisan samo ti. Opet mi prave frku i ovo je samo privremeno. Obrisano je još dosta njih, ne samo s ovog foruma. Sve bih to vratio vrlo brzo, čim ovo sve prođe.iVar je napisao/la:gospon Ljevo hvala na delete-u s facebookaUživaj
gojzerica je napisao/la:Kad oči zatvorim reći će pijanac manjeeee
[youtube][/youtube]
Bukowski je napisao/la:Jah, al' negdje sam ovdje pročitao da ti ne daju novi nick, dok je stari u funkciji...Neutral je napisao/la:Napraviš potpuno novi nick.
A ako ćeš taj koristiti lahko je promijeniti password.
neka nekauschtipak je napisao/la:Neutral je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Je l' i vama forum pomahnitao ili je to samo kod mene?
Ko je to pokupio virus
Prebacuje mi sam postove na engleski. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.