FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jul 2013, 22:32

Rade Paprica 9 je napisao/la:Za razliku od prošle sezone, prema pričama koje sam čuo imamo igru i izgledamo svježe.
Hvala ti Bože ovo je najvažnije, to prošle sezone nismo imali ni jedno ni drugo, al' smo opet osvojili, znaci da predstojece sezone lagano uzimamo... 8-)
Ustvari, prvo da prodjemo u 3. pretkolo pa onda sve ostalo... 8-)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jul 2013, 22:45

Foto s tekme:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2013, 23:30

http://dalje.com/hr-sport/dinamo-pobije ... -2-1/61678" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel ovo treba da znači da je DInamo bio općenito jača ekipa od Wolfsburga jer su ih pobjedili u PRIJATELJSKOJ ? Wolfsburg je onda za sezonu-dvije osvojio Bundesligu. K'o što neko reče nas je Famos derao u prijateljskoj,pa šta? Opet osvojimo duplu krunu. Neke osobe ne shvaćaju šta je uopšte cilj prijateljskih.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 03 jul 2013, 23:33

Da li ste glasali za najboljeg igrača?

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 jul 2013, 23:53

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 04 jul 2013, 00:43

Nekako ove dane do utakmice ba super prozivljavam bez nekakkve nervoze nicega, znam da ce biti tesko al eo po ovim utakmicama vidim da se momci trude da ih amar okrece ko na raznju da se bas radi kako treba sprema ekipa za plzen ... Prvi put da nema nikakvih komentara da se ne daju nikakve izjave za razliku od proslih godina kada su nam dolazile ekipe s kojima se kao moglo nadigravati, znamo svi da smo autsajderi ali treba izaci na teren odigrati hrabro 90min pa kolliko se mogne .... Željo do groba !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 jul 2013, 01:02

Jesu li vam ovo pripremni dresovi ili pak za sezonu? Mal im grb.
Celik!3,2,2.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 jul 2013, 01:04

Meni opet nije jasno zasto Amar forsira B.Colica da izvodi prekide i kornere?

Ovo nam moze biti veliki minus u tekmama protiv jacih ekipa. Gledajmo to ovako. Neka izvodi Cola, ali jedan pogresan ubacaj, svaka iole jaca ekipa pretvara u kontru. Nasi igraci spori, Benjo kasni sa zatvaranjem, i eto sami sebi stvorismo problem. Kako god, misljenja sam da on ne smije u ovim jacim tekmama izvoditi. Cak niko iz zadnje linije, cisto jer bi sami sebi napravili problem u pokrivanju. Neko iz vezne linije mora da to preuzme, a po meni najbolji bi bio prednji vezni..

slika

EDIT: Ovo su trening dresovi...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 jul 2013, 01:15

Nemaš koga drugog osim B. Čolića, ostali su mi svi nekakvi "smotani" :D , ne mogu dobaciti daje od 10 m... a one bliže golu ne zna više niko izvesti kako bog zapovjeda. To bi nam mogao biti hendikep, sjetite se samo koliko je Zeba tekmi riješio golovima iz slobodnih.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 04 jul 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 04 jul 2013, 01:17

Ni meni ne moze da ude u glavu to za prekide stvarno decko ne zna to raditi na pravi nacin. Zasto se ne pokusa s Urdinovim i Zeljkovicem, ali vjerovovatno to daje Colicu zato sto je najspremniji i moze stalno ici tamo vamo ali i Osim sigurna vidi da ne zna.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 04 jul 2013, 01:53

Benjo ima solidan centaršut, ne znam šta vi očekujete. Neko iz veznog dijela će pokriti minut-dvije i riješen problem.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 jul 2013, 02:01

samo sto ce neko drugi izvoditi slobodne,jer Benjo je na hladenju prvu utakmicu,a ko bi mogao zaista,ali zaista ne znam :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 jul 2013, 06:14

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Kakve veze ima danasnji rezultat, halo ovo su pripreme. Pratite rezultate prijateljski utakmuca evo Celtic izgubio od Sevastopola iz Ukrajine. Pa po nasem onda se oni trebaju ugasiti.
nemogu da vjerujem, pa mi kad igramo lose na priremama, prevenstvu smo beton :) pripremne tekme, pa sam rijec kaze, jao - jao!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jul 2013, 07:06

Sazetak Furth-Plzen

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 jul 2013, 08:39

gOlijat je napisao/la:Ni meni ne moze da ude u glavu to za prekide stvarno decko ne zna to raditi na pravi nacin. Zasto se ne pokusa s Urdinovim i Zeljkovicem, ali vjerovovatno to daje Colicu zato sto je najspremniji i moze stalno ici tamo vamo ali i Osim sigurna vidi da ne zna.
Ljudi mislim da fakat podcjenjujete Benju. Evo kako je jučer pao go "Plavi su do vodstva stigli u 11. minuti susreta. Benjamin Čolić je centrirao sa desne strane, a Damir Sadiković je pogodio za vodstvo Željezničara od 1:0."

Pratio sam uživo i koliko sam skonto zabili smo nakon kornera. Mislim da slobodnjake izvodi sasvim solidno i inače, često je na realizaciji zapinjalo...

S druge strane Džole je u pravu, u slučaju kontre smo donji i zato on mora baš puno trčati da ispravi eventualan pogrešni ubačaj. Samo i ja se pitam ko će ih izvoditi u prvoj tekmi...

Zašto Tomić nije igro?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jul 2013, 09:01

naravno da se pretjeruje za Benju. Po meni ima dobar centaršut. Prije svega je brza lopta po meni brza i od Zebine. Eh sad Zebin aje bila preciznija ali i uigranija sa Bogijem npr. Mislim da su Zeba i Bogi i pogađali dok nisu ostali treneri počeli obraćati veću pažnju na prekide. Onda je malo opala realizacija. Sad drugi treneri dosta više obraćaju pažnju na prekide pa je realizacija manja. Ponovit ću Salihović protiv Latvije centrirao 20 puta od toga 18 niđe veze, a sad kad bi vas pitao on bi za Zebu bio kralj slobodnih i kornera. DAj malo analizirajte preciznije. Malo čitam postove i kontam vidi niko nije primjetio da Tomić nije igrao i onda posljednji post, drug @Žvaka me preteče.
Još jedna stvar me interesuje Enis i ovaj junior Zaimović jesu li potpisali? Jel ovaj Junior još junior ili je ko Bajić završio sa juniorima? Na zvaničnoj nije bilo ni da je Alibašić potpisao.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jul 2013, 09:02

Bila je juce slika gdje se vidi da je Tomicu jedna noga u zavoju, ali vjerujem da nije nista opasno...
Evo malo dobrih vijesti za Zolotica iako nikad necu prezaliti njega i Kvesica, najperspektivnije momke koji bi bili najvece pojacanje za Evropu, odlicni kandidati za prodaju, povrijedili su se... :x
- Doktor Edin Kulenović kaže da je prezadovoljan, kost je potpuno zarasla. Počinjem polako da trčim na mekšim podlogama, do sada sam išao na terapije, radio vježbe tijela, a sada moram lagano vratiti snagu u nožne mišiće - govori izvrsni fudbaler Željezničara.

Iako kaže da ne želi žuriti sa povratkom na teren dok ne bude potpuno spreman, planira narednog mjeseca početi sa treninzima.

- U avgustu bih trebao početi trenirati punim intenzitetom s ekipom tako da se nadam da ću u septembru moći ponovo igrati za Želju - kaže Zolotić, koji je želio zahvaliti na podršci.

- Veliku zahvalnost dugujem doktoru Kulenoviću, kao i mom kondicionom treneru Nedimu Čoviću. Hvala svima koji su me podržavali u ovim teškim vremenima, mnogo mi je značilo - rekao je Zolotić.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 04 jul 2013, 09:34

Ukoliko ispadnemo odma od Viktorije tj. u 2. pretkolu zaradjujemo 375.000 eura , eventualni prolaz dalje bi nam donio jos 200.000 eura ..
ne brini mama sve je uredu

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 jul 2013, 09:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bila je juce slika gdje se vidi da je Tomicu jedna noga u zavoju, ali vjerujem da nije nista opasno...
Evo malo dobrih vijesti za Zolotica iako nikad necu prezaliti njega i Kvesica, najperspektivnije momke koji bi bili najvece pojacanje za Evropu, odlicni kandidati za prodaju, povrijedili su se... :x
- Doktor Edin Kulenović kaže da je prezadovoljan, kost je potpuno zarasla. Počinjem polako da trčim na mekšim podlogama, do sada sam išao na terapije, radio vježbe tijela, a sada moram lagano vratiti snagu u nožne mišiće - govori izvrsni fudbaler Željezničara.

Iako kaže da ne želi žuriti sa povratkom na teren dok ne bude potpuno spreman, planira narednog mjeseca početi sa treninzima.

- U avgustu bih trebao početi trenirati punim intenzitetom s ekipom tako da se nadam da ću u septembru moći ponovo igrati za Želju - kaže Zolotić, koji je želio zahvaliti na podršci.

- Veliku zahvalnost dugujem doktoru Kulenoviću, kao i mom kondicionom treneru Nedimu Čoviću. Hvala svima koji su me podržavali u ovim teškim vremenima, mnogo mi je značilo - rekao je Zolotić.
Hvala druže, a to za Kvesu i Zolu, fakat nevjerovatno. Prst u vatru da su imali velike karijere, ništa nije gotovo ali Kvesa izgubio 2 godine Zola godinu, nije malo...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2013, 09:45

Imal nekih novina u fan shopu,neki novi dezeni majica ?
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 86 gostiju.