EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
kakve su razlike među kategorijama?
jel ko kod nas parter i tribine ili kako?
jel ko kod nas parter i tribine ili kako?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
neko rece da je narucio preko one slovenske stranice, i ja sam gledao tamo. ima opcija dostave karata na kucnu adresu, ali mi nije jasno ko onda snosi troskove postarine i koliko ce iznositi 

Uopste ne trebas dostavljati. Ako imas namjeru ici, rezervises karte i preuzmes ih po odogovoru prilikom dolaska u Slo .
Dino jesi ti iz slovenije ili austrije?
Ne kontam kako ih preuzmem dje, jer nisam nikad prije bio Slo, cekam da budem neki organizovan prijevoz iz BiH pa da sa navijacima idem, ko ovo sto se organizuje za fudbalsku repku.. a jbg nemam nikog u Slovenijisamson je napisao/la:Uopste ne trebas dostavljati. Ako imas namjeru ici, rezervises karte i preuzmes ih po odogovoru prilikom dolaska u Slo .
Najbolje ti je da ides ogranizovano, na koliko si mislio ici tekmi ?armin dju je napisao/la:Ne kontam kako ih preuzmem dje, jer nisam nikad prije bio Slo, cekam da budem neki organizovan prijevoz iz BiH pa da sa navijacima idem, ko ovo sto se organizuje za fudbalsku repku.. a jbg nemam nikog u Slovenijisamson je napisao/la:Uopste ne trebas dostavljati. Ako imas namjeru ici, rezervises karte i preuzmes ih po odogovoru prilikom dolaska u Slo .
Ili da ti posalju karte preko poste , jer tesko da ce ih moci preuzeti, plus traziti eventim po ljubljani , komplikovano
o tome ti i pricam, ko ce se snalazit tamo kad dodjem, konto sam uzet sve karte za 1. krug nase repke, eh to za postu neznam, kolika je postarina do BiH, da me to nece puno izaci i kako se placa, jel po uzecu ko ono sa pikaanti_zli je napisao/la:Najbolje ti je da ides ogranizovano, na koliko si mislio ici tekmi ?armin dju je napisao/la:Ne kontam kako ih preuzmem dje, jer nisam nikad prije bio Slo, cekam da budem neki organizovan prijevoz iz BiH pa da sa navijacima idem, ko ovo sto se organizuje za fudbalsku repku.. a jbg nemam nikog u Slovenijisamson je napisao/la:Uopste ne trebas dostavljati. Ako imas namjeru ici, rezervises karte i preuzmes ih po odogovoru prilikom dolaska u Slo .
Ili da ti posalju karte preko poste , jer tesko da ce ih moci preuzeti, plus traziti eventim po ljubljani , komplikovano

Ova agencija Eventim.si, mislim da postoji opcija rezervacije, karte bi preuzeo na najblizem ofisu. Nisam siguran imaju li u Jesenicama. Ili na Petrolovim pumpama ..armin dju je napisao/la:Ne kontam kako ih preuzmem dje, jer nisam nikad prije bio Slo, cekam da budem neki organizovan prijevoz iz BiH pa da sa navijacima idem, ko ovo sto se organizuje za fudbalsku repku.. a jbg nemam nikog u Slovenijisamson je napisao/la:Uopste ne trebas dostavljati. Ako imas namjeru ici, rezervises karte i preuzmes ih po odogovoru prilikom dolaska u Slo .
I ne znam zasto bi bilo komplikovano ako se unaprijed pripremis, dogovoris stvari.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pitanje ti je da li se uopce dostavlja bas svugdje, to nek ti kaze netko tko je vec rezervirao na taj nacin iz BiH.
Lakse uzeti po dolasku u Sloveniji, ako dolazis s vecom grupom ljudi ta lako se snadjes, odnosno pripremis unaprijed, vidis gdje se mogu podici najblize i to je to. Mislim, u najgoru ruku mozes pozvati taxi, reci vozi me na tu adresu gdje su ulaznice i reci mu isto tako vrati me na ovu adresu gdje zelis doci i to je to. Pa ne moze jednostavnije, a i bolje nego da se salju na kucnu adresu.
Lakse uzeti po dolasku u Sloveniji, ako dolazis s vecom grupom ljudi ta lako se snadjes, odnosno pripremis unaprijed, vidis gdje se mogu podici najblize i to je to. Mislim, u najgoru ruku mozes pozvati taxi, reci vozi me na tu adresu gdje su ulaznice i reci mu isto tako vrati me na ovu adresu gdje zelis doci i to je to. Pa ne moze jednostavnije, a i bolje nego da se salju na kucnu adresu.
...Život za Široki...
armin jesi li mislio sa prijateljima dolaziti ?
vidi sta ti je ekonomicnije,
vidi sta ti je ekonomicnije,

neam pojma ni ja, sacekacu jos malo, najbolje kad bi kakva turisticka agencija odradila to sve i stavila neku ponudu, ko na primjer sad za slovacku u fudbalu.. a karte bi se po logici stvari trebale moc nabavit i od naseg saveza
armin dju je napisao/la:neam pojma ni ja, sacekacu jos malo, najbolje kad bi kakva turisticka agencija odradila to sve i stavila neku ponudu, ko na primjer sad za slovacku u fudbalu.. a karte bi se po logici stvari trebale moc nabavit i od naseg saveza
http://www.centrotours.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovi nude samo za srbju
Vidi dobro se informišiarmin dju je napisao/la:ovi nude samo za srbju

moracuanti_zli je napisao/la:Vidi dobro se informišiarmin dju je napisao/la:ovi nude samo za srbjuako te sta bude zanimalo pitaj

nista od naseg saveza, harun je dao izjavu da nisu nista organizovali oni.
ja savjetujem da neuzimate dostavu sa postom, jer je cijena smjesna. meni u austriju su trazili 20€, a sigurno ih nemislim njima poklonit, jer znam da nemoze biti vise od 5€.
preuzet cu u sloveniji, ima tih petrol pumpi gdje mozes uzeti karte na svakom koraku. a u samim jesenicama imas 4 eventim prodajna mjesta. znaci preuzimanje je najmanji problem
ja savjetujem da neuzimate dostavu sa postom, jer je cijena smjesna. meni u austriju su trazili 20€, a sigurno ih nemislim njima poklonit, jer znam da nemoze biti vise od 5€.
preuzet cu u sloveniji, ima tih petrol pumpi gdje mozes uzeti karte na svakom koraku. a u samim jesenicama imas 4 eventim prodajna mjesta. znaci preuzimanje je najmanji problem
iz austrijeajdin je napisao/la:Dino jesi ti iz slovenije ili austrije?
moracu
a ti, kako si ti konto?[/quote]
Ja cu to vrijeme biti ovdje, i sad sam trenutno u Slo, zivjet cu u drugom gradu i gore vozom

Ja cu to vrijeme biti ovdje, i sad sam trenutno u Slo, zivjet cu u drugom gradu i gore vozom

dino. haman je tako najbolje, hvala za info,
anti zli, boli tebe kita ti ces lagano
anti zli, boli tebe kita ti ces lagano

- sigurnoable
- Kontakt:
Da li zna neko gdje u Sarajevu ima kupiti kosarkaski dres repke ali da je isti onakav kakav je predstavljen na press sto je drzao Teletovic?
Ja sam cuo da ima prevoz iz Sarajeva za Sloveniju organizovano, ali samo na prve dvije utakmice, dakle kreces na dan prve utakmice, zatim imas nocenje i sutradan drugu utakmicu pratis cijena je 150 km, prijatelj mi pricao, ide se relacija Sarajevo - Bihac - Jesenice, sad koliko ima tu istine ne znam pokusavao sam naci na netu ali nisam uspio.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.