FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
plavetniloo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
drugo poluvrijeme
hadzic
zeljkovic hasanhodzic skaljic stanic
enis sadikovic zaimovic
selimovic jamak brkovic
alibasic
hadzic
enis sadikovic zaimovic
selimovic jamak brkovic
alibasic
ne moze ti zaimovic igrati veznog kad je napadacplavetniloo je napisao/la:drugo poluvrijeme
hadzic
enis sadikovic zaimovic
selimovic jamak brkovic
alibasic
Svraka malo povrijedio ligamente na stopalu, ništa opsano.AsharaK je napisao/la:Šta je sa Svrakom i Adilovićem ?
Adilović pauzirao jučer i danas mislim. Ništa opasno...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Koliko ja znam povrijedjeni su obojica rade lagane treninge i za dan-dva ce biti u punom pogonuAsharaK je napisao/la:Šta je sa Svrakom i Adilovićem ?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
plavetniloo
- Kontakt:
nisam to znao, ja sam mislio da je vezni igrac, onda jamak dolena njegovo mjesto, selimovic polu spic, brkovic, alibasic krila, zamiovic napadacarelinho je napisao/la:ne moze ti zaimovic igrati veznog kad je napadacplavetniloo je napisao/la:drugo poluvrijeme
hadzic
enis sadikovic zaimovic
selimovic jamak brkovic
alibasic
- corleone87
- Kontakt:
Da vidimo kako ce se ovi pokazati,prvo poluvrijeme smo dominirali ali eto nesretno primismo gol.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
47. minuta: Na početku drugog dijela lijepa prilika za Želju. Zeljković je centrirao, a Selimović šutira glavom preko gola.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Oporavio se izgleda, brao...arelinho je napisao/la:Sastav Željezničara za drugo poluvrijeme: Hadžić, Zaimović, Selimović, Stanić, Hasanhodžić, Zeljković, Brković, Alibašić, Jamak, Enis Sadiković, Škaljić.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Puno smo efikasniji kako ne igra Adilovic a mnogo opasniji. Valjda ce otici napokon da se ova djeca ubace puno cemo igrati brze, on nas koci za 40 posto sigurno. Ne izgleda ovo lose ..
-
petisesti98
- Kontakt:
Brković ipak nije ušao u igru. Benjamin Čolić igra i u nastavku. Nazalost izgleda jos nije spremanAnonimac je napisao/la:Oporavio se izgleda, brao...arelinho je napisao/la:Sastav Željezničara za drugo poluvrijeme: Hadžić, Zaimović, Selimović, Stanić, Hasanhodžić, Zeljković, Brković, Alibašić, Jamak, Enis Sadiković, Škaljić.
SWRA
samo neka igraju ljudi kojima se igra. a ne "zvijezde" i reprezentativci koji su prekucali pa im mrsko...
Mesin menager trazi 50 hiljada i maksimalno ugovor na jednu sezonu.Tako da od toga nema nista,ostat ce vjerovatno u CelikuElegant je napisao/la:Jesi ti tezak lik, ajd'e postavi svoju sliku zivota ti da te vidimo! Samo nesto lupetas, skeniraj nam te igrace.zeljooooo je napisao/la:Jest ružan ovaj mešanović neće ga niko nigdje ,a ko bi ga kad mu vidi onog papka od nazovi menadžera bježe ljudi od njega prije bi mu marku dao da kupi sebi sladoled.
Mesa je extra igrac kad bi dosao u Zelju napad bi nam se preporodio.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
49.minuta: Brković ipak nije ušao u igru. Benjamin Čolić igra i u nastavku.
Hahaha, pa ovi sa sportsport.ba stvarno nisu normalni
Kolonija Veleža u Sarajevu...Brković,Škaljić,Hasanović,E.Čolić. Sretno u prvenstvu i njima i Želji.........
barem imaš LIVEAsharaK je napisao/la:49.minuta: Brković ipak nije ušao u igru. Benjamin Čolić igra i u nastavku.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
E "baš smo se usrećili"redarmy64 je napisao/la:Kolonija Veleža u Sarajevu...Brković,Škaljić,Hasanović,E.Čolić. Sretno u prvenstvu i njima i Želji.........
+1CashMan je napisao/la:barem imaš LIVE
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Hasanovic ponikao u Zelji ovo ostalo kolinija...redarmy64 je napisao/la:Kolonija Veleža u Sarajevu...Brković,Škaljić,Hasanović,E.Čolić. Sretno u prvenstvu i njima i Želji.........
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Koliko vidim u drugom dosta lošije stojimo!!! bar gledajući kornere i bet365!!!
57. minuta: Igra se na sredini terena, bez većih uzbuđenja.
60. minuta: Pokušaj Mađara sa 20 metara, Hadžić dobro brani.
60. minuta: Pokušaj Mađara sa 20 metara, Hadžić dobro brani.