Boris Pandža

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jul 2013, 19:18

Cuj, ne bi njega trazio Rangers da se za njega zanimaju Koln, Bournemouth, Gent i slicni...
Njemu je alternativa Leuven, Zaglebie, Obolon, ZTE, Diyarbakir, Kerkyra i slicni (lupam klubove :lol: )
Pa nek bira ;) Daj Boze da moze otici u Utrecht, Kayserispor...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jul 2013, 19:28

dr.van nostrand je napisao/la:Cuj, ne bi njega trazio Rangers da se za njega zanimaju Koln, Bournemouth, Gent i slicni...
Njemu je alternativa Leuven, Zaglebie, Obolon, ZTE, Diyarbakir, Kerkyra i slicni (lupam klubove :lol: )
Pa nek bira ;) Daj Boze da moze otici u Utrecht, Kayserispor...
I to sto kazes. Imamo Spahica, Zukanovica i Bicakcica kao vrlo dobre stopere. Tu ce vjerovatno bit i Vranjes, iako je i on imao katastrofalnu polusezonu i izgleda da ce igrat u drugoj ligi Rusije jer tesko ce se prodat sa povredom. I Sunjic je opcija tako da ce Pandza svakako tesko bit na spisku za Brazil. Ipak bi me cudilo da ne moze nac neki solidan klub u prvoj ligi Belgije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jul 2013, 19:34

U Rangesru bi sigurno igrao, u sezoni bi sakupio preko 40 utakmica, za njegov razvoj kuces bolje.
Ako bi otisao u npr. Grcku u ekipu koja se bori za ostanak, pa na kraju isapdne, on odlazi, pa trazi novi klub, gubi se kontinuitet, odmah si i na periferiji sto se tice interesa selektora za tvoje usluge...

Pjeske bi krenuo za Glasgow :mrgreen: 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 jul 2013, 22:12

Ako ode u Glazgov može da se pozdravi sa repkom, ipak je to treća liga a Bičakčić dolazi u tim, Zuka i Vranjes pokazali kvalitet a u perspektivi imamo Kolasinca, mladog Hajrovica i možda Arslanagica.... Malo li je..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 jul 2013, 16:27

Momciluci, poenta je da pandzi ne gine klupa i da ode u madrid, jer su i zuka i bicakcic bolji od njeg (spahica ne brojim u ovu nizu klasu) tako da pandza svakako nece puno igrati u repci..sa vranjesom je bare-bare je mi je vranjes uzasno nesiguran igrac, a sunjic vise nema sta traziti ni na klupi..po mom misljenju, nek ode u glasgow, u 29-oj bi trebao igrati u prvoj skotskoj ligi i sta je tu lose ? taman 8-) a do tad, klupa mu je jbg, koliko god da se on borio u repci, trenutno ima boljih stopera od njega..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 jul 2013, 12:49

Rekao je Sušić u intervju za Anadoliju da neće zvati igrače koji ne pronadju angažman u klubovima..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jul 2013, 13:02

zgembo89 je napisao/la:Rekao je Sušić u intervju za Anadoliju da neće zvati igrače koji ne pronadju angažman u klubovima..
To je rekao i kad je preuzeo repku ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jul 2013, 13:42

dr.van nostrand je napisao/la:U Rangesru bi sigurno igrao, u sezoni bi sakupio preko 40 utakmica, za njegov razvoj kuces bolje.
Ako bi otisao u npr. Grcku u ekipu koja se bori za ostanak, pa na kraju isapdne, on odlazi, pa trazi novi klub, gubi se kontinuitet, odmah si i na periferiji sto se tice interesa selektora za tvoje usluge...

Pjeske bi krenuo za Glasgow :mrgreen: 8-)

Dobro, ukoliko i Rangers recimo udje u prvu ligu niko mu ne garantuje da oni nece dovoditi bolje igrace od njeg pa onda moze dzaba kuburiti u nizim ligama.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jul 2013, 14:32

zgembo89 je napisao/la:Rekao je Sušić u intervju za Anadoliju da neće zvati igrače koji ne pronadju angažman u klubovima..
Zar je to potrebno govorit? To sebi nijedna ozbiljna reprezentacija ne moze dopustit, nevjerovatno je bilo da je Muslimovic jedno vrijeme bio na spisku a nije imao klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jul 2013, 14:35

ne znam je li iko gledao Austrijalija - Irak i njihovog desnog beka koji je bez kluba. Znaci u dzep vista Cahilla. :D

Ma eto ih za godinu dvije u prvu ligu skotske i to je to. Ja bi na njegovom mjestu trceci u Rangers. Pa i zavrsiti karijeru ko Papac gore. Ne bi mu bilo lose :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 jul 2013, 14:54

Cartman je napisao/la:
Zar je to potrebno govorit? To sebi nijedna ozbiljna reprezentacija ne moze dopustit, nevjerovatno je bilo da je Muslimovic jedno vrijeme bio na spisku a nije imao klub.
I Ibricic je bio a mjesecima nije igrao, pa Medunjanin, pa Miske je sjedio na klupi mjesecima ima tih primjera u nedogled ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 jul 2013, 15:57

Spomeno je Ibricica da je bez kluba,meni na neki nacin ok je drzati nekoga u rep nekih 3mj ako ceka neki bolji angazman da ne odu npr. u Rusiji ili neku šnj ligu ali drzati neke igrace kao Muslimovica pa zavrsi u Gungzu je stvarno bio promasaj,a jedna protekcija vodi drugoj..
Razlika također ima u pojmovima igrac bez kluba i igrac koji je udaljen iz tima kao MEdunjanin u Macc ili Misimovic u Galati ili ibricic u Lokomotivu i sad PAndza i Ibricic koji su trenutno bez klubova,Ibricic mislim da ima ugovor sa Lokomotivom ali da ga ne zele vise..

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 11 jul 2013, 19:21

Unica grande amore

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 jul 2013, 19:30

I onda može lagano da se poselami sa reprezentacijom!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2013, 19:32

Svakako će neko da leti od štopera kada dođe Bićo. Imao je nesreću da se povredi pred početak kvalifikacija, a zaista je sa Spahom činio nenadyebiv tandem prošle kvalifikacije.

Vidjet' ćemo šta će bit' od svega. Ja bih opet prije njega poveo na SP ukoliko se, nadam se plasiramo, kada bih već morao birati između njega i Šunjića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 jul 2013, 20:02

Nema šanse iz treće lige!!! A znaš Papeta, teško se ulazi s još teze izlazi!!! Dakle kad jednom ispadne gotovo je! A do tada će i neki mladi igrači sazrijeti i kucati na vrata!

Ako ode u Rangers to ni bilo to! Ne bi volio jer mislim da nam još može koristiti!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2013, 23:35

Rekose da mu Papac urgira u ovog treceligasa.
E yebi ga bio je naveci kikser i kad je igrao u repci,sad opet to radi i kad je u penziji.Ovo nije nikakava pomoc ili urgiranje,vec nagovaranje da skoro i syebe karijeru.Jer dok Rangers bude dosao do prve lige,ovom ce biti vec trideseta.Valjda ce Pandza biti toliko pametan da vidi da ce mnogo vise izgubit,nego dobiti sa ovim potpisom.
Sto neko navede,kad jednom ispadne iz repke,da bogdo da se vrati.
A u repci je sa Spahicem bio vise nego dobar.I Pape bi na njega racunao kad bi makar presao u neki drugi Belgijski prvoligaski klub,kad je Subasic mogao,moze i ovaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 12 jul 2013, 13:21

Ako predje u Rangerse mislim da je to to sto se tice repke, bar zasad, koliko god da mi je drag igrac
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 12 jul 2013, 13:33

kakve ima veze sto su u 3 ligi? oni idu direkt u drugi pa u prvu za 2 godine, iako je to 3 liga, Ranges er veliki klub, sa velikom historijom. Vazno je da on igra, i da je medzu prvih 11.
G BUSSA BUSS

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 12 jul 2013, 13:53

Rendžersi će uvijek biti veliki klub.Veoma dobra odluka ,slijedi brz povratak u najviši rang Škotskog fudbala,i tu će opet sve doći na svoje.Sjetimo se šta se desilo sa Fiorentinom,od tako reći gašenja kluba ,veoma brzo su se vratili ,postali jaki,igrali ligu šampiona,i postali veoma bitan faktor u Italiji.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.