FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Backspace
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Backspace » 03 jul 2013, 17:20

Bilall je napisao/la:
Backspace je napisao/la: Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti. ;) :P Pozdrav za Tuzlu. :)
Hvala, ali ipak ti mene zaobidji u postovima ako nije problem ;)
Pozdrav i za tebe. :)
:lol: :lol: ma nije problem drug moj necu te vise spominjati niti cu ista kad si vec navalio. ;) :P

Bitno je da nas klub abd nastavi u novoj sezoni gdje je stao. 8-)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 03 jul 2013, 17:40

Ma samo bez prepirki, mi smo simpatizeri najboljeg kluba na svijetu i sta hoces vise hehe :)

Moramo se drzat zajedno, i zbijmo te redove :D
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2013, 18:03

secer je napisao/la:**** ti dominator tetku ;)
Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta??? Nisam u toku........ :roll:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jul 2013, 18:18

effe_sa je napisao/la:
Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta??? Nisam u toku........ :roll:
I mene zanima,da se nije sta bitno desilo kad je pala tetka :)
VOLIM BAYERN

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 03 jul 2013, 19:04

BavaracZenica je napisao/la:Ma samo bez prepirki, mi smo simpatizeri najboljeg kluba na svijetu i sta hoces vise hehe :)

Moramo se drzat zajedno, i zbijmo te redove :D
Upravo o tome pricam sad koliko ce se to postovati ostaje da vidimo. :)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 jul 2013, 19:44

effe_sa je napisao/la:
Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta???
Mislio sam da bi bilo bolje ne odgovarati, ali posto pitate eto reci cu.
Vjerovatno meni posto sam pominjao dominatore, al stvarno nisam konkretno na njega mislio :shock:
Sto se tetke tice, tetka mi je mrak ;) u super godinama (sedamdesetim) i nema muza koji je umro prije nekih 5-6 godina, tako da je eto i ta opcija otvorena. ;) Ja onako staru zenu i onakvu :? nebih dirao al et'. Ukusi su razliciti i o njima se ne raspravlja.

A sada nebi bilo lose da odete na malo vedrije teme koje se ticu Bayerna. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2013, 19:55

Backspace je napisao/la: Upravo o tome pricam sad koliko ce se to postovati ostaje da vidimo. :)
Ejjj ti nekog drugog možeš pravit budalom, ali mene sigurno ne možeš s tim svojim dobrim namjerama. Brzo ćeš ti biti provaljen, ništa se ne sekiraj..... ;) Tvoja je samo prednost, što toliko imaš vremena u životu da se baviš stvarima poput stvaranja frke na forumu. Stvarno ti je život zanimljiv, takvi su mi uvijek bili dragi........ :D

Ostale bi normalne forumaše zamolio da ovakve likove ignorišu i ne obraćaju pažnju i da nastavimo s normalnom diskusijom o našem voljenom klubu. Ovaki su došli samo da potjeraju normalne i pismene forumaše, jer danas evo još jedan pismen, korektan forumaš namjerava da napusti forum.....Zato ovakvim zgubidanima ne treba pridavat važnost..... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 jul 2013, 20:10

Matthias Sammer: "Bayern nije zainteresiran za Davida Luiza. Ukoliko ne dode do novih ozljeda, Bayern nece vise dovesti nijednog igraca u ovom prijelaznom roku jer smo zadovoljni sa trenutnim kadrom." 8-)

Hebo vas David Luiz da vas hebo :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2013, 20:18

Stefan Effenberg je napisao/la: Šta ti misliš o False 9? Baš me interesira tvoje i vaše mišljenje, kolege forumaši.
Da ti na ovo odgovorim, a o Mulleru kao napadaču ćemo još pričati ako dođe do toga, da on zaigra u napadu. Za sad smo tu dovoljno mišljenja razmjenili.... :)
A što se False 9 tiče, pisao sam već prije da je ok da se to isproba u određenim utakmicama, ali da to ne treba stalno forsirat. Prednost je ta sada što će igra naše ekipe biti još varijabilnija i tokom same utakmice. Bit ćemo još nepredvidljiviji.

E sad pošto se sve više vrte te opcije s Mullerom, Goetzeom, Riberyjem u napadu i situacija Mandžina neće biti jednostavna. Ja njega cijenim, jer je veliki borac i daje veliki doprinos ekipi. On je ta prznica, prgav u pozitivnom smislu i veliki fighter. Mandžo će se sad morati boriti opet za svoje mjesto, s tim da tu sad dobiva konkurente od igrača koji mu prije to nisu bili. Ipak će se on nametnuti i dobiti dosta minutaže. Ako Mandžo odigra i pod Pepom par dobrih utakmica, onda Pep definitivno neće moći bez njega, neće ga moći izostavit. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 jul 2013, 20:20

Laze Sammer kao pas :mrgreen:

Ako je Pep izrazio zelju da se Luiz dovede,ne sumnjam da ce nasi ucinit sve da ga dovedu.

@Backspace drug ja nisam nisam primjetio da si ikoga vrijedjao ili nesto drugo,naprotiv izgledas mi kao sasvim ok momak,i vidim redovno pises tako da samo opleti :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 jul 2013, 20:33

Iskreno govoreci,razmisljao sam malo o tom eventualnom sastavu Bayerna za sljedecu sezonu.Kako god da okrenem uvijek neka mega imena na klupi,muka ce to biti posloziti.Ja ovog malog Gotzea jos nisam nekako prihvatio,i nije mi bas nekako s voljom (prvi dan pa Nike).I dok je bio u BVB-u nisam ga nes simpatisao kao igraca,mada ne sumljam u njegov kvalitet.On je jedan od onih koje ja nisam bas prizeljkivao u Bayernu u nekoj velikoj mjeri.Njegovim dolaskom ta nasa lanjska formacija nece biti ista,promjenice se ukoliko on bude igrao,ja bi volio da prvo dobro osjeti sta je to Bayern pa da krene sa igrom tek tamo negdje u drugom polugodistu.Nadam se da ce me demantovati i biti najbolji u timu :roll: .
Pribojavam se da ce Pepun taktiku riktati po sebi i svojim uvjerenjima,da ga nece previse zanimati lanjski Bayern,da ce dodati tu nekakve leprsavosti i tehnike koja ce rezultirati gubljenjem na terenu.Nakon Klinsmana svi ti maldji treneri kod mene izazivaju strah.Nadam se da necemo morati zvati Jupp Heynckesa u pomoc.
U nadolazecoj sezoni moraju se maksimalno iskoristiti Bastian,Ribery i Roben koji su tek sad nakon osvajanja jednog velikog trofeja dostigli vrhunac karijere u igrackoj moci,taj psiholoski blok prvenstveno kod Robena i Bastijana je otklonjen i vjerujem da ce sad biti zvjeri koje ce malo ko da pohvata.
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 jul 2013, 21:40

anelbavarac je napisao/la:Laze Sammer kao pas :mrgreen:

Ako je Pep izrazio zelju da se Luiz dovede,ne sumnjam da ce nasi ucinit sve da ga dovedu.

@Backspace drug ja nisam nisam primjetio da si ikoga vrijedjao ili nesto drugo,naprotiv izgledas mi kao sasvim ok momak,i vidim redovno pises tako da samo opleti :mrgreen:
Ma kakvi,to mediji izmisljaju,isto kao i za Koscielnog,dok kralj Pep samo suti i radi svoj posao 8-) Vi jos niste ni svjedni kakvog smo mi stopera dobili besplatno,al cete da se iznenadite :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 jul 2013, 23:25

Da Kirchhoff će dobiti finu minutažu ove sezone sigurno ima u njemu potencijala i kvalitete sigurno. Imat će Kirchhoff i sreće da Holiger neće biti spreman do matra tako da će Jan biti možda i ispred Boatenga(naravo ako niko ne bude došao) ako Jan odradi dobro ove pripreme i mečeve u kojima dobije priliku, a Badstuber neće biti fit ni u aprilu mada je nnjegov povatak najvljen za mart tako da i ova stavka ide na ruku i imat će dosta utakmica da pokaže svoj kvalitet, koji bez sumnje posjeduje. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 03 jul 2013, 23:32

Ko na klupu Kroos il Roben ili oba u igri ?
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 03 jul 2013, 23:54

MaliPrinc je napisao/la:Ko na klupu Kroos il Roben ili oba u igri ?
Mislim da je ove sezone Kroosu klupa prosto iz razloga tog što je tu Gotze, a i Robbenu nije sigurano mijesto u prvoj postavi jer imao sada praktično čak 6(Robben,Ribery,Muller, Kroos,Shaqiri i Gotze) igrača koji konkurišu za vezni red, možemo reć' da samo od njih Muller i Ribery imaju osiguranu poziciju, dok će tu za trećeg u veznom redu biti prave bitke( rekoh trećeg jer mislim da neće Pep mijenjati vezni red) tu je Gotze najbliži realno, a onda ja bi Shaqurija poslao negdje na jednogodišnju posudbu u neki klub po mogućnosti da taj klub bude iz Budeslige da nebi morao trošiti bespotrebno vrijeme na adaptaciju, jer šteta je da tako mald dobar igrač sjedi na klupi i da dobija minute na kapaljku. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 jul 2013, 00:11

Sto se tice prve postave, ja samo mogu nabrojati 5 igraca koji su sigurni, a po meni to su Neuer, Lahm, Alaba, Schweini i Ribery ostalo mi je sve upitno...

Mada dajem prednost Danteu u odnosu na ostale stopere, Javiu u odnosu na Luisa, Robbenu i Götzeu u odnosu na Müllera i Krosa...

vidit cemo kako ce to sve da bude
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jul 2013, 00:17

http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayer ... in_27.html" onclick="window.open(this.href);return false;

neznam koliko je ovo mjerodavno ali Muller skocio na 45 miliona vrh ;)
Alaba je tu zasluzeno na mizernih 28 :o ,a Madzinator na 23 ;)

Inace 509.150.000 E ukupna vrijednost tima.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 04 jul 2013, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jul 2013, 00:18

Muller i Javi su sigurni.

Gotze se namjerava vratiti već krajem juli-a iako su prognoze bile august.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2013, 00:37

Neutral je napisao/la: Gotze se namjerava vratiti već krajem juli-a iako su prognoze bile august.
Pa da se povreda opet pogorsa, pa nisu u Bayernu doktori amateri kao u BvB-u. :twisted:

Inace, sto se tice tih igraca koji ce upasti u prvu postavu, velika je dilema koga ostaviti na klupi a koga ubaciti u vatru, ali ono sto sam siguran je to da ce svi dobijati sansu i da ce rotacija ponovo biti neminovna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 04 jul 2013, 02:26

proFCB je napisao/la:Sto se tice prve postave, ja samo mogu nabrojati 5 igraca koji su sigurni, a po meni to su Neuer, Lahm, Alaba, Schweini i Ribery ostalo mi je sve upitno...

Mada dajem prednost Danteu u odnosu na ostale stopere, Javiu u odnosu na Luisa, Robbenu i Götzeu u odnosu na Müllera i Krosa...

vidit cemo kako ce to sve da bude
Nemoj se ljutit al' ti fakat nekad više navijaš za Robbena nego za Bayern, Robben jest kvalitetan igrač i sve to al' mislim da su u ovom trenutku Muller i Gotze mnogo bolji i oni mislim da su u prednosti u odnosu Robbena. Robenu je mislim najveća mana što je solo igrač što svaki napad želi on da završi rjetko kada je pružio asistenciju,sem kada on ništa ne može učiniti pa je onda tušne nekom drugom.Iskreno ja namanje(nikako) od igrača gotivim Robbena. Još jedno @proFCB bez ljutnje, ovo je samo moje mišljenje i nemora biti ispravno. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.