Stefan Effenberg je napisao/la:
Šta ti misliš o False 9? Baš me interesira tvoje i vaše mišljenje, kolege forumaši.
Da ti na ovo odgovorim, a o Mulleru kao napadaču ćemo još pričati ako dođe do toga, da on zaigra u napadu. Za sad smo tu dovoljno mišljenja razmjenili....
A što se False 9 tiče, pisao sam već prije da je ok da se to isproba u određenim utakmicama, ali da to ne treba stalno forsirat. Prednost je ta sada što će igra naše ekipe biti još varijabilnija i tokom same utakmice. Bit ćemo još nepredvidljiviji.
E sad pošto se sve više vrte te opcije s Mullerom, Goetzeom, Riberyjem u napadu i situacija Mandžina neće biti jednostavna. Ja njega cijenim, jer je veliki borac i daje veliki doprinos ekipi. On je ta prznica, prgav u pozitivnom smislu i veliki fighter. Mandžo će se sad morati boriti opet za svoje mjesto, s tim da tu sad dobiva konkurente od igrača koji mu prije to nisu bili. Ipak će se on nametnuti i dobiti dosta minutaže. Ako Mandžo odigra i pod Pepom par dobrih utakmica, onda Pep definitivno neće moći bez njega, neće ga moći izostavit.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland