Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 03 jul 2013, 14:37

the scouser je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... sfer-hopes

Šef objasnio 8-)

Očekujemo štopera i Mkhitariyana. :D
Nadam se lijevom beku. Štopera je dovoljan broj, ako ne bude odlazaka.
Kvantitet stopera je zadovoljavajuci ali kvalitet nije i tu se trebamo pojacati.Jedan stoper(za prvih 11) je potreban mozda uz njega jos jedan ovisno od Coatesove situacije(ostanka,odlazka/posudbe).

Agger(Coates/???)-???(Toure) i Kelly kao 5 opcija.Najidealniji scenarij za mene neki dobar stoper i uz njega jos jedan koji moze pokriti i ljevog beka(Martins Indi se je pominjao).
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2013, 14:44

Ja se nadam da Toure moze da izbori prvih 11 i mislim da ima kvalitetu za to.
A uvijek postoji opcija da se Carra vrati na polusezoni i poslozi odbranu 8-)

S druge strane dovesti Mikya/Eriksena i rijesit vezu uz ostanak Suareza bio bi to sasvim odlicna ofanzivni dio ekipe:

Lucas-Gerrard-Miky/Eriksen/Coutinho/Sule/Sturidge i sa ovim bi se mogli boriti za top 4.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2013, 14:48

Pa ne znam, po meni je Skrtel blizu odlaska tako da će nam biti potreban novi štoper. Ma samo Wisdoma gurnuti na CB i ne treba nam niko. :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jul 2013, 15:22

Sto se ovi vamo zezaju na LFC
Kolo-Idris Elba :D
Sterling-Marge Simpson :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
slika

Sta je ono Kelly uradio sa sebe 8-) ako bude spreman i ako ga zaobidju povrede mogao bi on ovu sezonu da odigra veliki broj utakmica...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 jul 2013, 16:09

RodgersBOSS je napisao/la:Najidealniji scenarij za mene neki dobar stoper i uz njega jos jedan koji moze pokriti i ljevog beka(Martins Indi se je pominjao).
Martins Indi je cini mi se potpisao za Monaco, a najvjerovatnije ce doci Ilori za 3-4mil funti iz Sportinga. Brz igrac(oborio CRov i Nanijev rekord u Sportingu), igra stopera i jako dobar na lijevom beku.
ja bih volio da se Kelly i Wisdom vise forsiraju na poziciji stopera, tu su puno bolji nego na beku.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jul 2013, 16:50

Jonjo potpisao za Swansea ;) :D

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 jul 2013, 16:52

Ponos Torina je napisao/la:Jonjo potpisao za Swansea ;) :D

slika
sretno mu :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 03 jul 2013, 16:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ne znam, po meni je Skrtel blizu odlaska tako da će nam biti potreban novi štoper. Ma samo Wisdoma gurnuti na CB i ne treba nam niko. :mrgreen:
Ne, ne, ne ! Mladi bekovi se zbog neiskustva guraju na stranu gdje ce njihove greske biti mnogo manje pogubne, zato smo Wisdoma I gledali na poziciji lijevog beka. Vratice se on na svoju prirodnu poziciju, samo jos je rano :mrgreen:

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 03 jul 2013, 16:58

Otelo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Jonjo potpisao za Swansea ;) :D

slika
sretno mu :D
Dzonjo, od dzonjanja nema fajde :lol:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 jul 2013, 16:58

keno94 je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:Najidealniji scenarij za mene neki dobar stoper i uz njega jos jedan koji moze pokriti i ljevog beka(Martins Indi se je pominjao).
Martins Indi je cini mi se potpisao za Monaco, a najvjerovatnije ce doci Ilori za 3-4mil funti iz Sportinga. Brz igrac(oborio CRov i Nanijev rekord u Sportingu), igra stopera i jako dobar na lijevom beku.
ja bih volio da se Kelly i Wisdom vise forsiraju na poziciji stopera, tu su puno bolji nego na beku.
isimat mirin, a ne martins indi je potpisao za monaco, martins indi je i dalje u feyenordu

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 03 jul 2013, 16:59

Sto se ne hvalite.... :D
slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jul 2013, 17:00

slika

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jul 2013, 17:03

Swansea chairman Huw Jenkins has spoken of the need to increase the quota of homegrown players at the Liberty Stadium and Shelvey fits the bill.

"We have got to make sure that the make-up of our squad is right," said Jenkins.

"And obviously part of that is making sure that we have so many British players in there. We have got to do that - there is no choice because they are the rules."
Izgleda glavni razlog što dovode Shelveya je da se ispuni to pravilo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2013, 18:03

Sretno Shelveyu.

__

In :

Iago Aspas (£7.5m)
Luis Alberto (£6.5m)
Mignolet (£9m)
Kolo Toure (free)

Total: £23 million

Out :

Andy Carroll (£15.5m)
Jonjo Shelvey (£6m)- potentially
A minimum of £2.5 million from Blackpool's Tom Ince sale

Total: £23 million

__

Znači, na nuli. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jul 2013, 18:16

the scouser je napisao/la:
Swansea chairman Huw Jenkins has spoken of the need to increase the quota of homegrown players at the Liberty Stadium and Shelvey fits the bill.

"We have got to make sure that the make-up of our squad is right," said Jenkins.

"And obviously part of that is making sure that we have so many British players in there. We have got to do that - there is no choice because they are the rules."
Izgleda glavni razlog što dovode Shelveya je da se ispuni to pravilo.
sreca zbog pravila inace bi ga tesko prodali
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2013, 18:43

Fantastičan intervju, kao i što smo očekivali od Paul Tomkinsa.

http://thetravellingkop.com/817/special ... g-from-ac/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kome je mrsko da čita neka kaže da mu ukratko napišem o čemu je pričao :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 jul 2013, 19:07

Svakim danom sve vise i vise moguc dolazak Jermena se otpisuje. Danas Palkin rekao da je samo jedan klub nudio novac, da je ta ponuda bila 23m i da to nije bio LFC vec Dortmund.

Zaboravite na njega, nece biti ipak nista, Mole je bio u pravu...

Treba ocekivati jos jednog ofanzivca, mozda Deulofeu na pozajmicu ili neko drugi, jos jedan dobar stoper, i ja sam zadovoljan rokom. Ionako prva meta su bile stoper i golman, to je skripalo najvise prosle sezone, napad je resen sto se mene tice, zato sam govorio da ce Jermen biti ogroman bonus, ali izgleda nista od njega...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jul 2013, 20:40

Ni BvB ni L'pool ne zele dati taj novac, tako da Ukrajincima najvjerovatnije ostaje igrac ali i gube pozamasnu svotu novca.

Inace, meni Mikhtaryan nikad nije bio neki ekstra igrac, cim je to Armenija to ne moze da bude dobro. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 jul 2013, 20:55

Omerbavarac je napisao/la:Inace, meni Mikhtaryan nikad nije bio neki ekstra igrac, cim je to Armenija to ne moze da bude dobro. :mrgreen:
Eh, glupost, pa to su stereotipi... :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jul 2013, 21:13

Za sada smo na nuli, bio bi red da odemo malo u minus. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.