Igrali su prije 4 dana. Pobijedio Olimpic 3-1. =)Al pashino je napisao/la:kad se igra ovo sa velezom ?
I prije toga su bili pobijedili 2-1 protiv Hrvatskog Dragovoljca.
Ili mislis na prijateljske u Bjelasnici?

Igrali su prije 4 dana. Pobijedio Olimpic 3-1. =)Al pashino je napisao/la:kad se igra ovo sa velezom ?
za bjelasnicu pitam,pise da ce velez gore igrati sa slavijom i olimpicom ?Mokroguz je napisao/la:Igrali su prije 4 dana. Pobijedio Olimpic 3-1. =)Al pashino je napisao/la:kad se igra ovo sa velezom ?
Da. Ne znam sigurno hoce li sa Slavijom, a hoce sa Velezom. Znam da Velez igra protiv Travnika u petak, i tek kasnije sa Olimpicom. A kad su to planirali, ne znam jos.Al pashino je napisao/la:za bjelasnicu pitam,pise da ce velez gore igrati sa slavijom i olimpicom ?Mokroguz je napisao/la:Igrali su prije 4 dana. Pobijedio Olimpic 3-1. =)Al pashino je napisao/la:kad se igra ovo sa velezom ?
Gdje je to pisalo? Ili ko je rekao da ce igrati? Da ih uhvatimo pa ih pitamo hahaMancini je napisao/la:Jeli danas igrao Olimpic protiv Slavije?
Mokroguz je napisao/la:Gdje je to pisalo? Ili ko je rekao da ce igrati? Da ih uhvatimo pa ih pitamo hahaMancini je napisao/la:Jeli danas igrao Olimpic protiv Slavije?
celik tesko da osvoje bodove opet oni su nezgodni na gostovanju al treba istaci da svi igrace po meni sto su vrijedili otisli su ima tu jos hljeba al nedovoljno za nesto vis eu ligi od 7 mjestaMokroguz je napisao/la:Djelmic ode u Borac lol, a Olimpic ce bas igrati protiv Borca u trecem kolu.
1. kolo: Celik - Borac
2. kolo: Celik - Olimpic
3. kolo: Olimpic - Borac
Odma u pocetku tuca medju rivala za Evropsko takmicenje lol.
Nadam se da nam vukovi rasturaju i Celika i Borca vec u pocetku; Celika zbog gubitka u zadnjem kolu, a Borca da pokazu da mogu bez Djelmica - igrajuci protiv Djelmica.Inace nemam nista protiv Djelmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.