AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jul 2013, 17:03

Zabij mu onda ako je tako :mrgreen: . Bolje Hondu dovest

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 03 jul 2013, 17:06

ahmad_tz je napisao/la:Zabij mu onda ako je tako :mrgreen: . Bolje Hondu dovest
tako i nikako drugacije :D Jedino van EU mozes dovesti ako dolazi iz iste lige...npr sad da dovedemo Jovetica,Ljajica i ostale koji igraju u Calci...I mene je to odavno bunilo,i prije neki dan shvatim stvarnu pricu tj istinu oko tog pravila....Opet ponavljam vise ce nam se Honda isplatiti sa Marketinskog polja nego li igrackim kvalitetima...Imamo mi jednog Hondu u ekipi a to je Boateng....

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 03 jul 2013, 17:25

slika

8-)
Il club piu titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 jul 2013, 19:41

Kako prenosi Milannews , uskoro bi trebala stići službena potvrda o transferu Poli-a iz Sampdorie u Milan.
Poli je zamjena za Flaminia koji neće dobiti novi ugovor.
Zasad to izgleda ovako , Vergara umjesto Yepesea , Cristante umjesto Ambrosinia , Poli umjesto Flaminia.
Ukoliko Robinho ode , a vjerovatno hoće , Honda bi trebao biti njegova zamjena.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2013, 20:01

Bit cemo pojačani ali veoma tanko, odbrana ostaje 'suha' opet a Galliani obecao da je prvenstveno odbranu jačati .. Ostaje da se vidi.. A svi znamo da se kod nas ekipa nikad 'ne uigra' jer pojačanja dobijemo zadnji sat vremena :roll:

Nadam se ostanku Boatenga a dolasku Honde ..

_______El Shaarawy___Balotelli
________________Honda
______Montolivo__________Prince
_______________De Jong
____De Sciglio____?____?____Abate
_______________Abbiati

Nadam se dolasku Ljajića. Sa njim bi mogli igrati i 4-2-3-1. Poli dolazi iskljucivo kao zamjena Montolivu kada ovaj bude odsutan.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 03 jul 2013, 20:06

Tanko je sve ovo...Toliko pompe oko Polija,kao da Iniestu dovodimo,a po meni i vise nego prosjecan...Gledam sad na Wikipediji,pa lik dao samo 3 gola sa Samp-u,poredjenja radi Nocerino je prije 2 sezone dao 10,jeste da mu je 70% Ibra namjestio al i to je nesto...Pa sad tog istog Nocerina nigdje nema....Po meni Urby je za ovog Polija i Messi i CR7 zajedno,jeste da ne igraju istu poziciju,ali Polija sam gledao par tekmi u Interu i sve mi je bilo jasno...Do kada polovnjaci????

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 jul 2013, 20:28

Ovdje ljudi samo kad se uhvate nekog igraca ne popuštaju u svakoj formaciji je prisutan, a jos nije ni dosao kod nas. Kad se sjetim samo prosle godine Traore je bio u svakoj formaciji koja se pojavljivala u postovima. Popustite malo tog Hondu. On je kao igrac identican emanuelsonu potupno, a vidjeli smo da urby i nije neka klasa u milanu nije bio ni u fulhamu i po meni je potpuno bespotrebno dovoditi hondu nista necemo dobiti njime, bolje je na toj poziciji forsirati Saponaru. Ako nece dovoditi top veznjaka ( tipa verati, pjanic, nasri, pastore, ozil ) neka ne dovode ni polovnjaka,neka daju cristanteu i saponari sansu i to je to.
I vidiim sve se pricao dovđenju napadaca i veznjaka a stopere niko i ne spominje a oni su nam najpotrebni, ova dvojica sto ih sada imamo nisu za vece domete, ja se nadam barem Astoriu ali tesko da ce od toga sta biti.

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 03 jul 2013, 20:32

[quote="LegendKiller"]Ovdje ljudi samo kad se uhvate nekog igraca ne popuštaju u svakoj formaciji je prisutan, a jos nije ni dosao kod nas. Kad se sjetim samo prosle godine Traore je bio u svakoj formaciji koja se pojavljivala u postovima. Popustite malo tog Hondu. On je kao igrac identican emanuelsonu potupno, a vidjeli smo da urby i nije neka klasa u milanu nije bio ni u fulhamu i po meni je potpuno bespotrebno dovoditi hondu nista necemo dobiti njime, bolje je na toj poziciji forsirati Saponaru. Ako nece dovoditi top veznjaka ( tipa verati, pjanic, nasri, pastore, ozil ) neka ne dovode ni polovnjaka,neka daju cristanteu i saponari sansu i to je to.
I vidiim sve se pricao dovđenju napadaca i veznjaka a stopere niko i ne spominje a oni su nam najpotrebni, ova dvojica sto ih sada imamo nisu za vece domete, ja se nadam barem Astoriu ali tesko da ce od toga sta biti.[/quoda
da se malo nadovezem,po cemu je bolji Astori od Mexesa i Zapata...???Mexes jeste kix igraci ali isto tako odskace od ostalih,jer je dobar u ofanzivi,zna iznijeti loptu,a i gol postici...pa sjeti se gola protiv andrlechta,na kojem bi mu i Rivaldo zavidio... :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jul 2013, 20:39

Ma polako ljudi, ne moze sve preko noci, treba postepeno ici korak po korak. Dobit cemo mladog Polia koji ima mjesta i vremena za napredak, a rijesit cemo se onog mesara. I to je nesto za pocetak :mrgreen:

Sto se tice tog Astoria, on po meni nije nista bolji od Mexesa ili Zapate, jos je on bio taj koji je na gluposti kiksao protiv Urugvaja. Jedino da se igra na tu kartu da zamjenimo Mexesa sa nekim mladjim, ali po meni nikakvo senzacionalno pojacanje ne bi bilo.
Za Hondu isto nisam, ali treba prihvatiti realnost i shvatiti da vise necemo dovoditi igrace poput Kake, Ronaldinha, Beckhama & co tako da je i on donekle bolje rijesenje na sredini terena nego jedan Nocerino.

Nadam se da ce nas cele iznenaditi sa bar jednim dobrim transferom, zasad su sve ovo same pretpostavke. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jul 2013, 21:51

Ako igdje treba potrošiti milione, onda je to na štoperskoj poziciji. Jednostavno, treba mlad i pokretljiv defanzivac, koji je dobar u skoku i nije sklon kiksovima. Drugim riječima, potreban je neko poput:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eliaquim_Mangala

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Luiz

Dakle, tip štopera kao što je bio T. Silva ili Sandro Nesta.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2013, 21:59

Keisuke Honda's agent (his brother) had a meeting with Galliani at Via Turati earlier today.

Kad bi doso Ljajic pa tamo na strani Saponare igro ..

slika

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 jul 2013, 22:20

Na Polijevoj wiki stranici piše da je Poli već igrač Milana. Kliknite.

Citiram: "On 4 July 2013, Poli joined AC Milan."

Izgleda da ljudi imaju insajderske vijesti; danas je 3. juli. :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2013, 22:22

danas su sve dogovorili. 50% Poli je nas i igrat ce kod nas..

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 03 jul 2013, 22:24

IlPrincipe je napisao/la:Keisuke Honda's agent (his brother) had a meeting with Galliani at Via Turati earlier today.

Kad bi doso Ljajic pa tamo na strani Saponare igro ..

slika
kad će ovaj abbiati u penziju
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jul 2013, 22:33

A ja kolika se hajka digla oko tog Polia i transfera, reko bi covjek da Messi dolazi. :roll:

FORZA MILAN !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 jul 2013, 22:44

GK: Abbiati, Amelia, Gabriel
DEFF: Mexes, Zapata, Vergara, Bonnera:((( ,[Sakho~10m]; Abate, De Sciglio, Constant.
MID:Montolivo, Cristante, Poli, De Jong, Muntari, [LMF-Strootman/Nainggolan/Eriksen~13m],[Honda~2m].
ATT: Balotelli, EL Shaaraway, Saponara, Pazzini, Petagna, Niang.

nekakvo moje mišljenje

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 jul 2013, 22:51

Poli je bio u interu i nije nije nista uspio napraviti niti se nametnuti terneru..onda Honda sutra ce Suzukia dovesti radujem se samo japanskom trzistu, ali to ce Berlu sebi uzeti tako daa :roll:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 jul 2013, 22:56

adi25 je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Ovdje ljudi samo kad se uhvate nekog igraca ne popuštaju u svakoj formaciji je prisutan, a jos nije ni dosao kod nas. Kad se sjetim samo prosle godine Traore je bio u svakoj formaciji koja se pojavljivala u postovima. Popustite malo tog Hondu. On je kao igrac identican emanuelsonu potupno, a vidjeli smo da urby i nije neka klasa u milanu nije bio ni u fulhamu i po meni je potpuno bespotrebno dovoditi hondu nista necemo dobiti njime, bolje je na toj poziciji forsirati Saponaru. Ako nece dovoditi top veznjaka ( tipa verati, pjanic, nasri, pastore, ozil ) neka ne dovode ni polovnjaka,neka daju cristanteu i saponari sansu i to je to.
I vidiim sve se pricao dovđenju napadaca i veznjaka a stopere niko i ne spominje a oni su nam najpotrebni, ova dvojica sto ih sada imamo nisu za vece domete, ja se nadam barem Astoriu ali tesko da ce od toga sta biti.[/quoda
da se malo nadovezem,po cemu je bolji Astori od Mexesa i Zapata...???Mexes jeste kix igraci ali isto tako odskace od ostalih,jer je dobar u ofanzivi,zna iznijeti loptu,a i gol postici...pa sjeti se gola protiv andrlechta,na kojem bi mu i Rivaldo zavidio... :D
ja sam uvjeren da je Astori bolji od mexesa i zapate. Kad se sjetim prosle utakmice kaljari-milan, astori je svaku loptu izbio iz kaznenog, a kod nas prvi centrasut u kazneni i primamo gol, mexes kasni sa izlaskom pa nije ofside a zapati covjek bjezi i gol, cuvao je balotelija cijelo vrijeme do onog penala koji je onako sumnjiv. Dalje Astori je dijete milana i sigurno bi se igrajuci u milanu razvio u top stopera, pa i od maldinija ne bi bilo nista da je pola karijere proveo na posudbaama po kaljariju, bresi i td. Kad se samo sjetim kakv je kloc Barzalji bio u wofsburgu pa dođe u juve i postade jedna od najboljih stopera serije a.
Ja bi bolio znati šta je Albertazziem, bio je na posudbi u Veroni ušao sa njima u Seriju A, istkla mu je posudba šta će biti sa njim da li će končno dobiti priliku.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jul 2013, 23:23

Pa nije ni taj Astori aman mlad, vec je uzeo 27-u godinu. Naravno da jos uvijek ima mjesta za napredak, ali ne vidim u njemu nekog velikog talenta. Mexes 2, nista drugo, ne vjerujem da bi znacajno ojacali odbranu s njim.
Mada istina, bio bi solidna zamjena Mexesu koji je vec u godinama, a i prima nerealno veliku platu s obzirom na usluge koje pruza.

Evo ga opet ovaj Vergara zabija, nadam se da ce uspjeti pokazati svoj stvarni potencijal da ne bi u suprotnom zavrsio na posudbi. :mrgreen:
Kakav Astori, u njemu je buducnost.
Honda has agreed to join Milan on a 4-year contract worth €2.5m per year. It's still uncertain whether he'll join Milan now or in January.
Ma ja, tipicna politika cele, da moze besplatno bi ga doveli. :mrgreen:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 jul 2013, 23:55

Po ovome vidjenom,zna on podvaliti zadnji pas,i to dobro :D

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 3 gosta.