Gdje si lutko gdje ti je dečko DANDY ti i on ste baš poznati po lažima i dezinformacijama o dolasku, ja ne lažem kao vas dvojica vi ste poznati provokatori i lažovi, dokle više da lažete ovaj napaćeni narod.PL BiH -1 je napisao/la:Je.bi ga on ima skener lako je njemu... Papcinozeljooooo je napisao/la:Eto koliko ste upućeni lafo pratite sva dešavanja u našem klubu došao čovjek iz Prijedora da vam kaže da smo dobili igrača kakav nam treba u ekipi, a niko od vas ništa ne zna.![]()
![]()
![]()
Sta treba raja da izmislja da bi tebe zadovoljila? Znaci kad Dino Pekic kaze vjeruj mi sumnjam da ce iko doci ja trebam ili neko drugi na forumu da napisemo bice pojacanja? Mnogi ljudi iz uprave pojma nemaj sa kim Amar pregovara ako pregovara i na koga je oko bacio a vi ovdje hocete da se pravit kao da znate.
Ocito ovaj igrac igra u klubu za koji momak navija pa ako se slucajno pozdravip sa suigracima i rekao gdje ide normalno je da je upuceniji od sviju nas.
Hajd ti facu svoju skrenira da se njoj smijemo a ne tvojoj ofirazi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Nisam bas u toku zasto si toliko momka napao ali samo da kazem Pile razabu nemoj mi sta zamjeriti samo sam se nasalio svi znamo kakav je Amar i da niko ne zna sta ima na umuPL BiH -1 je napisao/la:Je.bi ga on ima skener lako je njemu... Papcinozeljooooo je napisao/la:Eto koliko ste upućeni lafo pratite sva dešavanja u našem klubu došao čovjek iz Prijedora da vam kaže da smo dobili igrača kakav nam treba u ekipi, a niko od vas ništa ne zna.![]()
![]()
![]()
Sta treba raja da izmislja da bi tebe zadovoljila? Znaci kad Dino Pekic kaze vjeruj mi sumnjam da ce iko doci ja trebam ili neko drugi na forumu da napisemo bice pojacanja? Mnogi ljudi iz uprave pojma nemaj sa kim Amar pregovara ako pregovara i na koga je oko bacio a vi ovdje hocete da se pravit kao da znate.
Ocito ovaj igrac igra u klubu za koji momak navija pa ako se slucajno pozdravip sa suigracima i rekao gdje ide normalno je da je upuceniji od sviju nas.
Hajd ti facu svoju skrenira da se njoj smijemo a ne tvojoj ofirazi.
Jest ružan ovaj mešanović neće ga niko nigdje ,a ko bi ga kad mu vidi onog papka od nazovi menadžera bježe ljudi od njega prije bi mu marku dao da kupi sebi sladoled.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Jesi ti tezak lik, ajd'e postavi svoju sliku zivota ti da te vidimo! Samo nesto lupetas, skeniraj nam te igrace.zeljooooo je napisao/la:Jest ružan ovaj mešanović neće ga niko nigdje ,a ko bi ga kad mu vidi onog papka od nazovi menadžera bježe ljudi od njega prije bi mu marku dao da kupi sebi sladoled.
Mesa je extra igrac kad bi dosao u Zelju napad bi nam se preporodio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Šta će ti on sa amaterskim ugovorom i da luta po inim klubovima i da ga voda menadžer sa grane na granu i opet se vrati tu, koji će ti on đavo ?Elegant je napisao/la:Jesi ti tezak lik, ajd'e postavi svoju sliku zivota ti da te vidimo! Samo nesto lupetas, skeniraj nam te igrace.zeljooooo je napisao/la:Jest ružan ovaj mešanović neće ga niko nigdje ,a ko bi ga kad mu vidi onog papka od nazovi menadžera bježe ljudi od njega prije bi mu marku dao da kupi sebi sladoled.
Mesa je extra igrac kad bi dosao u Zelju napad bi nam se preporodio.
@ zeljoooo-Imal' šta na "belegiju" buraz?
Galesic slobodan igrac, treba ga zaganjati. Boljji je od Colica i Stanica
NO PYRO NO PARTY
Danas u 18:30 sa Kaposvarom
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1830-sa ... arom/5712/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1830-sa ... arom/5712/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kako mi je draga ova slika malo je reći... budi uspomene...

Ovo je bio derbi, mislim da je bilo 35.000, ZUBANDAN! Sjećam se da sam redakciji avazovog sporta poslao pismo
molbe da mi pošalju ovu sliku kako bi je uokvirio. Dobio sam odgovor u sljedećem broju sporta kako je to arhiva i da je ne može niko dobiti (smetljari).
Titulu smo slavili (sa nekim momcima iz Visokog) cijelu noć na stadionu Grbavica, čak smo i karton pive unijeli na teren tj. na klupu za pomoćne igraće gdje smo cugali sa čuvarom stadiona a bili smo i u upravi, ali kasno, kad su sve sa stolova (hrana, piće i sl.) "obrstili" oni prije nas. U jednom trenutku (prije toga), negdje oko tri sata ujutro, dok smo sjedili u bašti picerije na stadionu (današnje buregdžinice ispod saća) pored stadiona prolazi bordo kadet "suza" sa dvije ogromne zastave Sarajeva i pojačanom himnom Sarajeva (do "daske", orila se Grbavica) koja je mislim te godine tek izašla (ona.. neka naša pjesma cijelu obiđe planetu). Staju ispred nas i izlaze stariji likovi, reko evo sad će mo se pobit u P. M., samo nam još to fali
. Kad nam oni prilaze da čestitaju na tituli uz riječi "svaka vam čast momci, vi ste jedini u gradu koji još uvijek slave titulu", sjedaju u auto, pojačavaju himnu i odlaze. Tad su za mene Pitari (iako ih nešto specijalno ne gotivim) ispali velika gospoda (takav je odnos tada bio između navijača Želje i Sarajeva). Danas kad vidim taj odnos (tuku se, bodu i sl.), mame mi, zgadi mi se...
Nevjerovatno koliko dešavanja u jednoj noći. Najtužnije, što neću prežaliti dok sam živ, poslije utakmice dolaze igrači ispred stadiona sa peharom. Slavimo, slikamo se sa Zubanom, peharom i sl. Mislim da sam ja jedini koji je u tom trenutku imao fotoaparat pa su me svi molili da ih slikam sa igračima i peharom. Tu su bili raja sa Dobrinje, Enis i društvo, rahmetli Paco, Klok, Cile itd.(da nekog ne zaboravim)... Sutradan, kad sam išao slike da izradim, film je bio osvjetljen
. Tako da sam ostao bez vjerovatno najdraže uspomene u svom životu (ja Zuban, pehar, raja, sve je palo u vodu). Je... ti fotoaparat i ko ga izmisli
. Eto ako ima neko od raje ko je bio tu i ko se možda nadao da te slike postoje neka zna da od tih slika nema ništa, nažalost.

Ovo je bio derbi, mislim da je bilo 35.000, ZUBANDAN! Sjećam se da sam redakciji avazovog sporta poslao pismo

Titulu smo slavili (sa nekim momcima iz Visokog) cijelu noć na stadionu Grbavica, čak smo i karton pive unijeli na teren tj. na klupu za pomoćne igraće gdje smo cugali sa čuvarom stadiona a bili smo i u upravi, ali kasno, kad su sve sa stolova (hrana, piće i sl.) "obrstili" oni prije nas. U jednom trenutku (prije toga), negdje oko tri sata ujutro, dok smo sjedili u bašti picerije na stadionu (današnje buregdžinice ispod saća) pored stadiona prolazi bordo kadet "suza" sa dvije ogromne zastave Sarajeva i pojačanom himnom Sarajeva (do "daske", orila se Grbavica) koja je mislim te godine tek izašla (ona.. neka naša pjesma cijelu obiđe planetu). Staju ispred nas i izlaze stariji likovi, reko evo sad će mo se pobit u P. M., samo nam još to fali

Nevjerovatno koliko dešavanja u jednoj noći. Najtužnije, što neću prežaliti dok sam živ, poslije utakmice dolaze igrači ispred stadiona sa peharom. Slavimo, slikamo se sa Zubanom, peharom i sl. Mislim da sam ja jedini koji je u tom trenutku imao fotoaparat pa su me svi molili da ih slikam sa igračima i peharom. Tu su bili raja sa Dobrinje, Enis i društvo, rahmetli Paco, Klok, Cile itd.(da nekog ne zaboravim)... Sutradan, kad sam išao slike da izradim, film je bio osvjetljen

Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 03 jul 2013, 15:25, ukupno mijenjano 4 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Joj kad bi neki od ovih klubova s kojim igramo napravio stream pa da malo pogledamo nase, bas bih volio da vidim kako to izgleda.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Gledam kvote danas. Zeljo 2.00 - Kaposvar 3.50
Da se stavi mzoda kakva kinta na "domacu" pobjedu aBd! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- champions1921
Moze li neko potvrditi jeli istina ili je supljak ovo za Milutinovica?? Lego bi nam ko budali samar.. S njim bi nam ekipa bila solidno popunjena i falio bi nam jos samo kakav klasicni ljevak na lijevom krilu..
BUDI ŽELJO !!!
To je priča rekla-kazala... ako bude šta od toga, dobro i jest, ako ne jbg...
[youtube][/youtube]
Ako je to ovaj, izgleda klasa (bar na videu), malo je reći da bi nam dobro došao...
[youtube][/youtube]
Ako je to ovaj, izgleda klasa (bar na videu), malo je reći da bi nam dobro došao...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kako bi iblo dobro da mozemo pratiti ovu utakmicu danas pa makar teksuelno da bude.
-
- Kontakt:
Supljak, nema niko pojma u i oko kluba, jedino ako kriju nesto ali ne vidim razlog zasto bi.champions1921 je napisao/la:Moze li neko potvrditi jeli istina ili je supljak ovo za Milutinovica?? Lego bi nam ko budali samar.. S njim bi nam ekipa bila solidno popunjena i falio bi nam jos samo kakav klasicni ljevak na lijevom krilu..
SWRA
-
- Kontakt:
Dodaj Dinu Pekica na FBterabajt je napisao/la:Kako bi iblo dobro da mozemo pratiti ovu utakmicu danas pa makar teksuelno da bude.

SWRA
jel to ozbiljno da dodampetisesti98 je napisao/la:Dodaj Dinu Pekica na FBterabajt je napisao/la:Kako bi iblo dobro da mozemo pratiti ovu utakmicu danas pa makar teksuelno da bude.

-
- Kontakt:
Najozbiljnijeterabajt je napisao/la:jel to ozbiljno da dodampetisesti98 je napisao/la:Dodaj Dinu Pekica na FBterabajt je napisao/la:Kako bi iblo dobro da mozemo pratiti ovu utakmicu danas pa makar teksuelno da bude..

SWRA
moglo bi opet biti STILIC SEMIR unosi nemir
ja nagađanja i nebuloza!!!