NK Široki Brijeg
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Plazonić nam baš i ne treba, kad bi barem Tomo Bušić došao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga sam si vise puta rekao 'samo da Široki to hoce, mogao bi biti prvak svake godine'. I tako ti i jest.pile87 je napisao/la:Od ozbiljnih konkurenata Siroki, pa mislim da ce pitari uspjeti pratiti korak mozda do polovine prve polusezone ostali su nazadovali kako igracki tako i u svim drugim segmentima osim opet mozda veleza i zrinjskog ali u svakom slucaju nedovoljno su napredovali da bi ganjali titulu. Prilicno sam siguran da je opet titula nasa.Galion je napisao/la:Ako Željo to uspije, tj. nekoliko sezona osvajati prvenstvo u BiH, onda je stvarno prekucao ligu, ali još je prerano govoriti o tome. Obrana titule i dupla kruna je uspjeh, ali niste s tim još postali neka viša sila da se s vama ne može igrati, kao što je bio ili je slučaj sa onim klubovima koje sam nabrojao.

Samo tu ima i drugih prioriteta i stvari za rijesiti i jednostavno se ne razbacuje novcem i ne ide se ozbiljno na titulu prvaka, tako da je najbitnije ostaviti kostur momcadi, pomladjivati sastav i ispunjavati primarni cilj, a taj cilj se ispunjava vec malo je reci godinama, nitko, ali bas nitko nije konstantniji od Širokog u PLBiH. Medjutim, posto je ljudima mahom dosta i ''primarnog cilja'', tako i meni, ocekujem rijesenjem jos nekih bitnih faktora u i oko stadiona i kampa da ce se krenuti i na naslov prvaka. Kako god, ne vjerujem da i ove godine Zeljeznicar moze osvojiti naslov. Ne kazem da cemo mi, ali ne vjerujem ni da ce Zeljeznicar, a ukoliko se klub pobrine za jos jednog pravog napadaca i ako plutajuce mine/potencijalni hitovi poput Zadre, eventualnog Plazonica, Zakarica te netko od juniora napravi ocekivani boom, mislim da tu ima dovoljno sirine da se uz pravi pristup i formu napravi dobar title run s nase strane. Steta sto Mazalovic ne ostaje, jako dobar igrac...
...Život za Široki...
Da, odličan igrač, središnji vezni, zabija, asistira, traži kontakt...Steta sto Mazalovic ne ostaje, jako dobar igrac...
Vratili su mu dug iz Cibalije tako da Cibalia opet ima pravo na odštetu, a zainteresiranih ima...Sve je to na silu i nesigurno, stvari loše funkcioniraju, to sa Mazalovićem je smiješno i žalosno ispalo...pravi igrač sa dobrim osobinama u čistu neizvjesnost dolazi radi poslovanja klubova i idiotskih manira seljačkog upravljanja istim.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
U Europa ligi UEFA je na sudionike prvog pretkola odlučila potrošiti po 120.000 eura (iz naše regije zagarantiranu zaradu imaju Sarajevo, Zrinjski Mostar, Vojvodina, Rudar Pljevlja, Teteks, Horizont Turnovo, Mladost Podgorica, Metalurg Skoplje, Domžale, Celje, Čelik Nikšić). Klubovi koji budu igrali drugo pretkolo dobit će po 130.000 eura (Široki Brijeg, Hajduk, Rijeka, Olimpija, Lokomotiva Zagreb, Crvena zvezda, Jagodina), a kvalifikanti u treći natjecateljski krug naplatit će po 140.000 eura. Svaka momčad eliminirana u play-offu Europa lige zaradit će po dodatnih 150.000 eura iz „fonda solidarnosti“.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Kevin je napisao/la:http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... nom-pecara" onclick="window.open(this.href);return false;NK Široki Brijeg predstavlja - Virtualna šetnja stadionom Pecara
NK Široki Brijeg ove sezone se želi predstaviti u Europi kao moderan klub i zato je u suradnji sa tvrtkama Cicero i Nula Jedan izradio 3D virtualnu šetnju stadionom Pecara.
Virtualnom šetnjom možete zaviriti u svlačionice i uredske prostoriju kluba sa Pecare, ali i pogledati stadion sa tribina i sa travnjaka. Kako su nam rekli iz kluba ovo nije zadnja verzija virtualne šetnje. Naknadno će se dodati i jos fotografija u sa 360 stupnjeva i prikazom navijača. Također se planira virtualno pokrivanje i jačih utakmica kako bi se djelić atmosfere sa Pecare prenio i u virtualni svijet te predstavio ljudima diljem svijeta.
Prošetajte se Pecarom prateći ovaj link - Virtualna šetnja NK Široki Brijeg
za primjer ste svima.
ovo boldano me zanima na što se misli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce biti
znam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina 

Nije Siroki takinkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce bitiznam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina

Ma nama je glavno da ostanemo prvu sezonu,da se stadion napravi,kasnije uz ovako sposobne ljude mozemo daleko,nadam se.Postoji ista mogucnost i s vama,sto se tice ovog 3 za 3.zrinjke je napisao/la:Nije Siroki takinkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce bitiznam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina
salim se, sto vas nece cuvati, ocito da je krenula suradnja s vama, i njima je cilj da ste u Premijer ligi radi mladih igraca, ko zna mozda jos netko zavrsi u Vitezu do kraja prelaznog roka od mladih igraca, dobro svima.

-
- Kontakt:
Oooooooo dečko pa pravila se odavno znaju ........pitaj te Gabeljanenkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce bitiznam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina
Znači prva sezone je 6za0 jeb'ga ,a u drugoj sezoni (ako ostanete ) je 3za3 i to ako ,i samo ako, budete u zoni ispadanja inače je opet 6za0
3 sezona se igra polupošteno ,na Pecari morate primit 3 komada ,a u Vitezu nek se igra fair play nogomet
Ako te zanimaju ovakve pikanterije ,možeš se meni vazda u PP obratit

Vidjet cemo sta je tocno od svega napisanogfelix123 je napisao/la:Oooooooo dečko pa pravila se odavno znaju ........pitaj te Gabeljanenkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce bitiznam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina
Znači prva sezone je 6za0 jeb'ga ,a u drugoj sezoni (ako ostanete ) je 3za3 i to ako ,i samo ako, budete u zoni ispadanja inače je opet 6za0
3 sezona se igra polupošteno ,na Pecari morate primit 3 komada ,a u Vitezu nek se igra fair play nogomet
Ako te zanimaju ovakve pikanterije ,možeš se meni vazda u PP obratit

sto bi znacilo da levski ni ove godine nije nista specialAndroid je napisao/la:Levski-Irtysh 0-0 HT

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Sportfanatik
- Kontakt:
Levski dominira ali ništa konkretno. Mada je ovo dobar rezultat za njih, u gostima mogu jedan gol uvalitiAndroid je napisao/la:Levski-Irtysh 0-0 HT
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nešto gledam, pa bolje bi vam bilo da vas zapadne Levski, očigledno nisu sila a u slučaju prolaska preuzeli biste njihov koeficijent za 3. pretkolo i bili biste nosioci.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma tek je početak sezone, možda su ih Bugari olako svatiliEdol je napisao/la:Nešto gledam, pa bolje bi vam bilo da vas zapadne Levski, očigledno nisu sila a u slučaju prolaska preuzeli biste njihov koeficijent za 3. pretkolo i bili biste nosioci.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Levski penal promašio, 0:0 ostaje ovo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
0-0 FT,Levski ce proci,u to sam uvjeren,a danas nisu odigrali nesto posebno,uglavnom,sa njima se moze igrati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Teško igraju protiv bunkera, uglavnom sa maksimalnim zalaganjem moze se ovo proći.Android je napisao/la:0-0 FT,Levski ce proci,u to sam uvjeren,a danas nisu odigrali nesto posebno,uglavnom,sa njima se moze igrati
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
ništa ovo nama ne znači..svaka utakmica je za sebe..i da prođe Irtiš nismo sigurni da idemo dalje jer očito nisu toliko loši koliko se misli..
s kim god igrali moramo dati 200% da prođemo!
večeras u 20:30 protiv Branitelja na Pecari
s kim god igrali moramo dati 200% da prođemo!
večeras u 20:30 protiv Branitelja na Pecari
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.