adi25 je napisao/la:Hahh ja ne znam ljudi moji sto se vi toliko nadate od tog moguceg dvojca HONDA-POLI.....Ovaj prvi je odigrao 2010 godine tj na svjetskom par dobrih tekmi,vec poslije toga bi bio u nekom velikom klubu,i ne bi jedan CSKA dozvolio da ga proda za sicu tj da ceka 6 mjeseci i da riskira da ga puste za dzabe....i jos da dodam da se "nalozio" protiv Italije na kupu konfederacija,i to je to....Bitno je da je on sminker iz Japana ofarban u plavo....Jedan je Hidetoshi Nakata...A po meni Honda je u rangu sa K.P.Boatengom,ako ovaj nas i nije bolji od njega....O Poliju netreba trositi rijeci,iskreno nisam ga toliko pratio ove sezone,ali pratio sam ga u Interu,propao gore nego zeton,i razlog zbog kojeg nisam pridodavao neki znacaj njemu tj njegovim igrama....Dovoljan pokazatelj je sto je izgubio mjesto u Repci pored jednog "majstora" kakav je Akvilani,koji je po meni bio najgori na kupu konfederacija (bar od ovih kojih su nastupali)...Ali eto svako ima svoje misljenje,pa tako i vi i ja...Od nekada velikog GIGANTA-AC MILANA i velikim zvijezdama,mi se radujemo ovim prosjecima koji kostaju pa ne vise od 5 mil eura sigurno,i sto je najtuznije (najsmjesnije) mi ni taj prosjek ne mozemo da iskesiramo vec ukljucujemo 50% ugovora tj suvlasnisvto (Salamon)....
Shvati da ne mogu odmah zvijezde, vidiš da se nema para za neka vanserijska pojačanja. Ili se ima, ali neće da se da. Dakle, Poli i Honda su kao dvojac bolji od Flaminija i Robinha, zato se i dovode. Niko nije rekao da su oni WC igrači jer nisu, i nikad neće biti.
Inače, Ambro bi i dalje bio u Milanu, pod cijenu sjedenja na klupi.

Nije mi jasno što se blamira toliko, to ne ide uz njegov renome. Ako toliko voli Milan, neka pronađe drugi angažman, a ne ovako da opterećuje klupski budžet. Navodno je Fiorentina zainteresirana za njega.