Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

M4kaveli
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la M4kaveli » 02 jul 2013, 21:02

madridist je napisao/la:Samo pošteno,prevaranti,narkići,utajivači poreza te klaunovi nikad nisu imali veze sa Madridom.Na kraju koji će qrac bilo tko od pojačanja u Madridu ,tamburamo farsu kako i gdje hoćemo.Opet ćeš provest mjesece plačući pod groždžem :lol: .Ah da farsa odavno nije problem,valja se pojačat za bitku s germanskim dominatorom.
Sto bolan sam sebe lazes. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 jul 2013, 21:52

M4kaveli je napisao/la:
madridist je napisao/la:Samo pošteno,prevaranti,narkići,utajivači poreza te klaunovi nikad nisu imali veze sa Madridom.Na kraju koji će qrac bilo tko od pojačanja u Madridu ,tamburamo farsu kako i gdje hoćemo.Opet ćeš provest mjesece plačući pod groždžem :lol: .Ah da farsa odavno nije problem,valja se pojačat za bitku s germanskim dominatorom.
Sto bolan sam sebe lazes. :mrgreen:
Čekaj da raščlanim,ako nisi glup onda znaš tačno ko je prevarant ko narkić ko utajivač poreza a tko klaun, ovo za pojačanja,pa ako uzmemo prošlu sezonu barsa je primila metak u svakom susretu sa Madridom,da odemo malo dalje u pretprošlu sezonu (ako si zaboravio calmu onda si opet glup,ako nisi onda ti lažeš sebe),ovo za arenu i grožđdže nema potrebe tabiriti,i na kraju svako normalan vidi da je problem u nijemcima a ne u farsi.
Ko tu koga laže?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 jul 2013, 21:57

Klaun i utajivac poreza je Mourinho a u zadnjih 5 sezona Barcelona je osvojila 4 La lige i 2 LP dok je Madrid uzeo 1 Ligu.
Vidis da sam sebe lazes ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 02 jul 2013, 23:32

Fudbaleri madridskog Reala prvi pripremni meč za narednu sezonu odigrat će 21. jula, a protivnik će im biti novi član Championshipa, AFC Bournemouth.

Novi engleski drugoligaš ugostit će "kraljevski klub" 21. jula, što je potvrđeno i na službenoj stranici kluba.
ajdee :!:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2013, 23:56

Harrison je napisao/la:
bparena je napisao/la:Namjerno sam pitao jer ne mogu da vjerujem da 20 stranica su bila bezze napisana.
Da ti nisi trolao bilo bi 7 stranica.
hajd opusteno - malo sale.... :)

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 jul 2013, 00:25

dobri ste bili zadnje sezone ,ne treba vam nista od pojacanja ,da ponovite ovu zadnju sezonu i sve ove "uspjehe i odlicja " i nema vam kraja :lol:

il ipak trebate se malo pojacati za levantea i tako tih ekipa jer u suprotnom realu ne gine sljedece sezone mnogo veci minus , -20 ili -25 u odnosu na barcu. :mrgreen:
a ako uspijete dovest balea priblizili ste se atleticu i eto kupa kralja ,mozda sljedece sezone budete imali vise srece na tom polju :mrgreen: , makar u madridu da budete gazde

po nekim postovima neko bi reko real zadnju sezonu odero ,sve osvojio :lol: a ono nisu bili najuspjesniji ni u sopstvenom gradu a pogotovo u spaniji i sire :lol:
i kad kaze nesto o plakanju , bas zadnja sezona reala je bila za plakat :lol:,
vise titula ove godine osvojio sakupljac zeljeza nazif mujic nego real madrid :lol: zato ne serundaj tu bezze
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2013, 00:48

Odigra se druga farsa i izgubis kup kralja u svojoj avliji na Santiago Bernabeu pred svojih kanti zeljin 90000 ljudi i pored gromoglasnih nabicemo, zgazicemo, unisticemo i ostalih ofulanih luzerskih fora. Bilo bi dobro da osvojite ali i sacuvate neku kantu. Ali opet bolje da izgubite kup nego da vam kanta ispadne opet pod autobus. Nije to za vas i bolje da se ne sramotite. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 03 jul 2013, 01:16

Provokacije na razini balavog lobotomca od 11, 12 godina mentalno zaosatlog u razvoju. Sto se nas bude manje osvrtalo na ovakve postove koji su u domenu klinicke psihijatrije to cemo vise vremena ustediti. Sve dok ne smisli neku originalnu provokaciju, makar ne trebamo biti pretjerano optimisticni glede toga. U svojih 5574 postova jos nije napisao nesto normalno, ne treba ni ocekivati da ce.
Rerna brate, daj popusti malo. Mislim sta ti ocekujes da ti covjek odgovori nakon ovoga? Neku diskusiju koja ce te potaknuti na razmisljanje i razvijati mozdane vijuge? kako ne shvatas da takvim postovima samo kopas rupu samome sebi? Ako ti mozdane blokade ne dozvoljavaju da pises "jacim jezikom", suti. Daj buraz, skuliraj se. Imas ceteres' i nesto godina.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 03 jul 2013, 01:20

Vi nemate pametnijeg posla nego da se svadjate i prepirete oko klubova za koje navijate, u fazonu moj je veci...
Aj pricajte o Realu u ovoj temi, o pojacanjima, strucnom stabu, narednoj sezoni...
Smislite nesto, kad vec imate toliko volje da se svadjate.
HALA MADRID!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 jul 2013, 01:42

Kondogbia / Illarramendi
Cavani / Suarez

BALE!

stručni štab je poznat :D

Naredna sezona, ništa preterano, uigravanje, polufinale LP. Copa del Rey možda osvojimo.

:lol:

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 jul 2013, 02:50

Ja mislim da ćemo mi igrati formaciju 11-9-6
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 jul 2013, 03:32

RealMoudrid je napisao/la:Ja mislim da ćemo mi igrati formaciju 11-9-6

Koja se lako transformise u 8-11-7 :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jul 2013, 10:41

zlatan dolazi, bale dolazi, ne treba nam vise za pocetak, sve ostalo je bonus :)

btw. kanti i rerni se polako prikljucuje ovaj barca87, sta ce on biti, frizider? felga?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 jul 2013, 10:56

barca_87 je napisao/la:
dobri ste bili zadnje sezone ,ne treba vam nista od pojacanja ,da ponovite ovu zadnju sezonu i sve ove "uspjehe i odlicja " i nema vam kraja :lol:

il ipak trebate se malo pojacati za levantea i tako tih ekipa jer u suprotnom realu ne gine sljedece sezone mnogo veci minus , -20 ili -25 u odnosu na barcu. :mrgreen:
a ako uspijete dovest balea priblizili ste se atleticu i eto kupa kralja ,mozda sljedece sezone budete imali vise srece na tom polju :mrgreen: , makar u madridu da budete gazde

po nekim postovima neko bi reko real zadnju sezonu odero ,sve osvojio :lol: a ono nisu bili najuspjesniji ni u sopstvenom gradu a pogotovo u spaniji i sire :lol:
i kad kaze nesto o plakanju , bas zadnja sezona reala je bila za plakat :lol:,
vise titula ove godine osvojio sakupljac zeljeza nazif mujic nego real madrid :lol: zato ne serundaj tu bezze
ii titula čoban sedmice goes to..
Nisam uopšte tebi pisao ali kad već pokušavaš ispast pametan de barem čitaj šta piše,
lijepo sam napisao da farsa nije problem jer je maštrafimo kad stignemo,to da nismo titule osvojili stoji ali ni jednim slovom o tome nisam pisao,glede opaske o skupljaču željeza :lol: kakav autogol...
Don Alfredo Di Stefano

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 jul 2013, 11:06

LenBias je napisao/la:btw. kanti i rerni se polako prikljucuje ovaj barca87, sta ce on biti, frizider? felga?

Bice made-in87
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2013, 12:31

E ybga taman vas covjek ostavi na miru a vi pocnete prozivat. :) Hocemol dalje ?
Kako god m87 zvali - mi slavimo titule a vi sanjajte proslo stoljece i krpenjace.
Ah da i zizu volej pocetkom ovog stoljeca.

E moje djete kad se samo sjetim kako je to nekad bilo. (prica djed svom unuku)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 jul 2013, 12:37, ukupno mijenjano 2 puta.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 jul 2013, 12:34

Slučaju,ovdje ionako služiš za ubijanje vremena stoga, bring it on sister.
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2013, 12:50

Kad nemate nista rezultatski konkretno za pricu ili salu (poput one gore moje slike vezano za penal) - pocnete tako uvredama. :) De ba opustite se. :) Nabacite koju saljivu sliku tamo na pdf Barce da se svi nasmijemo. Razumijem ja da vama nije do smijeha ali ko sto kazem ... opusteno . ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 jul 2013, 13:44

slika

8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 jul 2013, 13:45

slika
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.