Samo bahato i nikako drugacije...neno#4 je napisao/la:Uh, pa ti si bas optimistican.Bistrik je napisao/la:interesuje me slijedeče: koji moramo biti da idemo direktno na slijedeče EP, odnosno kako se igraju slijedeče kvalifikacije šta nam, ako več nemožemo ići direktno, onda treba za prvu jakosnu grupu?
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Pravda za Papeta!
da malo praformulišem pitanje koliko njih ide direktno na slijedeče EP? odsnosno znali neko kako če izgledati kvalifikacije za slijedeče ep koliko če grupa biti i tako to?Dufresne je napisao/la:Samo bahato i nikako drugacije...neno#4 je napisao/la:Uh, pa ti si bas optimistican.Bistrik je napisao/la:interesuje me slijedeče: koji moramo biti da idemo direktno na slijedeče EP, odnosno kako se igraju slijedeče kvalifikacije šta nam, ako več nemožemo ići direktno, onda treba za prvu jakosnu grupu?
kad je prva pripremna tekma?
Ako se ne varam, prvo idu na turnir u njemacku 20 i nekog aug.
Prije samog početka prvenstva, košarkaški Zmajevi će odigrati nekoliko jakih pripremnih utakmica u Sloveniji protiv domaćeg tima, Gruzije i Rusije. Nakon toga, reprezentacija se vraća u Sarajevo, odakle će otići na turnir u Njemačku, gdje će odmjeriti snage sa reprezentacijama Grčke, Makedonije i domaćina Njemačke.filip13 je napisao/la:kad je prva pripremna tekma?
A kojeg datuma znat ce se to
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Danas uzete karte za 3 tekme 
kako si uzeo, dje ?
Jucer se izvucem sa posla prije 16h da koju kartu hapim, ma kakvi .. Guzva, kao da su ih dzaba dijelili. U 16:07 karata nije bilo vise. Ista scena na drugoj lokaciji, a kako citam, svugdje tako bilo. Dok se karte podjele svima i svakome, ovih u prodaji nis ne ostane ..
dje basamson je napisao/la:Jucer se izvucem sa posla prije 16h da koju kartu hapim, ma kakvi .. Guzva, kao da su ih dzaba dijelili. U 16:07 karata nije bilo vise. Ista scena na drugoj lokaciji, a kako citam, svugdje tako bilo. Dok se karte podjele svima i svakome, ovih u prodaji nis ne ostane ..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Čekaj bolan, valjda se još može kupiti ovdje http://www.eventim.si/si/vstopnice/euro ... promo.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bravo BaDa! Nisam nit gledao na Eventim jer sam mislio karata uopste vise nema. Odradjeno.
Ljubljana, Ljubljana ...kokuz je napisao/la:dje basamson je napisao/la:Jucer se izvucem sa posla prije 16h da koju kartu hapim, ma kakvi .. Guzva, kao da su ih dzaba dijelili. U 16:07 karata nije bilo vise. Ista scena na drugoj lokaciji, a kako citam, svugdje tako bilo. Dok se karte podjele svima i svakome, ovih u prodaji nis ne ostane ..
Nema na čemu. De onda u znak zahvalnosti i meni naruči koju.samson je napisao/la:Bravo BaDa! Nisam nit gledao na Eventim jer sam mislio karata uopste vise nema. Odradjeno.
Nadam se da će potrajati ovo još koji dan da se skontam, gdje će me sudbina nanijeti u septembru i koju utakmicu ću moći da gledam.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
koju sad da cojk naruci, preskupe su mi ove od 35 eura, imaju ove od 15 i 25, neke ko klase imaju, ko ce ti ga znat jbg ?? nego da uzmemo ove od 15 i zauzmemo tribine, stane dje ko hoce, sumnjam da ce se napunit dvorana.
Mislim da ce samo tekma sa Latvijom biti nepopunjena. Ostalo, posebno utakmice sa komsijama, bice.armin dju je napisao/la:koju sad da cojk naruci, preskupe su mi ove od 35 eura, imaju ove od 15 i 25, neke ko klase imaju, ko ce ti ga znat jbg ?? nego da uzmemo ove od 15 i zauzmemo tribine, stane dje ko hoce, sumnjam da ce se napunit dvorana.
Zbog posla cu barem jednu tekmu propustiti. Ako bude trebala pomoc, svakako.BaDa12 je napisao/la:Nema na čemu. De onda u znak zahvalnosti i meni naruči koju.samson je napisao/la:Bravo BaDa! Nisam nit gledao na Eventim jer sam mislio karata uopste vise nema. Odradjeno.
Nadam se da će potrajati ovo još koji dan da se skontam, gdje će me sudbina nanijeti u septembru i koju utakmicu ću moći da gledam.
treba li bi se napunit, sve zavisi kako mislis posmatrati tekmu, ja sam uzeo od 25 i mislim davati podrsku momcima al ne mislim cijelu tekmu navijat, samson od koliko si ti uzeo ?armin dju je napisao/la:koju sad da cojk naruci, preskupe su mi ove od 35 eura, imaju ove od 15 i 25, neke ko klase imaju, ko ce ti ga znat jbg ?? nego da uzmemo ove od 15 i zauzmemo tribine, stane dje ko hoce, sumnjam da ce se napunit dvorana.
tek su pustane u prodaju, polako ...
Kolega, 4 karte, sve po 15 EUR, 8. red. Ne volim bas imati rulju iza ledja na ovakvim dogadajima. Nego, jedna stvar mi cudna. 5 utakmica, a samo 4 karte na osobu?
Pa odes na drugi petrol ili eventim i uzmes jos ako ti treba ...samson je napisao/la:Kolega, 4 karte, sve po 15 EUR, 8. red. Ne volim bas imati rulju iza ledja na ovakvim dogadajima. Nego, jedna stvar mi cudna. 5 utakmica, a samo 4 karte na osobu?
za svaku utakmicu po 4, ja sam recimo uzeo po 4 karte za svih 5 utakmica, znaci ukupno 20samson je napisao/la:Kolega, 4 karte, sve po 15 EUR, 8. red. Ne volim bas imati rulju iza ledja na ovakvim dogadajima. Nego, jedna stvar mi cudna. 5 utakmica, a samo 4 karte na osobu?
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 7 gostiju.