Ma ljudi došli da se provedu, nadali su se CZ da mogu drmat po splavovima al ****exbabilon je napisao/la:Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ljudi došli da se provedu, nadali su se CZ da mogu drmat po splavovima al ****exbabilon je napisao/la:Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.
Ne igrate vi Ligu Prvaka ne znate vi kakvo je to takmicenje. Niste titule vidjeli sto godina. Ufati se ovog amaterskog takmicenja i poklopi se.htcxone je napisao/la:mi bi bili nositelji i u LP u 2. pretkolu A VI NISTE (a necete nikad ni biti jer nikoga ne mozete pobjediti)exbabilon je napisao/la:Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......toliko o tvom poznavanju sistema takmičenja
O tome niko nije nista rekao. Pa cak nisam ni o tome sto ste nositelji u 1. pretkolu, samo sam prokomentarisao ozbiljnost ekipe protiv koje igrate. Nemojte se odmah palit, svjesni ste i vi da ozbiljniji ispiti dolaze tek u 3. pretkolu.FCS je napisao/la:A NEKI SU NOSITELJI I U DRUGOM
gdje bi ba bili nosioci, o cemu pričaš?htcxone je napisao/la:mi bi bili nositelji i u LP u 2. pretkolu A VI NISTE (a necete nikad ni biti jer nikoga ne mozete pobjediti)exbabilon je napisao/la:Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......toliko o tvom poznavanju sistema takmičenja
Ja bih prije rekao da ti imas razmisljanje kao osnovac koji treba tek da krene u srednju skolu. Sve vi to imate jer igrate i nabijate koeficijent na konobarima.htcxone je napisao/la:tvoj nivo komunikacije je na nivou amebe, tako da necu odgovarati na tvoje jadne maloljetne komentare
sistem UEFE je takav da koliko si uspješan u EVROPI toliki ti je koeficjent (plus drzavni)
sarajevu se iduce sezone odbija koef 0,366 a dodaje ovaj sto cemo sad igrati (min 3 pretkola) sto znaci da ce nam se koeficjent povecati (u slucaju dobrog rez zrinjskog jos vise), sto znaci da i iduce godine cemo biti nosioci... (od zeljeznicara ne ocekujem ni remi da ce izvuci)
i taj protivnik ni u san marinu ne moze bit prvigOlijat je napisao/la:Ja bih prije rekao da ti imas razmisljanje kao osnovac koji treba tek da krene u srednju skolu. Sve vi to imate jer igrate i nabijate koeficijent na konobarima.htcxone je napisao/la:tvoj nivo komunikacije je na nivou amebe, tako da necu odgovarati na tvoje jadne maloljetne komentare
sistem UEFE je takav da koliko si uspješan u EVROPI toliki ti je koeficjent (plus drzavni)
sarajevu se iduce sezone odbija koef 0,366 a dodaje ovaj sto cemo sad igrati (min 3 pretkola) sto znaci da ce nam se koeficjent povecati (u slucaju dobrog rez zrinjskog jos vise), sto znaci da i iduce godine cemo biti nosioci... (od zeljeznicara ne ocekujem ni remi da ce izvuci)
Odnosno ne igrate s prvacima drzava a to ti znaci posto ti ne znas najbolji u svojim drzavama. Nije li to razlika ? Biti prvi u svojoj ligi igrati protiv drugih prvaka ili biti 2-3 pa cak i kroz kup doci u to takmicenje.
Pa da ti jos objasnim nije isto igrati s Plzenom i sa protivnikom iz strasnog San Marina. Ako se ti ponosis s tim, cool si![]()
""Željezničar s koeficijentom 4.566 točno ispod granice i neće biti nositelj u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka."plavetniloo je napisao/la: gdje bi ba bili nosioci, o cemu pričaš?
Eto zamisli kakva je to ekipa onda. I onda kaze nabija koeficijent.adillovic je napisao/la:i taj protivnik ni u san marinu ne moze bit prvigOlijat je napisao/la:Ja bih prije rekao da ti imas razmisljanje kao osnovac koji treba tek da krene u srednju skolu. Sve vi to imate jer igrate i nabijate koeficijent na konobarima.htcxone je napisao/la:tvoj nivo komunikacije je na nivou amebe, tako da necu odgovarati na tvoje jadne maloljetne komentare
Odnosno ne igrate s prvacima drzava a to ti znaci posto ti ne znas najbolji u svojim drzavama. Nije li to razlika ? Biti prvi u svojoj ligi igrati protiv drugih prvaka ili biti 2-3 pa cak i kroz kup doci u to takmicenje.
Pa da ti jos objasnim nije isto igrati s Plzenom i sa protivnikom iz strasnog San Marina. Ako se ti ponosis s tim, cool si![]()
![]()
![]()
nije tacno... OBRAZ nikad nebi daliadillovic je napisao/la:ma pusti ba suplje sve bi dali za titulu al ne ideeeeeeeeeee![]()
do mene je, ja sam nesto pogresno protumaciohtcxone je napisao/la:""Željezničar s koeficijentom 4.566 točno ispod granice i neće biti nositelj u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka."plavetniloo je napisao/la: gdje bi ba bili nosioci, o cemu pričaš?
Posto sarajevo ima koeficjent preko 5 bio bi nosioc (dva kluba bi ili tri reskocio, nisam siguran)
eto KAKOi o CEMU PRICAM
Cekaj, skaces sa teme na temu. Ko prica o Kovacevicuhtcxone je napisao/la:A VIDI MALENIH STO SU DOLEPRŠALI NA NASU TEEMU, SJATILI SE ko lešinari![]()
sta je bilo, jel vam vokri zbog kovacevica iili zbog gojkaa?
ajd razligu trolate bezveze, imate svoju temu i tamo pametujte i dijelite utiske o ispadanju od viktorije
sve ti se svede na isto na kraju sto se tice zarade i bodova od uefe, jedino oni budu u plusu od ulaznica, a sto se uefe tice, 2 pretkolo LP i 3 pretkolo EL isto para i isto bodova se dobijeVolimRadnicki je napisao/la:Zar nije bolje u prva dva kola pobjedit ove amatere i zaraditi što više, pa u trećem pretkolu protiv jače ekipe pa šta bude, nego odmah igrati protiv jače i imati minimalne šanse za prolaz.
Kad se već od transfera ne može zaradit, ovo dobro dođe bar za neko kratko vrijeme..
Ocigledno nisi upucen u nagradjivanje sto se finansija tice. Nagrada koja sljeduje prvaka i nastup u 2. pretkolu je veca nego kad vi prodjete prva dva pretkola, a ispadnete u 3. Tu imaju karte i to, al troskovi puta su takodjer tu. Nemoj pokusat zavarat sebe da ti je draze igrat ovo takmicenje sa kojekakvim amaterima, nego da si prvak svoje zemlje i da igras sa prvacima drugih zemalja.VolimRadnicki je napisao/la:Zar nije bolje u prva dva kola pobjedit ove amatere i zaraditi što više, pa u trećem pretkolu protiv jače ekipe pa šta bude, nego odmah igrati protiv jače i imati minimalne šanse za prolaz.
Kad se već od transfera ne može zaradit, ovo dobro dođe bar za neko kratko vrijeme..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferrante071, Hajdeee i 56 gostiju.