LevatinaEdenHazard je napisao/la:Čuj Ajvara što se kurci, napunio 16 ljeta i sad se pita sta je s ovima od 15

#LetaviĆeSeVratitiJačiNegoIkadDamian je napisao/la:#StephaNemaViseLBJ MVP je napisao/la:#OvaTemaTrebaGreivisaIliStepha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LevatinaEdenHazard je napisao/la:Čuj Ajvara što se kurci, napunio 16 ljeta i sad se pita sta je s ovima od 15
#LetaviĆeSeVratitiJačiNegoIkadDamian je napisao/la:#StephaNemaViseLBJ MVP je napisao/la:#OvaTemaTrebaGreivisaIliStepha
pa znajupride_of_merseyside je napisao/la:Pa mislim da znaju već, i bez ovoga, kad znam ja, znaju i ostali.![]()
nemam pojma sta radim,niti sta pisem.pride_of_merseyside je napisao/la:Uozbilji se molim te
niko sretniji od mene da znam gdje je @uschtipakpride_of_merseyside je napisao/la:@iVar ne zezaj mi Senčija![]()
Mene evo, a za uschtipak ne znam, nit' je sa mnom nit' je bila, valjda bi Supermario trebao znati gdje je
Pozdrav
ja mu rado dam tvoju sliku, samo daj dopuštenje ovako ne smijemOtelo je napisao/la:@pride imam li dopustenje da dobijem tvoju sliku?
#IzgubioSamVoljuMozdaSeVratiPovratkomStephaLBJ MVP je napisao/la:#OvaTemaTrebaGreivisaIliStepha
miss S. lijepe ti oči na profilnoj i ovaj cover gdje piše "Walk on hope...."pride_of_merseyside je napisao/la:Kakva slika ljudi dragi?
Ne izmišljaj @iVar, otkud tebi moja slika
Već sam dovoljno poznata, nema potrebe za tim
slika da te vidimpride_of_merseyside je napisao/la:Kakva slika ljudi dragi?
Ne izmišljaj @iVar, otkud tebi moja slika
Već sam dovoljno poznata, nema potrebe za tim
pa morampride_of_merseyside je napisao/la:Ojjj, nemoj plakati samo![]()
Baš se vidi da nemaš pojma ni šta pišeš ni šta radiš![]()
Zar je bitno kako izgledam?Znaš da navijam za Liverpool i to je najvažnije
pride_of_merseyside je napisao/la:Ojjj, nemoj plakati samo![]()
Baš se vidi da nemaš pojma ni šta pišeš ni šta radiš![]()
Zar je bitno kako izgledam?Znaš da navijam za Liverpool i to je najvažnije
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 8 gostiju.