Vidi buducnost nasa...
A sto se tice Svrake i Benje ako se ne prodaju igrace euro tekme cisto radi cijene...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
terabajt je napisao/la:A kartoni.
Euforijaadillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
ima nas koji vjeruju u prolaz dalje.....fsdghdsfs je napisao/la:Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Ma lave moj vjereujem i ja al' cuj euforija .adillovic je napisao/la:ima nas koji vjeruju u prolaz dalje.....fsdghdsfs je napisao/la:Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
pa nisam ni ja najbolje skontao ni oni plavi i zuti sto su kvesic i zolotic na onoj slici mi nemaju isti grba mislim po velicini, valjda ce biti kakva konacna garnitura pa da mozda i predstave na press konferenciji to bi im dobro bilo, ja iskreno bi volio kakav drugi font slova i brojeva al ne pitam se jaterabajt je napisao/la:Cini mi se da svaka garnitura ima drugacije grbove i brojeve ???
Bujrum!Anonimac je napisao/la:Nema, to sam samo našao naslov na njihovoj stranici pa ako ima neko bili bi mu zahvalni ako bi nam postavio.Buu je napisao/la:Ima li skenirano ?Anonimac je napisao/la:ALMIR GREDIĆ, PREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR NAJAVLJUJE (Avazov sport)
ŽELIMO RADITI KAO AJAKS!
[youtube][/youtube]adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.