DA JE VISE OVAKVIH UTRKA

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Inzinjer ga je sje.ao! Morao ga je poslati na zamjenu, kao sto si Rosberga poslalipride_of_merseyside je napisao/la:Taman sam bila pomislila da će Kimi izvući maksimum iz ove utrke, ali na kraju sam ipak poprilično razočarana.
Glupi Lotus
Mislim da ovo odustajanje Vettela neće učiniti takmičenje neizvjesnijim. Ovakve stvari se svima dešavaju, a on će lahko nadoknaditi te bodove, s obzirom da ostali nemaju kontinuitet dobrih rezultata.
Jericho je napisao/la:Procurila je fotografija dobavljača Pirellijevih guma za F1
![]()
![]()
asunsao je napisao/la:Jericho je napisao/la:Procurila je fotografija dobavljača Pirellijevih guma za F1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paul Di Resta @pauldirestaf1 4m
Making sure we don't make that mistake again! #lastto7th #whatcouldhavebeen
olvejsNeutral je napisao/la:Hejters gona hejt.
miki_92 je napisao/la:![]()
U pravu je lik u potpunosti.miki_92 je napisao/la:![]()
Sta reciAccording to the Italian firm, the dramatic blowouts which tarnished the race at Silverstone were the consequence of a perfect storm of low tyre pressures, the circuit's sharp kerbs, 'extreme' camber angles, and 'tyres that were mounted the wrong way round: in other words, the right hand tyre being placed where the left hand one should be and vice versa, on the cars that suffered failures.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.