Najljepsi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Fali nam uspjeh repka na EP/SP ....Tweeds_10 je napisao/la:Bas to.
Hrvatski i Srpski igraci prodaju u velike klubove ko na traci, a nasi i kad smo reprezentativno na nekom vrhuncu, to isto ne mogu uraditi.
Bravo! za nas je bolje da bega ostane u slabijoj ekipi, ima priliku da jos vise napreduje, jer ce biti vise forsiran...a mlad je ima jos vremena za njega da predje u veci klub...teferič je napisao/la:Šta mu fali u Stokeu? Igra Premijer ligu, i to skoro svakog vikenda protiv tima jačeg od njegovog, tako da ima više prilike za zagrijat rukaviceSaurman je napisao/la:Polako ona priča o odlasku Bege se stišava nije valjda da će ostati u Stokeu.Ne do bog da u Barcu il tako negdje ode, samo bi se ulijenio
Ja ne vjerujem da ce Mignolet biti prvi golman u Liverpoolu. Reina ostaje i sledecu sezonu i ma kakav da je golman on ce ipak, bar na pocetku sezone, ostati "jedinica" Liverpoola. To Begovicu ne odgovara! On je takav, Pogotovo sada kada se dokaz'o svima, nema sanse da prihvati da bude zamjena bilo kome. Veoma je moguce da i on sam malo koci transfere.Goalgetter je napisao/la:Jeste njemu dobro u Stoke-u, igra Premier Ligu, odigra sve utakmice u sezoni ako je fit, i sve to, ali ipak, kad vidim da je Mignolet nakon jedne dobre sezone, kao sto ju je imao Begovic, ode u Liverpool, a on i dalje ostaje u Stoke-u, malo mi bude ''krivo'' .
Jer mislim da Beg nije nista losiji od Mignoleta, i da je zasluzio igrati u boljem klubu od Stoke-a, tj. da igra i Ligu Prvaka ili makar Euro Ligu (mada u Euro Ligi sumnjam da bi branio, jer tu se prilika daje 2. golmanu).
Volio bih da zaigra u Arsenalu, ali mislim da je vrlo malena vjerovatnoca, a o Chelseaju (Cech, te i Curtois na posudbi) te ManU (De Gea) , da ne pricam...
Tweeds_10 je napisao/la:Bas to.
Hrvatski i Srpski igraci prodaju u velike klubove ko na traci, a nasi i kad smo reprezentativno na nekom vrhuncu, to isto ne mogu uraditi.
A Stoke traži 20 mil.Goalgetter je napisao/la:Cijena Begovica na Transfermarktu porasla sa 5.000.000 € na 7.000.000 € .
Malo je toSaurman je napisao/la:A Stoke traži 20 mil.Goalgetter je napisao/la:Cijena Begovica na Transfermarktu porasla sa 5.000.000 € na 7.000.000 € .
MaliPrinc je napisao/la:Malo je toSaurman je napisao/la:A Stoke traži 20 mil.Goalgetter je napisao/la:Cijena Begovica na Transfermarktu porasla sa 5.000.000 € na 7.000.000 € .
To poslije SP kad ne budemo imali primljenog golaMinimalno 30 mil.
Alucard je napisao/la:Begović je od svih naših reprezentativaca imao najviše šanse i sve predispozicije da ode u veći klub no izgleda da od toga nažalost neće biti ništa...još jedna godina u sasvim prosječnoj ekipi EPL-e. Fascinantno je to da se naši igrači jako jako teško prodaju tj. prave transfere u veće klubove :/
Na transfermarktu kod naših igrača piše da su menadžeri neki likovi iz HercegovineAdinjo je napisao/la:Alucard je napisao/la:Begović je od svih naših reprezentativaca imao najviše šanse i sve predispozicije da ode u veći klub no izgleda da od toga nažalost neće biti ništa...još jedna godina u sasvim prosječnoj ekipi EPL-e. Fascinantno je to da se naši igrači jako jako teško prodaju tj. prave transfere u veće klubove :/
Slab lobi imamo to je jedna stvar, druga stvar možda jos gora su menadžeri naših igrača, ocajni su. Kad imaš managera mangupa, i da si prosječan igrač imaš vise šansi da zaigras u velikim klubovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.