FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od kad se je ubica predao Hrvatskoj policiji vise se i ne spominje a vec dva mjeseca od Vedranovog ubistva proslo ako nije za 2 nece nikada Hrvati ce ga pustiti na slobodu i on se vise nikada nece vratiti u Bosnu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Campara je jedan od najvecih talentata u Sarajevu, licno sam ga ratio u juniorima i sada to dolazuke u prvom timu. Ti nemas ni jedan argiment da tako pricas o njemu. Sigurno ce vrijeme pokazati kakav ce biti igrac.CISSE9 je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Jarane njega guraju opasno, vjeruj.Meni je samo krivo kada vidim da neki Čampara uspije, a hiljadu boljih igrača je bilo i u Sarajevu i u Želji i u Bubamari, to što se tiče grada Sarajeva.A Čampara je tipični intereseđija vjeruj, to je momak koji je trenirao u Sarajevu, pa Želji, pa opet Sarajeva, momak je nevjerovatna ljiga od čovjeka kojeg boli urac i za Sarajevo i Želju, znam ga dugo taj se piša i po Sarajevu i Želji, nikad nije bio ni na jednoj utakmici, samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.Ovo je tačno 100%, ali nisu svi kao on, braća Handžić, Kadić, Ćomor su skroz drugačiji od njega i oni istinski vole Sarajevo.Jes da sam ja navijač Želje i da ne mi trebao o vašim igračima pisati, al moram jer ko što će se on odnsiti prema Sarajevu, tako isto će se odnsositi i prema našem državnom dresu, ako dođe do njeg, a nadam se da neće, jer takvim ljigama nije mjesto u svetom dresu.sarajlija89 je napisao/la:ČAMPARA TITULU VIDI NA KOŠEVU
Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH je fudbaler Sarajeva, Jasmin Čampara.
Mnogi su bili skeptični kada mu je trener Mehmed Janjoš davao šansu, ali on ju je iskoristio na najbolji mogući način. Ovog napadača krasi brzina i dobra tehnika, a odbrambenim igračima stvara velike probleme. Kada je Sarajevo potpisalo ugovor sa Čamparom, bio je to odličan potez uprave sa Koševa.
Kako ste zadovoljni prvom sezonom kao profesinalni nogometaš?
"Prva sezona je protekla fenomenalno. Ustalio sam se u prvih 18, što je u ovoj ekipi stvarno teško. Razlika je ogromna u odnosu na omladinski pogon i mogu reći da mi se ostvario dječački san kada sam potpisao za Sarajevo. Postigao sam i prvi pogodak za prvi tim, kada smo igrali na Koševu i taj trenutak ne mogu opisati. Bio sam toliko sretan, da nisam znao gdje bih prije trčao".
Da li ste zadovoljni uslovima u Sarajevu?
"Uslovi su više nego korektni što se tiče obaveza kluba prema nama igračima, a najljepša stvar u čitavoj priči je odnos između igrača. Stvarno sam prezadovoljan u klubu i drago mi je da sam u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima".
Koliko Sarajevo može ove sezone?
"Realno, sigurno smo najbolja ekipa u državi i, po mom mišljenju, sve osim titule bi bilo iznenađenje. Pokazali smo da smo najjači, pogotvo u zadnjim utakmica kada smo pobijedili Želju i Borac. Na proljeće imamo i laganiji raspored, tako da je realno očekivati titulu na Koševu".
Da li se nadaš pozivu u mladu reprezentaciju?
"Naravno da priželjkujem poziv u mladu reprezentaciju. Imamo solidnu ekipu i u skorije vrijeme se nadam nastupima u mladoj selekciji. Vjerujem u sebe i mislim da mogu odgovoriti zahtjevima selektora", rekao je nadareni napadač Sarajeva za SportSport.ba.
Bice nesto od njeg...protiv rudara kad je uso odusevio me...kako je samo brz i jak...ma samo nasu djecu forsirat
A ako te zanima mogu ti reći da je budućnost Sarajeva bila Handžić(Žilina), Anes Haordić(Češka), ako si gledao zadnju tekmu mlade repke protiv velsa, to je onaj igrač što je pravio dar mar i što je dao dva gola, Damir Šovšić i njega su pustili iz Sarajeva sada igra u Zagrebu, i kako ja znam Vugrinec ga nagovara da zaigra za Hrvatsku, jer je momak velika nada, Toni Markić koji je sada u Borcu i bolji je od njega za klasu, Dalibor Panđa, to su igrači za koje se znalo da će biti igrači i da su najbolji, al problem je što ih uprava ne zadržava, jer valja babine sinove poput Čampare progurat u prvi tim.Da ne bude zabune ja ne napadam Sarajevo, jer se ovo isto dešava i u Želji, možda još gore, problem je što mi izgubimo hiljade i hiljade igrače zbog nesposobnosti naših "trenera" koji bi bili u najmanju ruku u rangu sa Salihovićem, Ibiševićem......
decko,ti si samo jedan od onih koji nisu uspjeli u fudbalu vjerovatno iz njegove generacije,pa si samo ljubomoran... reci samo jednu utakmicu kad je dobio sansu,a da nije odigrao korektno??
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mozda je covjek i upravu ja takodjer neosporavam njegov talenat ali me brine vjernost i ljubav prema Sarajevu sami znamo sta su nam Stanic,Bucan uradili a njima Turkovic(mislim poceo je kao dijete u Zelji) i Obuca
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Obuca je prve fudbalske korake napravio u mladjim generacijama Sarajeva. Dok je jos zivio na Palama poceo je sa treninzima u Sarajevu. Poslije je malo igrao u Vratniku i Zelji tako da njega ne racunas kao da je poceo u Zelji.FK Sarajevo je napisao/la:Mozda je covjek i upravu ja takodjer neosporavam njegov talenat ali me brine vjernost i ljubav prema Sarajevu sami znamo sta su nam Stanic,Bucan uradili a njima Turkovic(mislim poceo je kao dijete u Zelji) i Obuca
Sejo Bucan je, koliko se sjecam, samo jednu sezone igrao u Sarajevu tako da sumnjam da je imao neku ljubav prema istom, osim ako i prije toga nije navijao za isti. Kako sam ja cuo nije, ali mozda su me slagali ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Amer Dupovac nas junior presao u prvi tim, ovo je odlican potez jer ce mali biti strasan igrac
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I treba samo ulagati u nase igrace i dovesti 2 iskusna igraca za vezni red i odbranu i onda ako Bog da juris na titulualenpitar je napisao/la:Amer Dupovac nas junior presao u prvi tim, ovo je odlican potez jer ce mali biti strasan igrac
-
- Kontakt:
Bucan je od malih nogu navijac zelje,moj rodjak je odrastao sa njim,cak je dok je bio mladji bio aktivni clan neke vase podgrupe,cim je dosao kod nas ja sam rekao da nam netreba,jer nijednu tekmu nije odigrao srcem,a pogotovo protiv vas...Stole iz Bora je napisao/la:Obuca je prve fudbalske korake napravio u mladjim generacijama Sarajeva. Dok je jos zivio na Palama poceo je sa treninzima u Sarajevu. Poslije je malo igrao u Vratniku i Zelji tako da njega ne racunas kao da je poceo u Zelji.FK Sarajevo je napisao/la:Mozda je covjek i upravu ja takodjer neosporavam njegov talenat ali me brine vjernost i ljubav prema Sarajevu sami znamo sta su nam Stanic,Bucan uradili a njima Turkovic(mislim poceo je kao dijete u Zelji) i Obuca
Sejo Bucan je, koliko se sjecam, samo jednu sezone igrao u Sarajevu tako da sumnjam da je imao neku ljubav prema istom, osim ako i prije toga nije navijao za isti. Kako sam ja cuo nije, ali mozda su me slagali ..

Prikljuciti nase nade prvom timu,pozitivna je stvar,ali pojacanja sa iskusnim i provjerenim igracima se mora dogoditi.Samo sa po 2 igraca na svakoj poziciji podjednaka kvaliteta se moze ozbiljno racunati na proljece krenuti ka TITULI.FCS.FK Sarajevo je napisao/la:I treba samo ulagati u nase igrace i dovesti 2 iskusna igraca za vezni red i odbranu i onda ako Bog da juris na titulualenpitar je napisao/la:Amer Dupovac nas junior presao u prvi tim, ovo je odlican potez jer ce mali biti strasan igrac
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zasto je konj onda i dolazio ako mrzi Sarajevo a alibi mislim da na poziciji napadaca netrebamo vise pojacanja imamo Jahovica,Skoru,Avdica i Camparuultra@rajvosa je napisao/la:Bucan je od malih nogu navijac zelje,moj rodjak je odrastao sa njim,cak je dok je bio mladji bio aktivni clan neke vase podgrupe,cim je dosao kod nas ja sam rekao da nam netreba,jer nijednu tekmu nije odigrao srcem,a pogotovo protiv vas...Stole iz Bora je napisao/la:Obuca je prve fudbalske korake napravio u mladjim generacijama Sarajeva. Dok je jos zivio na Palama poceo je sa treninzima u Sarajevu. Poslije je malo igrao u Vratniku i Zelji tako da njega ne racunas kao da je poceo u Zelji.FK Sarajevo je napisao/la:Mozda je covjek i upravu ja takodjer neosporavam njegov talenat ali me brine vjernost i ljubav prema Sarajevu sami znamo sta su nam Stanic,Bucan uradili a njima Turkovic(mislim poceo je kao dijete u Zelji) i Obuca
-
- Kontakt:
A sta da ocekujemo od hrvatske,pa njima je bilo drago zbog ubistva naseg Vedrana,mislili su da je ubijen Musliman,a kad su vidjeli da je momak bio katolicke vjeroispovjesti,mogli smo cuti komentare sa njihove strane,sta je on radio medju balijamaalibi je napisao/la:Bojim se scenarija, nestanka GLAVNIH svjedoka ubistvo NASEG BRATA ostati ne kaznjeno.Ili da pravi krivci nece biti kaznjeni.NE SMIJEMO TO DOZVOLITI.Pocivaj u miru VEDRANE.FK Sarajevo je napisao/la:Ovo se nesmije nikad zaboraviti a nasim bi vlastima bolje bilo da rijesavaju Vedranovo ubistvo samo odugovlace a Hrvatske vlasti seru ko i uvijek nikad nece da izruce ubice i mafijase da se osude

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma to su prmitivci bas sto kazes njima je bilo drago kad su culi da je ubijen Hordas ali su kontali da je musliman a kad su saznali da je katolik bilo im je krivo da od toliko muslimana nastrada jedan katolik ali medju Hordasa se negleda vjeroispovjest niti nacionalnost Hordas moze biti i kinez,amerikanac,nigerijac,bosanac nebitno moze biti musliman,pravoslavac,katolik,hindus,budista al svi ti ljudi vole i podrzavaju Bosnu i Sarajevo vidjeli smo kakvu zastitu dobijaju gostujuci navijaci kad dolaze u Sarajevo 200 specijalaca ih brani a tamo u Sirokom 5 policajaca i jos oni dodatnu tucu Horde pomazu onim seljanima tamoultra@rajvosa je napisao/la:A sta da ocekujemo od hrvatske,pa njima je bilo drago zbog ubistva naseg Vedrana,mislili su da je ubijen Musliman,a kad su vidjeli da je momak bio katolicke vjeroispovjesti,mogli smo cuti komentare sa njihove strane,sta je on radio medju balijamaalibi je napisao/la:Bojim se scenarija, nestanka GLAVNIH svjedoka ubistvo NASEG BRATA ostati ne kaznjeno.Ili da pravi krivci nece biti kaznjeni.NE SMIJEMO TO DOZVOLITI.Pocivaj u miru VEDRANE.FK Sarajevo je napisao/la:Ovo se nesmije nikad zaboraviti a nasim bi vlastima bolje bilo da rijesavaju Vedranovo ubistvo samo odugovlace a Hrvatske vlasti seru ko i uvijek nikad nece da izruce ubice i mafijase da se osude,ma svi su oni gamad,kolko je proslo od ubistva naseg brata,a niko nije osudjen,moramo se svi boriti da ubica zavrsi u zenici,pa tamo nek mu sude
,a mi nikad nesmijemo zaboraviti i oprostiti stoci iz priselka listice,oni su nasi vjecni neprijatelji
VEDRANE POCIVAJ U MIRU,VJECNO CES BITI U NASIM SRCIMA
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
glasajte pitari i hordaši za škoru
ne smije ga džeko stići
ima 6% prednosti
http://sportsport.ba/izbor_fudbalera.php

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Zato se on po FB furapape je napisao/la:Edin Šaranović bi mogao uskoro obući Bordo dres.

Jos se sjecam kad je na Kosevu ono glavom opalio od stativu kad je fulio protiv Zelje onu sansu sa 3 metra

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mirza_Hordas je napisao/la:glasajte pitari i hordaši za škorune smije ga džeko stići
![]()
ima 6% prednosti
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Evo Alena na 40%, 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Evo Alena na 40%,
u zadnji par sati povećalo se za 2%

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ma nevjerjem da ce doci Saranovic u Sarajevo...nasa uprava ga nece..Cini mi se da se nudio Sarajevu na pocetku ove sezone al nasi ga nisu htjeli...Nazalost 

-
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:
ODANOST NASA NE POZNAJE GRANICE!!!!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Anex, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Dadox, ErosViverosViv, fks74, Fouzi1, HyperOS, HZbec, JavierBosnia, johntravolta123, MaroonBjelave, mnon46, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, riki46, roccosiffredi, Taree, ubipara, Vanja8, VolimBiH96, WeekendOffender, zagorski i 283 gosta.