Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zeljooooo

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la zeljooooo » 02 jul 2013, 14:07

ja sad ovog Izeta nebi uzeo jer kad je vidio da je izgubio mjesto u Švici, ada Švica neće na SP daj mi Bosne vrlo mudar.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2013, 14:35

Da nije imao mjesta u Švicarskoj repki ne bi toliko plakali za njim u novinama ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 jul 2013, 16:06

bagrcavi je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: pa jel Edin kriv što narod nema šta da jede ? Jel Edin ukrao nekome te pare koje troši po Maldivima ? Puno puta se složim sa tobom, ali ovo su baš gluposti.
Nisi me shvatio šta hoću reći. Nije kriv i treba da uživa to su njegove parei zaradio ih je teškim radom. Znam ja vrlo dobro šta znači biti prof sportista. Uopšte mu ne zavidim, ali brate mili popusti malo (bar sada) sa tim jet set folovima. Fol jmbg sa Maldiva. Sestra u državnoj firmi. Pa jarane moj otvori sestri firmu i zaposli još desetak ljudi. DOđi ovdje pa nosaj jmbg i tome slično. Treba nama neko ko će biti uzor djeci i treba da je po medijima ali u drugom smislu. A ne ovako svi hoće da budu kao on ali što se para tiče. Svi oni hodaju po svjetskim destinacijama ali ja samo vidim njega po medijima. Misliš ti da nije Beg recimo na nekoj extra destinaciji. Ako ćeš baš iskreno Mirza je pravi primjer djeci. Došao čovjek u svoju Jablanicu i ponosi se time. Tad je u medijima a nije kad ode na Bali i štanca slike. DOđe i Edin u Rajvosa ne kažem ali ne treba mu ovo glumatanje. Hasanu su se svi smijali kad je izašla slika sa lubenicom, ali to je prava stvar promoviše svoju napominjem svoju domovinu. MIsliš da ostali ne pomažu bolesnima i sl. Naravno da pomažu ali Edin to obajvi na sve strane. Znam da nije svaki put do njega, ali ima dosta stvari i koje jesu vjeruj mi. ne mora se složiti sa mnom ali pogledaj stvari i sa druge strane. Isto tako i za Izeta, blatite ga (možda ne ti ne znam nisam pratio ko je) a čovjek je možda svim srcem za BiH. Ponovit ću ti nema kuda nisam hodao i nema razloga da mu zavidim. Samo ti kažem kako ja gledam na patriotizam, a sjećam ga se vrlo dobro kad je govorio kako ga Česi zovu i da razmišlja. Naravno nije sad toliko bilo priče kao sa većinom ali je bilo. Za mene je Izet patriota i to je to a ovo su sve primjeri kako ja gledam na to.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 02 jul 2013, 16:55

zaboljisportuBiH je napisao/la: Nisi me shvatio šta hoću reći. Nije kriv i treba da uživa to su njegove parei zaradio ih je teškim radom. Znam ja vrlo dobro šta znači biti prof sportista. Uopšte mu ne zavidim, ali brate mili popusti malo (bar sada) sa tim jet set folovima. Fol jmbg sa Maldiva. Sestra u državnoj firmi. Pa jarane moj otvori sestri firmu i zaposli još desetak ljudi. DOđi ovdje pa nosaj jmbg i tome slično. Treba nama neko ko će biti uzor djeci i treba da je po medijima ali u drugom smislu. A ne ovako svi hoće da budu kao on ali što se para tiče. Svi oni hodaju po svjetskim destinacijama ali ja samo vidim njega po medijima. Misliš ti da nije Beg recimo na nekoj extra destinaciji. Ako ćeš baš iskreno Mirza je pravi primjer djeci. Došao čovjek u svoju Jablanicu i ponosi se time. Tad je u medijima a nije kad ode na Bali i štanca slike. DOđe i Edin u Rajvosa ne kažem ali ne treba mu ovo glumatanje. Hasanu su se svi smijali kad je izašla slika sa lubenicom, ali to je prava stvar promoviše svoju napominjem svoju domovinu. MIsliš da ostali ne pomažu bolesnima i sl. Naravno da pomažu ali Edin to obajvi na sve strane. Znam da nije svaki put do njega, ali ima dosta stvari i koje jesu vjeruj mi. ne mora se složiti sa mnom ali pogledaj stvari i sa druge strane. Isto tako i za Izeta, blatite ga (možda ne ti ne znam nisam pratio ko je) a čovjek je možda svim srcem za BiH. Ponovit ću ti nema kuda nisam hodao i nema razloga da mu zavidim. Samo ti kažem kako ja gledam na patriotizam, a sjećam ga se vrlo dobro kad je govorio kako ga Česi zovu i da razmišlja. Naravno nije sad toliko bilo priče kao sa većinom ali je bilo. Za mene je Izet patriota i to je to a ovo su sve primjeri kako ja gledam na to.

Ocigledna mrznja, zavist prema najvecem promotoru ove drzave.Toliko sranja u jednom postu odavno nisam procitao :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 jul 2013, 17:05

Imaš pravo na sovje kao i ja na svoje mišljenje. Da sam na njegovom mjestu ja bih radio skoro sve upravo suprotno od onoga što on radi. Meni je licemjerno opravdavati nečije postupke a u isto vrijem osuđivati npr Izeta. Patriotizam se ne mjeri samo po tome ko koliko puta igra za repku i da li ponese zastavu na proslavi. Papac je recimo za mene veći patriota pa se ne sjećam da ga iko spomene. Doduše daju mu ponekad neki prostor u novinama. Rijetko. Zavistan nemam razloga biti. NE znaš me pa ne možeš suditi. Isto kao ni ja o tebi. Imaš svoje mišljenje i cijenim ga. Eto samo mi molim te reci šta to nije tačno što sam napisao. Možda ti gledaš na patriotizam na drugi način ali imam i ja svoj i ne vidim u čemu je problem.
On radi kako on hoće ima pravo, ali to ne znači da je patriota veći od Izeta.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 02 jul 2013, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 02 jul 2013, 17:10

Prestanite Hejtati momka , nasa repka je u nasem interesu svaki novi zmaj je dobrodosao koji zeli doprinjeti uspjehu repke. Dobro dosao Izete !!! :D

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 02 jul 2013, 17:25

Vagas Edinu krvna zrnca.Odakle se slikao, gdje mu sestra radi, gdje je na odmoru? Koliko je popularan i bogat, zlatan je sta bi 99% ljudi na njegovom mjestu radili. Mozda si ti u ovaj 1% i mozda bi bio bolji ali posto nisi na njegovom mjestu glupo zvuce te kritike na njegov racun.
Sto se tice Izeta (patriote :D ) nemam nista protiv momka i drago mi je sto ce igrat za nas. Svaka cast ljudima u savezu. Eh sad, hoceli ce mi ikad biti drag kao neki drugi igraci to sumnjam ali radovacu se svakom dobrom potezu golu i svim sto ovaj momak ponudi za dobro nase drzave.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 jul 2013, 19:18

malta071 je napisao/la:Vagas Edinu krvna zrnca.Odakle se slikao, gdje mu sestra radi, gdje je na odmoru? Koliko je popularan i bogat, zlatan je sta bi 99% ljudi na njegovom mjestu radili. Mozda si ti u ovaj 1% i mozda bi bio bolji ali posto nisi na njegovom mjestu glupo zvuce te kritike na njegov racun.
Sto se tice Izeta (patriote :D ) nemam nista protiv momka i drago mi je sto ce igrat za nas. Svaka cast ljudima u savezu. Eh sad, hoceli ce mi ikad biti drag kao neki drugi igraci to sumnjam ali radovacu se svakom dobrom potezu golu i svim sto ovaj momak ponudi za dobro nase drzave.
Druže daj malo čitaj šta pišem. NIgdje ja ne brojim krvna zrnca. Nek se slika gdje hoće, ali davat podršku za jmbg sa Maldiva to je meni ko u ratu kad su se oni iz dijaspore busali da brane BiH. Briga me i gdje mu sestra radi ali ni to nije patriotski da od države uzima platu a imaš milione. Bakir (nisam ni blizu SDA) kad je postavio ženu za direktoricu onda je ovakav onakav, a mala je tu razlika jer ne možeš mi reći da Edin nije urgirao da mu zaposle sestru. Ja slučajno znam da jeste. I Bakir i Edin su mogli otvoriti neki privatluk ženi/sestri i zaposliti još par ljudi, ali sudimo im sa različitim zakonima. Isto i Izet malo srao, vagao, nije mogao zbog Švicaraca koji su mu sve dali odmah reći igram za BiH pogotovo što ovi naši nisu mrdnuli prstom prije toga i sad je on šupak prevrtljivac a DŽeko koji je tek došao u Češku razmišljao, bar malo jeste, šta mu je bolje guzici. Tako i dedo kaže od onog Alena malog. Voli on Bosnu ali bolje mu je u Hrvatskoj. Nisam ja u 1% nego je prije on u 1% jer isto to su mogli raditi i Vedo i Miske i Hasan i Barba i Bola i Balja i mnogi pa nisu. Samo on koliko me sjećanje služi. Ne ružim ja njega, ima on pravo raditi šta mu je volja, dosta je on dobrog uradio ali jbg kad osuđujemo onda brate sve što je slično osuđuj. I Hasan dvije tekme slabije odigrao i razapeše ga. Bilo bi i onih koji bi bili sto puta gori to si u pravu, ali nadovezao sam se na to da je DŽeko patriota a drugi nisu (nije ovako doslovno rečeno bilo) i to samo zbog jedne ili dvije greškice koje smo svi napravili. Nadam se da sam pojasnio šta sam htio reći. Zato ja uvijek pišem duge postove. Da ne bude najsnoća.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jul 2013, 19:25

Miske je igrao za Srbiju ;)Hasan je nakon zamjene skinuo drzavni dres i fino ga bacio na pod ;)
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 02 jul 2013, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jul 2013, 19:26

Hitzfeld je otvoreno u medijima rekao da je planirao da ga povede u Brazil, toliko o tome da nije imao mjesta

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2013, 19:33

lumani je napisao/la:Miske je igrao za Srbiju ;)Hasan je nakon zamjene skinuo drzavni dres i fino ga bacio na pod ;)
I kakve veze ove netacne informacije imaju sa Hajrovicem koji je odbio BiH?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jul 2013, 19:35

Cartman je napisao/la:
lumani je napisao/la:Miske je igrao za Srbiju ;)Hasan je nakon zamjene skinuo drzavni dres i fino ga bacio na pod ;)

Koja je netacnja informacija :?:

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 02 jul 2013, 19:35

Goalgetter je napisao/la:Hitzfeld je otvoreno u medijima rekao da je planirao da ga povede u Brazil, toliko o tome da nije imao mjesta
Eto ti odgovora..

Im SonntagsBlick kritisierte GC-Präsident André Dosé Hitzfeld. Er verstehe nicht, warum kein GC-Spieler im Nati-Auf­gebot gegen Zypern war. An Hitzfeld liegt es kaum. Er hat Hajrovic vor dem Zypern-Spiel persönlich kontaktiert, ihm erklärt, dass er ihn aus taktischen Gründen nicht aufbiete, weil er es mit Drmic und Gavranovic versuchen wolle. Hajrovic wäre dennoch fester Bestandteil von Hitzfelds Brasilien-Plan­ungen gewesen. Das hat Hajrovic offenbar nicht genügt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2013, 19:40

lumani je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Koja je netacnja informacija :?:
Miske nije igrao za Srbiju, a Hasan je dolazio i ginuo na terenu kada je bilo najteze. Niti je on "bacio dres na pod". Ciste gluposti.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jul 2013, 19:45

Miske je prosao sve mlade selekcije Srbije ;) A Hasan je bacio dres nako izmjene,ali mozda nisi bio dovoljno star :!: :?: P.s ovo nije pljuvanje po njima,nego samo odgovorio na post od forumasa.Ja igrace gledam samo od kad igraju za BIH,sta je bilo prije toga mene ne zanima :) jedino ne volim kada se moraju moliti.

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 02 jul 2013, 19:50

@lumani
ima li video koji to dokazuje, mislim na hasana..?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jul 2013, 20:00

qurle je napisao/la:@lumani

nemam pojma kolega,davno je to bilo ;) nije ga bacio sto mrzi drzavu,svi mi imamo svoje razloge.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2013, 20:18

pa sve i da je u afektu zbog necega (izmjene ili poraza ili neceg slicnog) bacio dres, koliko ga je puta natopio znojem? kako ljudi zaboravljaju vazne stvari a fokusiraju se na neke gluposti....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jul 2013, 20:21

lumani je napisao/la:Miske je prosao sve mlade selekcije Srbije ;) A Hasan je bacio dres nako izmjene,ali mozda nisi bio dovoljno star :!: :?: P.s ovo nije pljuvanje po njima,nego samo odgovorio na post od forumasa.Ja igrace gledam samo od kad igraju za BIH,sta je bilo prije toga mene ne zanima :) jedino ne volim kada se moraju moliti.
Miske je odigrao pola utakmice za mladu repku Jugoslavije. Nikada nije odbio BiH.

Hasan je legenda ove reprezentacije i spominjat njega u kontekstu ovog dvolicnjaka je nevjerovatna glupost.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 02 jul 2013, 20:32

lumani je napisao/la:
qurle je napisao/la:@lumani

nemam pojma kolega,davno je to bilo ;) nije ga bacio sto mrzi drzavu,svi mi imamo svoje razloge.
To je bilo prije 100 god :D utakmica se igrala u Tel Avivu poslije crvenog kartona hasan skida dres i baca ga naravno mi smo izgubili kako meni se cini sa 3-0 :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.