KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Jesam li ja jedini koji jos uvijek vjeruje da Darko dolazi? 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Od večeras CZVFMP zvanično ima "Najljepši" centarski tandem Evrope

Mens sana in corpore sano.
Auuu, koliko se ti bavis igracima KK Crvena Zvezda Telekom da je to bolesno. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šta je bolesno matere ti? To što se zaj.ebavam malo?Ili to što pored kluba za koji navijam želim da diskutujem i o drugim klubovima i igračima,jer ovo je,možeš misliti,sportski forum????DejaNMG je napisao/la:Auuu, koliko se ti bavis igracima KK Crvena Zvezda Telekom da je to bolesno.

- djoleprijedor
- Kontakt:
D grupa:Panatanaikos.Makabi,Laboral Kutxa,Lokomotiv Kuban,Crvena Zvezda,KVALIFIKANT.
Veoma nezgodnu grupu ste dobili,jer i iz kvalifikacija će doći jaka ekipa,99%.Možete proći,pa biti i 2. ili 3.,a isto tako možete uzeti fenjer u ovoj grupi,jer takva je grupa,nema totalnog autsajdera,a ni Pao i Makabi nisu sila kao što su bili.
Veoma nezgodnu grupu ste dobili,jer i iz kvalifikacija će doći jaka ekipa,99%.Možete proći,pa biti i 2. ili 3.,a isto tako možete uzeti fenjer u ovoj grupi,jer takva je grupa,nema totalnog autsajdera,a ni Pao i Makabi nisu sila kao što su bili.
Huh, izjednacena grupa, moja zelja tokom izvlacenja je bila grupa B zato sto je iz cetvrtog sesira tu bio Bamberg koji bi nam vise odgovorao od Kubana, a kasnije iz sestog sesira u grupu B je dosao Strasbourg a nama ko god dodje iz kvalifikacija je sigurno tezi protivnik od Francuza, no sta je tu je.
Misljenja sam da u Beogradu mogu pasti svi, u gostima ce biti bas tesko, svaka pobjeda ce biti zlatna, gdje god da uzmemo.
Vidjecemo jos kada se sastav kompletira sa minimalno 2-3 igraca po mom misljenju, kako ce to sve izgledati, ali ja sam optimistican i mislim da mozemo u Top16.
I FEEL DEVOTION!
Misljenja sam da u Beogradu mogu pasti svi, u gostima ce biti bas tesko, svaka pobjeda ce biti zlatna, gdje god da uzmemo.
Vidjecemo jos kada se sastav kompletira sa minimalno 2-3 igraca po mom misljenju, kako ce to sve izgledati, ali ja sam optimistican i mislim da mozemo u Top16.
I FEEL DEVOTION!
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
zayebana grupa ko što se, uostalom, i očekivalo. biće užasno teško doći do top 16 faze.
3 ili 4 pobjede realno.
3 ili 4 pobjede realno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nikoga necete dobiti sa radonjićem.... prejaka grupa, šteta...DejaNMG je napisao/la:Huh, izjednacena grupa, moja zelja tokom izvlacenja je bila grupa B zato sto je iz cetvrtog sesira tu bio Bamberg koji bi nam vise odgovorao od Kubana, a kasnije iz sestog sesira u grupu B je dosao Strasbourg a nama ko god dodje iz kvalifikacija je sigurno tezi protivnik od Francuza, no sta je tu je.
I FEEL DEVOTION!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam, ja vjerujem u imenjaka da moze napraviti odlican posao, i da mu treba dati podrsku.
Meni se ne svidja dovodjenje Bobana jer mislim da je nemoguce izgurati sezonu sa njim i Raskom, posebno ako se zna situacija sa Bobijevim koljenima, da kada je on na parketu se mora igrati zona, mislim da to ne pije vode u EL, mozda u pasteta ligi protiv Konstantina.
Ja se i dalje nadam da ce stici jos jedno pojacanje na poziciji centra, ili eventualno igrac koji igra na 4-5 inace smo naj*bali.
Jaka i Schilb su top pojacanja ali Boban.
Meni se ne svidja dovodjenje Bobana jer mislim da je nemoguce izgurati sezonu sa njim i Raskom, posebno ako se zna situacija sa Bobijevim koljenima, da kada je on na parketu se mora igrati zona, mislim da to ne pije vode u EL, mozda u pasteta ligi protiv Konstantina.
Ja se i dalje nadam da ce stici jos jedno pojacanje na poziciji centra, ili eventualno igrac koji igra na 4-5 inace smo naj*bali.

Jaka i Schilb su top pojacanja ali Boban.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Boban ce van biti korisniji od slovenca a i ovog Amera(ako je Amer).... sjeti se Vranesu u Partizanu u Evroligi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bobi je dobar igrač i može biti vrlo koristan,samo je pitanje trenera ekipe ,da li će ga znati iskoristiti na pravi način....E vala kad trošite tolike pare na igrače,mogli ste i boljeg trenera obezbjediti za EL,nije Radonjić taj nivo.
Daj Boze da nam on bude koristan ali njegova koljena su jos dodatno opterecenje, tako da sam pesimistican skroz.
Schilb je fantastican scorer, odlican dodavac, skakac, odlicno pojacanje kao i Jaka ali je Cova sve zas*ao sa Bobanom.
Sada ako hoce da budemo medju favoritima u ABA ligi i da u EL imamo kakav takav rezultat mora dovesti atletsku cetvorku (suprotnu Savovicu), ne da siba trice i da bjezi iz reketa, nesto kao Roberts, Gist ili Lasme treba ovoj ekipi.
I kad bi bio stranac on bi bio peti u timu i onda bi trebao domaci plej, a da tu poziciju popuni odlican bi bio Stefan Markovic da djeli minute sa Nelsonom.
Nelson/Stefan
Jaka/Igor/Lazic
Schilb/Simonovic
Savovic/Mitrovic/Amer
Rasko/Bobi
Ovako nesto otprilike.
Schilb je fantastican scorer, odlican dodavac, skakac, odlicno pojacanje kao i Jaka ali je Cova sve zas*ao sa Bobanom.
Sada ako hoce da budemo medju favoritima u ABA ligi i da u EL imamo kakav takav rezultat mora dovesti atletsku cetvorku (suprotnu Savovicu), ne da siba trice i da bjezi iz reketa, nesto kao Roberts, Gist ili Lasme treba ovoj ekipi.
I kad bi bio stranac on bi bio peti u timu i onda bi trebao domaci plej, a da tu poziciju popuni odlican bi bio Stefan Markovic da djeli minute sa Nelsonom.

Nelson/Stefan
Jaka/Igor/Lazic
Schilb/Simonovic
Savovic/Mitrovic/Amer
Rasko/Bobi
Ovako nesto otprilike.

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
za markovica je zainteresovana cajaDejaNMG je napisao/la:Daj Boze da nam on bude koristan ali njegova koljena su jos dodatno opterecenje, tako da sam pesimistican skroz.
Nelson/Stefan
Jaka/Igor/Lazic
Schilb/Simonovic
Savovic/Mitrovic/Amer
Rasko/Bobi
Ovako nesto otprilike.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Boban Marjanovic je najvece pojacanje Zvezde..Takodjer je i Blažić veoma dobar dok mi je ovaj Schilb ne znam o kakvom se igraču radi.
Ako tako mislis, onda malo znas o kosarci.merdanovic je napisao/la:Boban Marjanovic je najvece pojacanje Zvezde..Takodjer je i Blažić veoma dobar dok mi je ovaj Schilb ne znam o kakvom se igraču radi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Neka ti i @lumani znate to je glavnoneno#4 je napisao/la:Ako tako mislis, onda malo znas o kosarci.merdanovic je napisao/la:Boban Marjanovic je najvece pojacanje Zvezde..Takodjer je i Blažić veoma dobar dok mi je ovaj Schilb ne znam o kakvom se igraču radi.

Pa sigurno vise od tebe. Ako ti kazes da je Bobi najvece pojacanje Zvezde pored zivog Blakea Schilba, sta dalje reci?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Vrijeme ce da pokaze,kao i onda kad sam rekao prosle sezone da ce Igokea imati max.6 poraza a Zvezda i Partizan min.8..ti i slicni ste se smijali a na kraju se ispostavilo da sam upravu.neno#4 je napisao/la:Pa sigurno vise od tebe. Ako ti kazes da je Bobi najvece pojacanje Zvezde pored zivog Blakea Schilba, sta dalje reci?
Znas li uopste ko je Blake Schilb bez googlanja?merdanovic je napisao/la:Vrijeme ce da pokaze,kao i onda kad sam rekao prosle sezone da ce Igokea imati max.6 poraza a Zvezda i Partizan min.8..ti i slicni ste se smijali a na kraju se ispostavilo da sam upravu.neno#4 je napisao/la:Pa sigurno vise od tebe. Ako ti kazes da je Bobi najvece pojacanje Zvezde pored zivog Blakea Schilba, sta dalje reci?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Gledao sam 2-3 utakmice Chalona i nisam ga zapamtio.Pretpostavljam da nece ni on pomoci da se mogu nositi sa Partizanom ali dobro.Jedina prevaga može biti Marjanovic.Opet kažem vrijeme ce pokazati.neno#4 je napisao/la:Znas li uopste ko je Blake Schilb bez googlanja?merdanovic je napisao/la:Vrijeme ce da pokaze,kao i onda kad sam rekao prosle sezone da ce Igokea imati max.6 poraza a Zvezda i Partizan min.8..ti i slicni ste se smijali a na kraju se ispostavilo da sam upravu.neno#4 je napisao/la:Pa sigurno vise od tebe. Ako ti kazes da je Bobi najvece pojacanje Zvezde pored zivog Blakea Schilba, sta dalje reci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.