Nemoj zayebavatMoR je napisao/la:Kontam da su te tabele predviđanja čista izmišljotina, a vi se ložite ko baba na penziju.

Evo mi vec planiramo I gdje cemo titulu proslavit.
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nemoj zayebavatMoR je napisao/la:Kontam da su te tabele predviđanja čista izmišljotina, a vi se ložite ko baba na penziju.
Najvjerovatnije je da ce ici bus kroz grad dok ce u Bosni biti okupljanje na zadnjoj tekmi pa da se proslavi i ovdje.neurofunk je napisao/la:Nemoj zayebavatMoR je napisao/la:Kontam da su te tabele predviđanja čista izmišljotina, a vi se ložite ko baba na penziju.
Evo mi vec planiramo I gdje cemo titulu proslavit.
Pa ništa čudno, čakštaviše standardno kod skauzera, ipak je predezona u punom jekuneurofunk je napisao/la:Evo mi vec planiramo I gdje cemo titulu proslavit.MoR je napisao/la:Kontam da su te tabele predviđanja čista izmišljotina, a vi se ložite ko baba na penziju.
De ti malo prosetaj, nas ostavi da se pripremamo za slavlje.MoR je napisao/la:Pa ništa čudno, čakštaviše standardno kod skauzera, ipak je predezona u punom jekuneurofunk je napisao/la:Evo mi vec planiramo I gdje cemo titulu proslavit.MoR je napisao/la:Kontam da su te tabele predviđanja čista izmišljotina, a vi se ložite ko baba na penziju.
naporan siMoR je napisao/la:Važi,
samo još da čestitam na tituli naredne sezone
Ma neee, pogađa me što će Liverpool biti prvakParadajz je napisao/la:Pogadja ga to sto Utd nece igrati LS sledece sezone...
Pa nisu navijači Liverpoola pravili ove tabele, dovoljno je samo da ih neko okači i da trollovi poput @SMoRa i ostali nadrkani @Scumovci preplave temu "Liverpool FC".trxel je napisao/la:Kakve su ovo tabele..Vidio sam mnoge optimiste, ali na ovoj temi je vrh. Naravno da ce pool napraviti veliki skok ili ti ga po´skok...
BeyKopites je napisao/la:Pa nisu navijači Liverpoola pravili ove tabele, dovoljno je samo da ih neko okači i da trollovi poput @SMoRa i ostali nadrkani @Scumovci preplave temu "Liverpool FC".trxel je napisao/la:Kakve su ovo tabele..Vidio sam mnoge optimiste, ali na ovoj temi je vrh. Naravno da ce pool napraviti veliki skok ili ti ga po´skok...
...a pošto ništa konstruktivno nisu napisali, bilo bi lijepo da se u skokovima vrate na "svoju" temu
Vidiš da većina spominje to u šaljivom tonu, šta se ložiš...ne mogu vjerovat' kako si napaćen.MoR je napisao/la:Važi,
samo još da čestitam na tituli naredne sezone
Poruka za @Monologa :MoR je napisao/la:Pa da, ja sam ozbiljan kad čestitam titulu naredne sezone, a svi ostali su šaljivi.
Koji ste vi likovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.