NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jun 2013, 22:01

Rezultat je ponajvise odraz naseg nesnalazenja pred golom, odnosno previse glupo upropastenih dobrih pozicija pred golom gdje je ona zadnja lopta uvijek ili prebrza ili previsoka, inace bi rezultat bio i visi u korist Širokog da je to neka natjecateljska utakmica i poodmakla faza prvenstva.
Vitez nista posebno, ponovno vise do naseg nesnalazenja i nepreuzimanja igraca u defanzivi, tako su i gol zabili, a osim toga imali jedan sut koliko se sjecam i to je to.

Fino druzenje u TG, dobra ekipa, momaka sa strane iz Livna i Tomislavgrada, solidna utakmica. Prijateljski mec k'o prijateljski mec.
...Život za Široki...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 02 jul 2013, 13:23

Mazalović nije dobio slobodne papire. Znači , mazalo je otpisan što se tiče Širokog. Dolazi nam neko u vezu iz Hajduka, ko, šta nemam pojma. Mazalo otpisan to je bitno.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 02 jul 2013, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 02 jul 2013, 13:25

Nama ne treba vezni igrač, nama samo treba još jedan kvalitetan napadač da budemo 20 razlike ispred sviju.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 02 jul 2013, 13:49

Zoran Plazonić mislim da se tako zove. On je osvanuo jutros na treningu Širokog.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 02 jul 2013, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 02 jul 2013, 13:50

ljutinar je napisao/la:Nama ne treba vezni igrač, nama samo treba još jedan kvalitetan napadač da budemo 20 razlike ispred sviju.
dobro ste optimisticni :D
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 02 jul 2013, 13:53

Damian je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:Nama ne treba vezni igrač, nama samo treba još jedan kvalitetan napadač da budemo 20 razlike ispred sviju.
dobro ste optimisticni :D
Mah, treba biti realan. Ne treba pretjerivati, 15 je dovoljno, kasnije kaliti juniore.

Lištica

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 jul 2013, 13:56

Zoran PlazoNić
24 godine bio malo u Dragovoljcu malo u Hajduka
Mazalović ozlijeđen plus problemi s papirima ,tako da je ovo jedino moguće rješenje
E stvarno brate imamo 2 napadača ja nezz šta oni glume ,pa nek Pinju dovedu samo nek ima još jedno rješenje

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 02 jul 2013, 14:02

felix123 je napisao/la:Zoran PlazoNić
24 godine bio malo u Dragovoljcu malo u Hajduka
Mazalović ozlijeđen plus problemi s papirima ,tako da je ovo jedino moguće rješenje
E stvarno brate imamo 2 napadača ja nezz šta oni glume ,pa nek Pinju dovedu samo nek ima još jedno rješenje
Kažu mi da je Tomislav Bušić slobodan i da bi rado igrao za Široki. Usput, 4 napadača, Kordić, Marić, Barišić i Buhač.

Lištica

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 02 jul 2013, 14:52

Mi da smo lani imali još jednog da valja napadača uzeli bi duplu krunu, moguće i preklani a i igrali u Europi bar po jedno kolo, sve nam je to uskratio naš napadač Roskam kojem je trebalo 50 prigoda da da 1 gol. Znači treba nam napadač koji zna zabijati i igrati sa Krešom. Ne kažem da takvi neće biti Barišić, Marić ali dok igramo sa 1 špicom nema ni od toga nista a na žalost to nam je više manje taktika.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 02 jul 2013, 14:56

Vi ste stvarno prejaki predominantni i ja se čudim kako niste uzeli sve što se da uzeti i pobjegli bar 15 bodova pratiocima stvarno ne kontam.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 02 jul 2013, 15:20

zeljooooo je napisao/la:Vi ste stvarno prejaki predominantni i ja se čudim kako niste uzeli sve što se da uzeti i pobjegli bar 15 bodova pratiocima stvarno ne kontam.
splet okolnosti ;) ne zamaraj se, uzivaj ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 02 jul 2013, 16:43

Ali stvarno ne trebamo letit nigdje, kakvih 15 bodova viška, da je osvojit titulu pa makar golom u sudačkoj nadoknadi utakmice u zadnjem kolu. Ja i ne vidim baš da nam je vezni red tako jak. Wagner je jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao u ovoj ligi, ali i on, kao i Šilić, je star, pa čovjeku je 35 godina, dobra nam je ekipa, ali ja stvarno ne vidim po čemu bi mogla, kako kažu često puta manijaci za Želju, prekucati ovu ligu :?:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2013, 16:45

Galion je napisao/la:Ali stvarno ne trebamo letit nigdje, kakvih 15 bodova viška, da je osvojit titulu pa makar golom u sudačkoj nadoknadi utakmice u zadnjem kolu. Ja i ne vidim baš da nam je vezni red tako jak. Wagner je jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao u ovoj ligi, ali i on, kao i Šilić, je star, pa čovjeku je 35 godina, dobra nam je ekipa, ali ja stvarno ne vidim po čemu bi mogla, kako kažu često puta manijaci za Želju, prekucati ovu ligu :?:
Kako bi ti nazvao situaciju kada neko u istoriji prvi put uzme duplu krunu i po prvi put u istoriji odbrani titulu.
Ja to zovem prekucavanje lige.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 02 jul 2013, 17:05

pile87 je napisao/la:
Galion je napisao/la:Ali stvarno ne trebamo letit nigdje, kakvih 15 bodova viška, da je osvojit titulu pa makar golom u sudačkoj nadoknadi utakmice u zadnjem kolu. Ja i ne vidim baš da nam je vezni red tako jak. Wagner je jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao u ovoj ligi, ali i on, kao i Šilić, je star, pa čovjeku je 35 godina, dobra nam je ekipa, ali ja stvarno ne vidim po čemu bi mogla, kako kažu često puta manijaci za Želju, prekucati ovu ligu :?:
Kako bi ti nazvao situaciju kada neko u istoriji prvi put uzme duplu krunu i po prvi put u istoriji odbrani titulu.
PrekuRcavanje?

Sent from my PMP5580C using Tapatalk HD

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2013, 17:08

krmak je napisao/la: PrekuRcavanje?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk HD
A moze i tako!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 02 jul 2013, 18:09

pile87 je napisao/la:
Nazvao bih to uspjehom.
Što se prekucavanja tiče pogledaj Dinamo, Pyunik, Sheriff, BATE Borisov, Lyon, Partizan i hrpu drugih klubova koji svake godine osvoje prvenstvo u nekom periodu, neki sad, neki prije poput Lyona.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2013, 18:21

Galion je napisao/la: Nazvao bih to uspjehom.
Što se prekucavanja tiče pogledaj Dinamo, Pyunik, Sheriff, BATE Borisov, Lyon, Partizan i hrpu drugih klubova koji svake godine osvoje prvenstvo u nekom periodu, neki sad, neki prije poput Lyona.
Bez imalo namjere da osporim bilo koga svi nabrojani rade ono sto Zeljo radi u nasoj ligi samo duzi vremenski period.
Niko ne kaze da Zeljo nece uzeti titulu i narednih 5 godina. Mislim da vrijeme radi za nas i da nikada ali bas nikada nismo imali perspektivniju ekipu ako racunamo ovo od kada uzimamo ove pehare.
Od klubova za koje mislim da imaju perspektivu je i siroki prije svega jer je finsnsiski najstabilni klub. Da nesirim kod nas je po prvi put neko uzeo duplu i odbranio titulu.A do toga trenutka se to smatralo nemogucim i postojale su hiljade teorija zavjere zbog cega to nemoze.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 02 jul 2013, 18:28

Ako Željo to uspije, tj. nekoliko sezona osvajati prvenstvo u BiH, onda je stvarno prekucao ligu, ali još je prerano govoriti o tome. Obrana titule i dupla kruna je uspjeh, ali niste s tim još postali neka viša sila da se s vama ne može igrati, kao što je bio ili je slučaj sa onim klubovima koje sam nabrojao.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2013, 18:31

Galion je napisao/la:Ako Željo to uspije, tj. nekoliko sezona osvajati prvenstvo u BiH, onda je stvarno prekucao ligu, ali još je prerano govoriti o tome. Obrana titule i dupla kruna je uspjeh, ali niste s tim još postali neka viša sila da se s vama ne može igrati, kao što je bio ili je slučaj sa onim klubovima koje sam nabrojao.
Od ozbiljnih konkurenata Siroki, pa mislim da ce pitari uspjeti pratiti korak mozda do polovine prve polusezone ostali su nazadovali kako igracki tako i u svim drugim segmentima osim opet mozda veleza i zrinjskog ali u svakom slucaju nedovoljno su napredovali da bi ganjali titulu. Prilicno sam siguran da je opet titula nasa.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2013, 22:34

NK Široki Brijeg predstavlja - Virtualna šetnja stadionom Pecara

NK Široki Brijeg ove sezone se želi predstaviti u Europi kao moderan klub i zato je u suradnji sa tvrtkama Cicero i Nula Jedan izradio 3D virtualnu šetnju stadionom Pecara.

Virtualnom šetnjom možete zaviriti u svlačionice i uredske prostoriju kluba sa Pecare, ali i pogledati stadion sa tribina i sa travnjaka. Kako su nam rekli iz kluba ovo nije zadnja verzija virtualne šetnje. Naknadno će se dodati i jos fotografija u sa 360 stupnjeva i prikazom navijača. Također se planira virtualno pokrivanje i jačih utakmica kako bi se djelić atmosfere sa Pecare prenio i u virtualni svijet te predstavio ljudima diljem svijeta.

Prošetajte se Pecarom prateći ovaj link - Virtualna šetnja NK Široki Brijeg
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... nom-pecara" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo boldano me zanima na što se misli :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.