I Halilagić je negdje u Švicarskoj ja mislim.manijak101 je napisao/la:ovako nesto volim vidjeti , da nase dijete ode negdje .
Ovi nasi Kuduzovici se dobro iscupaju. Prvo Elko a sad i Fare.
FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
1921
1989
1989
Kuduz je pravo dobar igrač i sviđa mi se njegov stil igre i uz Mujagića dva najbolja igrača iz omladinske škole Radničkog. Što se tiče Halilagića tip "babin sin igrač". Po meni nije zaslužio da igra u Radničkog i na kraju utakmice s Vitezom dok Radnički na škrge diše on pravi prekrašj za crveni karton.VolimRadnicki je napisao/la:I Halilagić je negdje u Švicarskoj ja mislim.manijak101 je napisao/la:ovako nesto volim vidjeti , da nase dijete ode negdje .
Momak se previše uzdigao

babin sin?Arness je napisao/la:Kuduz je pravo dobar igrač i sviđa mi se njegov stil igre i uz Mujagića dva najbolja igrača iz omladinske škole Radničkog. Što se tiče Halilagića tip "babin sin igrač". Po meni nije zaslužio da igra u Radničkog i na kraju utakmice s Vitezom dok Radnički na škrge diše on pravi prekrašj za crveni karton.VolimRadnicki je napisao/la:I Halilagić je negdje u Švicarskoj ja mislim.manijak101 je napisao/la:ovako nesto volim vidjeti , da nase dijete ode negdje .
Momak se previše uzdigao

I iskusniji igrači od njeg su pravili i veće greške na toj utakmici. Znači niko od njih ne zaslužuje da igra u Radničkom?

Nego sodjani imali koga novog na Josiku?
Prozivka je 17h, sačekajmo još ta dva i po sata i onda provjereno ćemo znati.sodaacm je napisao/la:Nego sodjani imali koga novog na Josiku?
Ako se pola onog što ja mislim da hoće realizuje danas, bez problema ćemo biti i ove sezone kao i prethodne, ako ne i stepenicu više.
Nego sodjani imali koga novog na Josiku?
Prozivka je 17h, sačekajmo još ta dva i po sata i onda provjereno ćemo znati.
Ako se pola onog što ja mislim da hoće realizuje danas, bez problema ćemo biti i ove sezone kao i prethodne, ako ne i stepenicu više.
Ok , nisam znao da je danas prozivka, hvala na infos i foto aparat ti se pozlatio ako to bude istina
Prozivka je 17h, sačekajmo još ta dva i po sata i onda provjereno ćemo znati.
Ok , nisam znao da je danas prozivka, hvala na infos i foto aparat ti se pozlatio ako to bude istina

U 18 je prozivka 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Unaprijed se izvinjajem svima koji su već na Jošiku jer ih je obanula moja dezinformacija. Oprostite! 

[/quote]
babin sin?
I iskusniji igrači od njeg su pravili i veće greške na toj utakmici. Znači niko od njih ne zaslužuje da igra u Radničkom?
[/quote]
Koji iskusniji igrači ? Redža uopšte nije iskusan, i sličan tip igraača Halilagiću, msm da ni on ne zaslužuje da igra
babin sin?

Koji iskusniji igrači ? Redža uopšte nije iskusan, i sličan tip igraača Halilagiću, msm da ni on ne zaslužuje da igra

-
- Kontakt:
Kako cujem mrka kapa. Sve su prilike da su moja predvidjanja bila tacna. Raskol u upravi nas vodi u drugu ligu sjever
O čemu pričaš? Ali molim te, kaži tačno?lukavac_21 je napisao/la:Raskol u upravi nas vodi u drugu ligu sjever
Ubrzo detaljnije o prozivci, pripremama i igračima koji se trebaju naknadno da priključe timu. Video izjave novog šefa i predsjednika Lovića.
Vidio sam Mirhada da odlazi sa stadiona, jel se to došao pozdraviti sa momcima?
Malo sjedio na zapadu dva-tri minuta i otišao... vjerovatno vraćao s treninga pa svratio.studeni je napisao/la:Vidio sam Mirhada da odlazi sa stadiona, jel se to došao pozdraviti sa momcima?
-
- Kontakt:
Jel bas hoces da pricam sta se zna? To bi vi ˝novinari˝ trebali da pisete, il je politika ˝da se ne talasa˝ o onome sto svi znamo. Pa citav grad bruji o tome. Ali mi smo neprijatelji Radnickog pa vi ˝prijatelji˝ pisite kako je sve bajno sjajno, jer ako mi pocnemo nece biti dobro. A @zoom ce nas prozvati dusmanima BTW ne odgovara ti kolega na moj prijasnji post. Maca pojela jezik ili......???Casp3r je napisao/la:O čemu pričaš? Ali molim te, kaži tačno?lukavac_21 je napisao/la:Raskol u upravi nas vodi u drugu ligu sjever
Ubrzo detaljnije o prozivci, pripremama i igračima koji se trebaju naknadno da priključe timu. Video izjave novog šefa i predsjednika Lovića.
Majstore, imao sam smrtni slucaj u porodici pa mi se bas ne razglaba sa strucnjacima ciji je izvor informacija mahala.
Ne uzimaj si za pravo da trazis da s tobom diskutujem i polemisem. To je moj izbor i moja stvar, a s mahalasima obicno ne ulazim u diskusije.
Sretno, prijatno.
Ne uzimaj si za pravo da trazis da s tobom diskutujem i polemisem. To je moj izbor i moja stvar, a s mahalasima obicno ne ulazim u diskusije.
Sretno, prijatno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Prije svega moje saucesce zaista nisam bio upoznat.Zoom088 je napisao/la:Majstore, imao sam smrtni slucaj u porodici pa mi se bas ne razglaba sa strucnjacima ciji je izvor informacija mahala.
Sretno, prijatno.
E sad, neces da raspravljas a bio si spreman da mene nazoves neprijateljem kluba. Vjeruj i ti i svi ostali koji citaju ovo da bi ja bio najsretniji da nisam u pravu ali eto navedite koliko je clanova uprave bilo juce na prozivci. Eto koliko su zainteresovani za klub i desavanja. Pa nek mi neko k2aze da tu nisu samo zbog licne promocije, koristi i zbog moguceg priblizavnja sa odredjenim vladajucim strukturama radi ostvarivanja licne koristi.
P.S @zoom isto tako vjerujem da neces da komentarises ono svoje obecanje koje sam ponovio od prije par godina

Hajde što ovako promašuju ljudi iz Viteza i slični, ali valjda ovdje raja zna da ja nisam novinar ni sa ni bez znakova navoda. Sve što ti imaš da izneseš iznesi, ionako si anonimus na ovom forumu, opleti, iznesi činjenice, a ne te nedovršene naslove neslanih šala koje se kolaju po određenim kafićima i započinju ih oni koji se fakat smatraju neprijateljima kluba, Toplaci itd.lukavac_21 je napisao/la:To bi vi ˝novinari˝ trebali da pisete, il je politika ˝da se ne talasa˝ o onome sto svi znamo.
Ako nemaš muda ili dovoljno informacija - spusti loptu i nemoj da nabadaš, nisu problemi klupske prirode patentirani na Jošiku, nismo ni po čemu drugačiji od ostalih, zvučiš kao ona dvojica-trojica na temi Bratstva koji kada god tamo neko bilo šta napiše vezano za njihov klub, pozitivno ili negativno, ulete oni da to povežu sa pričom o politici ili o ljudima u Upravi itd...
Na prethodnoj prozivci, zimus, je bio jedan član UO više (ovaj put je opravdano odstuan bio) pa smo opet završili na 2. mjestu, a ti ako imaš neke dokaze da se neko od njih okoristio kroz Radnički - molim te elaboriraj, sa činjenicama. Nadalje ću da ignorišem tvoje promašaje od pokušaja da digneš frku, na svu sreću Radnički ima kritičnu masu ljudi koja jeste RADNIČKI.
Ermin Muslimović (Bratstvo), Eldar Junuzović (Mladost Puračić), Amir Ejubović (Prokosovići), Džemal Mušić, Anel Pejzić, Admir Ćorhodžić (Proleter Slavinovići).
Kakvi su ovi novi, pozicije koje igraju, može li malo više informacija?
Pojam pojedinca ovcama problem.
- MladostPuracic
- Kontakt:
Eldar Junuzović igra na poziciji napadača i iskreno nije igrač ni za Radničkog ni za prve lige, al hajd, možda momak bljesne. 91. je godište.Ultra THC je napisao/la:Ermin Muslimović (Bratstvo), Eldar Junuzović (Mladost Puračić), Amir Ejubović (Prokosovići), Džemal Mušić, Anel Pejzić, Admir Ćorhodžić (Proleter Slavinovići).
Za ovog Ejubovića nisam siguran, il' je Tica što je igro za Prokosoviće ili onaj malac što je igro za Poljice, i u jednom i u drugom slučaju nema tu pojačanja.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Ermin Muslimovic je vase dijete,kao mali igrao za Lokomotivu iz Miricine pa presao kao talenat u Lukavac a dolaskom Nuceta doso nama u Bratstvo.Isrkeno i nije neki igrac iako kad ga potrefi igra sjajno.Vise smo mi pojacani njegovim odlaskom nego vi dolaskom.U ove 3 4 godine odigrao je samo jednu dobru sezonu i to kad smo igrali drugu ligu...Ultra THC je napisao/la:Ermin Muslimović (Bratstvo), Eldar Junuzović (Mladost Puračić), Amir Ejubović (Prokosovići), Džemal Mušić, Anel Pejzić, Admir Ćorhodžić (Proleter Slavinovići).
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.