Zatisje je vec tri dana, ni rijeci o Henriku.Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zatisje je vec tri dana, ni rijeci o Henriku.Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru![]()
![]()
![]()
![]()
ma doci ce on sigurno,samo me brine to sto niko nije otisao a toliko kandidata imamoneurofunk je napisao/la:Zatisje je vec tri dana, ni rijeci o Henriku.Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
wtfPonos Torina je napisao/la:ma doci ce on sigurno,samo me brine to sto niko nije otisao a toliko kandidata imamoneurofunk je napisao/la:Zatisje je vec tri dana, ni rijeci o Henriku.Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2![]()
![]()
da li ko prepoznaje ove momcine![]()
![]()
prvog ce sigurno odma skontat ali drugog to je vec malo teze
![]()
I očekivao sam ovakve ironične komentare. Previše se pravi pametan.Samuel @samuelj29060 1h
Shakhtar coach Lucescu: "I could understand Mkhitaryan leaving to join a Barca or Real Madrid, but not a Liverpool or a Spurs." #lfc #thfc
ma pusti ciguScouser je napisao/la:I očekivao sam ovakve ironične komentare. Previše se pravi pametan.Samuel @samuelj29060 1h
Shakhtar coach Lucescu: "I could understand Mkhitaryan leaving to join a Barca or Real Madrid, but not a Liverpool or a Spurs." #lfc #thfc
Pa dobro je covjek rekao... Shaktar je sad bolji klub i od Liverpoola i od Tottenhama.... Dovoljno je vidjeti da igraju LP, i da redovno prolaze grupu ((pret)prosla sezone je izuzetak), sto se ne bi moglo reci za ta 2 kluba, koji ju ni ne mogu izboriti....Ponos Torina je napisao/la:Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.
I can understand the urge to leave if he has a chance to go to a club that surpasses Shakhtar, like Barcelona or Real Madrid, but not many clubs are beyond our level - not clubs like Liverpool or Tottenham
![]()
Nadam se da cemo zavrsiti posao sa Swansea kad je Jonjo Shelvey u pitanju...
Bar da se rijesimo Jonje i Sprearinga u par dana....
Ma meni ide na zivce to natezanje-otezanje odluci se brate hoces neces i zavrseno,nego se tu natezu danima kao da je Ronaldo u pitanju....Novinari svaki dan izmisljaju nekakve price vezano za njega itd....Jednostavno su dosadili i bogu i narodu...MrMuscle je napisao/la:Pa dobro je covjek rekao... Shaktar je sad bolji klub i od Liverpoola i od Tottenhama.... Dovoljno je vidjeti da igraju LP, i da redovno prolaze grupu ((pret)prosla sezone je izuzetak), sto se ne bi moglo reci za ta 2 kluba, koji ju ni ne mogu izboriti....Ponos Torina je napisao/la:Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.
I can understand the urge to leave if he has a chance to go to a club that surpasses Shakhtar, like Barcelona or Real Madrid, but not many clubs are beyond our level - not clubs like Liverpool or Tottenham
![]()
Nadam se da cemo zavrsiti posao sa Swansea kad je Jonjo Shelvey u pitanju...
Bar da se rijesimo Jonje i Sprearinga u par dana....
Ove sezone vidjela se snaga Shaktara kad je prosao 2. grupu po jacini u LP, i iza sebe ostavio Chelsea koji je dobro jaci i od Liverpoola i od Crotenhama.....
Dakle s konja na magarca ne treba preci.... A Dortmund je vec dr. prica oni su veci level......
Historija Liverpoola je sad ovdje nebitna jer mu ona nece donijeti LP iduce god., vec samo borba kroz 38 kola, a i kod dovodjenja Mhiktaryana historija Liverpoola sigurno ne igra mu neku ulogu, vec vjerovatno veca plata, a i glupan bi bio kad bi tamo presao........
Vrlo moguće. Da budem jasan, od prvog dana sam protiv ovog transfera jer mislim da ima jeftiniji a boji igrač od njega kojeg bi Liverpool trebao dovesti a to je Eriksen. Sit sam igrača koji iza sebe imaju jednu uspješnu sezonu a dovode se za velike pare. Pogotovo se to odnosi kada je iznenada cijena skočila na 25 miliona funti. Isto kao da nismo ništa naučili iz transfera Carrola i ostalih.BritishCore je napisao/la:Možda će ga pokušat dovest (Armenca) samo u slučaju da im Bale ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.