Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 01 jul 2013, 22:12

Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru :o :o :shock: :shock: :mrgreen:
Zatisje je vec tri dana, ni rijeci o Henriku.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jul 2013, 22:25

neurofunk je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ovo danas neko zatisje pred buru :o :o :shock: :shock: :mrgreen:

ma doci ce on sigurno,samo me brine to sto niko nije otisao a toliko kandidata imamo :? :? :roll:

da li ko prepoznaje ove momcine :mrgreen: :lol: :mrgreen: prvog ce sigurno odma skontat ali drugog to je vec malo teze :mrgreen:
slika :)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jul 2013, 23:24

Sunes šminker
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 01 jul 2013, 23:26

Ponos Torina je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:

ma doci ce on sigurno,samo me brine to sto niko nije otisao a toliko kandidata imamo :? :? :roll:

da li ko prepoznaje ove momcine :mrgreen: :lol: :mrgreen: prvog ce sigurno odma skontat ali drugog to je vec malo teze :mrgreen:
wtf :?

Pa ako njih/njega ne znate, za koga vi pobogu ovdje navijate, za Assaidija? :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jul 2013, 23:27

Brčići koji su obilježili taj naš ratni period :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jul 2013, 23:31

cccc wtf :lol: :lol: :lol: :mrgreen: rat je cudo :? :? :| odma neki komentari slijecu zar je sramota da neko ne zna neke stvari,covjek uci za zivota ;)

niko se nije svadjao vec nekoliko dana :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2013, 07:51

dobar je igrac bio al ja ne volim ovog suonessa odma mi dan pokvari cim ga vidim.
You are someone else I am still right here

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 02 jul 2013, 08:08

Samuel ‏@samuelj29060 1h
Shakhtar coach Lucescu: "I could understand Mkhitaryan leaving to join a Barca or Real Madrid, but not a Liverpool or a Spurs." #lfc #thfc
I očekivao sam ovakve ironične komentare. Previše se pravi pametan. :mrgreen:
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2013, 08:50

Scouser je napisao/la:
Samuel ‏@samuelj29060 1h
Shakhtar coach Lucescu: "I could understand Mkhitaryan leaving to join a Barca or Real Madrid, but not a Liverpool or a Spurs." #lfc #thfc
I očekivao sam ovakve ironične komentare. Previše se pravi pametan. :mrgreen:
ma pusti cigu
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2013, 09:22

Confusion over the future of Younes Belhanda - the Aston Villa, Tottenham and Arsenal target - had been presented as a Dynamo Kiev player, but now L'Equipe say the deal was not finalised and the Montpellier star is now not keen on a move to Eastern Europe. Schalke and Liverpool latest clubs linked.

:lol: :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jul 2013, 10:07

Danas Toure potpisuje i trebao bi biti predstavljen.
Palace želi Shelveya na posudbu kao i West Ham, dok ga Swansea želi kupiti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2013, 11:10

Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.

I can understand the urge to leave if he has a chance to go to a club that surpasses Shakhtar, like Barcelona or Real Madrid, but not many clubs are beyond our level - not clubs like Liverpool or Tottenham

:roll: :roll:

Nadam se da cemo zavrsiti posao sa Swansea kad je Jonjo Shelvey u pitanju...
Bar da se rijesimo Jonje i Sprearinga u par dana.... :mrgreen:

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 02 jul 2013, 11:19

slika

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 jul 2013, 11:26

Ponos Torina je napisao/la:Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.

I can understand the urge to leave if he has a chance to go to a club that surpasses Shakhtar, like Barcelona or Real Madrid, but not many clubs are beyond our level - not clubs like Liverpool or Tottenham

Pa dobro je covjek rekao... Shaktar je sad bolji klub i od Liverpoola i od Tottenhama.... Dovoljno je vidjeti da igraju LP, i da redovno prolaze grupu ((pret)prosla sezone je izuzetak), sto se ne bi moglo reci za ta 2 kluba, koji ju ni ne mogu izboriti....
Ove sezone vidjela se snaga Shaktara kad je prosao 2. grupu po jacini u LP, i iza sebe ostavio Chelsea koji je dobro jaci i od Liverpoola i od Crotenhama.....
Dakle s konja na magarca ne treba preci.... A Dortmund je vec dr. prica oni su veci level......
Historija Liverpoola je sad ovdje nebitna jer mu ona nece donijeti LP iduce god., vec samo borba kroz 38 kola, a i kod dovodjenja Mhiktaryana historija Liverpoola sigurno ne igra mu neku ulogu, vec vjerovatno veca plata, a i glupan bi bio kad bi tamo presao........
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2013, 11:32

MrMuscle je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Shakhtar Donetsk coach Mircea Lucescu has warned Henrikh Mkhitaryan he would be making a mistake if he joined either Liverpool or Tottenham.

Pa dobro je covjek rekao... Shaktar je sad bolji klub i od Liverpoola i od Tottenhama.... Dovoljno je vidjeti da igraju LP, i da redovno prolaze grupu ((pret)prosla sezone je izuzetak), sto se ne bi moglo reci za ta 2 kluba, koji ju ni ne mogu izboriti....
Ove sezone vidjela se snaga Shaktara kad je prosao 2. grupu po jacini u LP, i iza sebe ostavio Chelsea koji je dobro jaci i od Liverpoola i od Crotenhama.....
Dakle s konja na magarca ne treba preci.... A Dortmund je vec dr. prica oni su veci level......
Historija Liverpoola je sad ovdje nebitna jer mu ona nece donijeti LP iduce god., vec samo borba kroz 38 kola, a i kod dovodjenja Mhiktaryana historija Liverpoola sigurno ne igra mu neku ulogu, vec vjerovatno veca plata, a i glupan bi bio kad bi tamo presao........
Ma meni ide na zivce to natezanje-otezanje odluci se brate hoces neces i zavrseno,nego se tu natezu danima kao da je Ronaldo u pitanju....Novinari svaki dan izmisljaju nekakve price vezano za njega itd....Jednostavno su dosadili i bogu i narodu...

Hoces nekog igraca,silno ga zelis plati koliko traze i zavrsi transfer ako nemas para za njega idi dalje i gotovo,kao da 3-4 Miliona cine neku razliku u danasnjem fudbalu(svijetu biznisa)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jul 2013, 11:40

Tottenham se više ne može takmičiti sa Liverpoolom u transferima, osim ako zaista planiraju prodati Bale. Iskeširali su 20 miliona eura za Paulinha i još 20 trebaju iskeširati za dvojac iz Dianama. To je otprilike 40 miliona eura koji se vrte po medijima.
Od prodaje igrača nisu ništa zaradili, samo im je budžet za plate manji nego prošle sezone zbog odlaska Gallasa i Bentleya. Ali, opet, sa povećanjem plate Balu tu je to negdje.

Sa druge strane Liverpool nije ništa uradio u ovom prijelaznom roku. Sve je na svom mjestu. Toure pokriva Carru, Mignolet i Aspas pokrivaju Carrola, dok Wilson, Gulasci i Ince pokrivaju Alberta. Možda je Liverpool u minusu miliona dva funti, ali to je tek početak. Liverpool ima čitav transfer budžet na raspolaganju i u velikoj je prednosti u odnosu na Tottenham.

Moje mišljenje jeste da se Tottenham i ne interesuje za Henu nego da su to samo medijske priče i napumpavanje cijene.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 02 jul 2013, 11:42

Možda će ga pokušat dovest (Armenca) samo u slučaju da im Bale ode. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2013, 11:46

Prozivka :mrgreen:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 jul 2013, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jul 2013, 11:49

BritishCore je napisao/la:Možda će ga pokušat dovest (Armenca) samo u slučaju da im Bale ode. ;)
Vrlo moguće. Da budem jasan, od prvog dana sam protiv ovog transfera jer mislim da ima jeftiniji a boji igrač od njega kojeg bi Liverpool trebao dovesti a to je Eriksen. Sit sam igrača koji iza sebe imaju jednu uspješnu sezonu a dovode se za velike pare. Pogotovo se to odnosi kada je iznenada cijena skočila na 25 miliona funti. Isto kao da nismo ništa naučili iz transfera Carrola i ostalih.

Tek se sada sjetih da je Mino Raiola menadžer Hene. :cry: Od njega treba bježati u širokom luku. :roll:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 02 jul 2013, 12:33

Momci krenuli u novu sezonu.Sta reci osim sretno.

Lucescu nek prica sta hoce,a dobro se zna ko ima vecu reputaciju i ko je veci klub.To sto Shaktar igra LP mu nije nikakva utjeha jer se za Shaktar cuje samo tad(tih8 do 10 utakmica) i kad prodaju svoje najbolje igrace,a o Liverpoolu se svaki dan prica.
Shaktar je imucan klub tako da je do para sigurno bi mogli zadrzati Henu.Liverpool je u odnosu na Shaktar iskorak u karijeri za svakog igraca.

Sto se tice Tottenhama nakon proslog ljeta i slicnih ukusa(Sigurdsson i Dempsey) se stvorila "medijska legenda" Spurs hijack Reds deal tako da ja to ne uzimam za ozbiljno.
Ako su sigurni da nam Heno bas treba onda neka ga dovedu ali ni meni se ne svida to popustanje jer nam se je vec obijalo o glavu,a moglo bi i u buducnosti.Ne popustamo mi ovdje 4 miliona vec 8 jer smo krenuli sa 16kom ako se ne varam(na 24-25 miliona bi to sve trebalo izaci).
Mada na cijenu i vrijeme realizacije ovog transfera dosta utice njegova zapetljana situacija sa vlasnistvom.

Iz kluba su spremni saslusati samo trajne ponude za Shelveya tako da ocekujem da nas on ovo ljeto napusti.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.