Šta nam se to Bajić uspavao večerasavlami97 je napisao/la:Golove za naš tim postigli su Jozo Špikić u 11., Mirko Marić u 54., Omar Marković u 88. i Armin Hodžić u 89. minuti susreta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Šta nam se to Bajić uspavao večerasavlami97 je napisao/la:Golove za naš tim postigli su Jozo Špikić u 11., Mirko Marić u 54., Omar Marković u 88. i Armin Hodžić u 89. minuti susreta.
Apsolutno se slažem se sa ovom rečenicom.Ovi momci iz Želje par njih dobili 5 godina ugovora sa ekipom.Kod nas u Čeliku 3 juniora potpisali na 4 godine.Mislim da u Sarajevu je onaj mali Radovac isto profesjonalni ugovor potpiso.Plakalo je tu također.Samo pravilnim i kvalitetnim radom sa mladima možemo stvoriti jaču ligu veću konkurenciju te bolju reprezentaciju.Svaka čast Seferoviću,Hajroviću i Kološincu i ostalima ali jedina prava budučnost je u ovoj omladini.sajo10 je napisao/la:Maric ce biti extra igrac. 95 godiste a vec nako solidan barem za nase standarde. Opet kazim bice sigurno dobar igrac a mjesto mu u U21 je vec zapisano za koju godinu.
Neka Seferovic i slicni njemu igraju za svoje. Mi imamo nase: Atajic, Maric, Hodzic, Bajic...
Kolašinacsamocelik je napisao/la:Apsolutno se slažem se sa ovom rečenicom.Ovi momci iz Želje par njih dobili 5 godina ugovora sa ekipom.Kod nas u Čeliku 3 juniora potpisali na 4 godine.Mislim da u Sarajevu je onaj mali Radovac isto profesjonalni ugovor potpiso.Plakalo je tu također.Samo pravilnim i kvalitetnim radom sa mladima možemo stvoriti jaču ligu veću konkurenciju te bolju reprezentaciju.Svaka čast Seferoviću,Hajroviću i Kološincu i ostalima ali jedina prava budučnost je u ovoj omladini.sajo10 je napisao/la:Maric ce biti extra igrac. 95 godiste a vec nako solidan barem za nase standarde. Opet kazim bice sigurno dobar igrac a mjesto mu u U21 je vec zapisano za koju godinu.
Neka Seferovic i slicni njemu igraju za svoje. Mi imamo nase: Atajic, Maric, Hodzic, Bajic...
i već igra za prvu ekipu Širokog..još je junior ali više se neće vraćat nazad, ostaje u prvom timusajo10 je napisao/la:Maric ce biti extra igrac. 95 godiste a vec nako solidan barem za nase standarde. Opet kazim bice sigurno dobar igrac a mjesto mu u U21 je vec zapisano za koju godinu.
Stvarno steta ako talenat baci kroz prozor, jer sigurno ima potencijala. Bio je nas najbolji protiv Albanije. Tako blizu da ostvari sve snove, a njemu draze Mostarske kafane.zrinjke je napisao/la:Arezina suspendiran zbog bahatog ponasanja koje traje vec dugo.
Kako saznajemo iz izvora u klubu suspenzija je nastupila zbog neodgovornog ponašanja mladog nogometaša u zadnjih par mjeseci i kršenja klupske discipline.
da mu nije Baka rod..Cartman je napisao/la:Zrinjski suspendovao Arezinu: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zrinjski ... vca/108102" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sta kazu na temi Zrinjskog:Stvarno steta ako talenat baci kroz prozor, jer sigurno ima potencijala. Bio je nas najbolji protiv Albanije. Tako blizu da ostvari sve snove, a njemu draze Mostarske kafane.zrinjke je napisao/la:Arezina suspendiran zbog bahatog ponasanja koje traje vec dugo.
Kako saznajemo iz izvora u klubu suspenzija je nastupila zbog neodgovornog ponašanja mladog nogometaša u zadnjih par mjeseci i kršenja klupske discipline.
Nisu u pitanju kafane, tu ga nema nikako, nego njegovo bahato i seljacko ponasanje, zeli da ide i radi sve sto se kosi pravilima ponasanja u jednom klubu, nezainteresiranost, bahatost, odgovara svima i na kraju glumio ozljedu, zaboravio je brzo odakle je dosao prije par godina neuhranjen i nikakav, a sad se digao nakon par golova, steta, talenat jeste, ALI...Cartman je napisao/la:Zrinjski suspendovao Arezinu: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zrinjski ... vca/108102" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sta kazu na temi Zrinjskog:Stvarno steta ako talenat baci kroz prozor, jer sigurno ima potencijala. Bio je nas najbolji protiv Albanije. Tako blizu da ostvari sve snove, a njemu draze Mostarske kafane.zrinjke je napisao/la:Arezina suspendiran zbog bahatog ponasanja koje traje vec dugo.
Nije Almir, nego Samir Kasumović.Ne znam jesu li u porodičnoj vezi, ali po svemu sudeći jesu.Almir Kasumović igra za juniore Hannovera, napadač je, i član naše u19 repke.A Samir koji je prekomandovan u prvi tim ima 17 godina, igra u veznom redu i nema nastupa za druge reprezentacije.Ima naš i Njemački pasoš.emir79 je napisao/la:Almir Kasumovic potpisao profesionalni ugovor sa Hannoverom. To je onaj sto ga je Karacic izbacio iz U19 BIH ,jer ima puno boljih.
Mislim da je se zayebao transfermarkt, jer na twitteru Hannovera pise da je Almir potpisao profesionalni ugovor: " onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:Nije Almir, nego Samir Kasumović.Ne znam jesu li u porodičnoj vezi, ali po svemu sudeći jesu.Almir Kasumović igra za juniore Hannovera, napadač je, i član naše u19 repke.A Samir koji je prekomandovan u prvi tim ima 17 godina, igra u veznom redu i nema nastupa za druge reprezentacije.Ima naš i Njemački pasoš.emir79 je napisao/la:Almir Kasumovic potpisao profesionalni ugovor sa Hannoverom. To je onaj sto ga je Karacic izbacio iz U19 BIH ,jer ima puno boljih.
http://www.transfermarkt.com/en/almir-k ... 04914.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/samir-k ... 35387.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Astrit? U sunce tiDenizli je napisao/la:Astrit Ajdarevic?????
Nas?Albanac?Rodjen je u Pristini, ali preziva se Ajdarevic.Momak kaze ima talenta, pa?Zna li ko za ovaj slucaj?
Jest se Transfermarkt zahebo, stariji Almir je dobio porfesionalni ugovor a mladji brat samir je presao iz U-17 u U-19, moji poznanici koji inace navijaju za Hanover tvrde da je Samir (inace vezni igrac) bolji igrac i bilo bi vrijeme da ga vrbujemo da i on igra za nas. A Almir bi ove sezone lako mogao imati prvi nastu medju seniorima jer na njega se izgleda ozbiljno racuna. Hanover je prodao Abdelauea Sutgartu, tako da sada imaju samo Dioufa i Sobiecha (kojeg trener Slomka bas nesto i ne gotivi) koji su klasicni napadaci kao Kasumovic dok su Schlaudraff i YaKonan poluspicevi.bagrcavi je napisao/la:Može biti.Dugo već se on spominjao u tim kombinacijama, ali nikako da potpiše profesionalni ugovor.I na ovog drugog treba obratiti pažnju.Na Hannoverovoj web stranici ništa ne piše o ovome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.